1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Sivas'tan bir gol avans!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu ne ya bunLar simdi akLinca TrabzonLa daLgami geciyorLar .. 1 goL avans mis .. Trabzonspor bu zamana Kadar haketmedigi hicbirseyi eLde etmemistir bu saatten sonrada etmez..

Ya deLi oLuyorum su acikLamaya bak.. Madem bu kadar iyi niyetLi bir kLubsunuzde neden Mac sonrasi ortaLigi ayaga kaLdirdiniz .. 4 oyuncumuz Darbe aLdi kendiLerinde degiL dediniz.. Baskaniniz IsraiL - arap savasi gibi aLakasiz bir yorum yapti.. Madem bu kadar fair pLay duygusu icinde yarisiyorsunuz da ne diye saha icinde kaybettiginiz maci masa basinda aLmaya caListiniz !! 2-3 mac ust uste kazanmakLa buyuk oLunmaz Trabzonun kimsenin 1 goLune ihtiyaci yok mrk etmeyin cikariz maca savasiriz macimizi aLiriz tabi Ziya Dogan a ragmen..

Zaten Sivas bu acikLamayi yaparak .. Bursa herhangi bir basarisi ve kupasi oLmamasina ragmen 2.Ligi gormus bir takim olarak Trabzonun buyukLugune Laf ediyorsa burda tek sucLu Trabzonsporu KucuLten .. Korkak oynatan Ziya Dogandir !!

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    [B]

Zaten Sivas bu acikLamayi yaparak .. Bursa herhangi bir basarisi ve kupasi oLmamasina ragmen 2.Ligi gormus bir takim olarak Trabzonun buyukLugune Laf ediyorsa burda tek sucLu Trabzonsporu KucuLten .. Korkak oynatan Ziya Dogandir !!
    Bana bak Bursayla ne alakası var?Adamlar size acıyıp iyilik yapıyor hala onlara kızıyorsunuz böyle bir olay olur mu?Haksızsınız bunu FİFA söylüyor FİFAnın kuralları sizin hoşunuza gider gitmez.Bursaya laf eden klübe bak 20 seneden beri başarısı yok.En yakın şampiyonluğu ne zaman yeni nesil hatırlamıyor.Eğer bu başarıysa Göztepe de çok büyük klüp.Ayrıca bence hala Bursasporu daha büyük klüp olarak görüyorum.Şanlı taraftarımız yeter...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Bana bak Bursayla ne alakası var?Adamlar size acıyıp iyilik yapıyor hala onlara kızıyorsunuz böyle bir olay olur mu?Haksızsınız bunu FİFA söylüyor FİFAnın kuralları sizin hoşunuza gider gitmez.Bursaya laf eden klübe bak 20 seneden beri başarısı yok.En yakın şampiyonluğu ne zaman yeni nesil hatırlamıyor.Eğer bu başarıysa Göztepe de çok büyük klüp.Ayrıca bence hala Bursasporu daha büyük klüp olarak görüyorum.Şanlı taraftarımız yeter...
    senin dilin fazla uzanıyor.. senin yaşın kücük abilerine sor bakiyim trabzon nasıl bi takım.. ziya dogan gitsin siz görürsünüz.. trabzon taraftarıı istanbul takımlarına kafa tutan ve şampiyonluk gören taraftardır.. gir bak fb forumlarına son hafta avniakerde macları olcagı için kan aglıyolar..
    hayal dünyasında yaşamayın

youtubeye gir 5-1 lik macı izle

en son basarımız türkiye kupasını almak zaten en fazla türkiye kupasını alan 2.kulubüz. siz hakketiginiz yer kümeye gidiceksiniz zaten
    şeftali kurtları

Mesaj Yetkileri