-
Transfer döneminde Ertuğrul Sağlam'la Şampiyonlar Ligi olmaz,bu transferle başarılı olamayız dediğimde pek kimse takmamıştı beni ama şimdi görüyorum ki taraftar umudunu kaybetmiş..
Porto kendi liginde 6'da 6 yapmış ve sadece 1 gol yemiş ama Portekiz ligide bizimki gibi vasat bir lig.Beşiktaş ise 7 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet almış,ben katledilen 2 maçı saymıyorum(Ankarspor ve Galatasaray)!Toplamda hakkımız Ankaraspor maçında kimsenin itiraz etmeyeceği üzere 3 puan,Galatasaray maçında da en kötü 1 puandı..Yani bizim de fazla bir puan kaybımız yok..
Rakip zor gol yiyen bir takım,üstüne gitmek gerek.Kanatların etkili oynaması lazım,Tello ve Serdar Özkan yine kaybolursa puan almak zor.
Rakipte yine çok iyi bizi zorlayacak iki futbolcu sayabilirim:Ricardo Quaresma ve Helder Postiga..Diğerleri genelde potansiyeli olan oyuncular ama iyi oyun oynarsak durdurulmayacak gibi değil.Quaresma için sol bekte Tello'yu oynatarak belki tedbir alınabilir.Önünde de şimdiye kadar unutulan İbrahim Akın oynayabilir.Postiga için ise defansın ve kalecinin çok dikkatli olması gerek.Kalede iyi motive olmuş Rüştü'yü Hakan Arıkan'a tercih ederim.Defansta da aslında Diatta'yı Postiga'ya verip ikisini boğuşturursan Postiga oyundan düşebilir-belki..Tabi bu söylediklerimin hiç birinin olmayacağına eminim.Kalede yine yan top özürlü Hakan Arıkan oynar,sol bekte Üzülmez oynar..Takım öylesine sahaya çıkar,bizde havamızı alırız.
Eğer sahaya çıkan takım sert,savaşçı bir futbol oynarsa ve hücumda çoğalmaya çalışırsa bir puan zor değil hatta rahat alınabilir.Önemli olan iyi motive olabilmek,erken yenecek golün telafisi hiç yok..Serdar Özkan oynayacaksa ortada oynasın Cisse ile bence.Sağ açıkta ise Burak Yılmaz yada Ali Tandoğan düşünülebilir.Delgado yine forvet gibi oynatılmaya çalışılacaksa hiç oynamasın eksik oynuyoruz çünkü,yine Nobre rakibin üzerine gitmeyeceksek hiç oynamasın eksik oynuyoruz,Serdar Kurtuluş sağ bek oynayacaksa oynamasın-hatta bu şekilde devam edecekse hiç oynaması-,Koray Avcı kendini toplamadan hiç bir şekilde oynamasın..Birde artık şu Federico hazır olsunda oynasın yada son 5 dakika da girmesin ayar oluyorum..
Birde şu Galatasaray-Beşiktaş maçı konusu neden kapalı anlamıyorum-bir yönetici bana ulaşırsa bu konuda sevinirim-!adam tartışmayı bilmiyorsa verin no postu yada banlayın,benim yazı yazma hakkımı neden engelliyorsunuz?!!
Mesaj Yetkileri