Maç günü:Cuma
Saat:20.00
Yer:Olimpiyat Stadı
Kasımpaşa-Trabzonspor
Maç günü:Cuma
Saat:20.00
Yer:Olimpiyat Stadı
Kasımpaşa-Trabzonspor
Trabzon kazanır.Gökdeniz harika oynuyor son haftaLarda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Trabzon fark atar.
Bence bu maç 1-0 veya 0-0 sona erer çünkü olimpiyat stadyumunda o rüzgara top oynanmıyor+kasımpasa büyük ihtimal savunma yapacak kısır bir maç olur.....
Olsun burak abi bellimi olur...Bence alt olacak![]()
Trabzonspor forvetsiz oynuyor resmen.Hücuma yönelik futbolculardan ise birtek Ceyhun ile Gökdeniz formda.Yattara bitmis resmen.Son maci izledim,anca 1-2 calim atiyor,baska bisey yapamiyor.Ziya Dogan Ceyhun`u yedekte bekletiyor,aklina esince.Nedeni belli degil.Anlamiyorki takimi Ceyhun`un da kurtardigini.Son macta sonradan oyuna girdi,Gökdeniz`e verdigi pas mükemmeldi.Yani sen böylesine yedekte bekletirsin ? Zaten forvetsiz oynuyorsun,birak hazirda olan futbolcularini kullan.
Gökdeniz ise herzamanki gibi muhtesem oynuyor.Gecen sene asist krali olmustu,ondan önceki seneler malum.Yani oynadigi her macta Trabzon`a büyük katkilari olan birisi.Bu mactada mutlaka katkida bulunacaktir.
Ama ben Kasimpasa`nin maci kolay kolay birakacagini sanmiyorum,son ana kadar mücadele edeceklerdir.Forvetleri var bir tane siyahi,o cok etkili.Trabzonspor macta cok zorlanir.
%55 : Beraberlik
%45:Trabzonspor kazanir.
Tehoue adlı futbolcuyu diyorsun galiba...Çok hızlı bir forvet..stilide güzel:9
Trabzon puan kaybı yapmaz
Trabzonspor kazanır...
Kasımpasa kazanacaktır..
Beraberlik ağır basıyor diyorum, kısır maç olacak..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Beraberlik bekliyorum...
Paşa'da Yeni Hoca Lorant oldu..Rize ve Konyadan sonra bir kez daha yapacagımız takım yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak..
Kasımpaşa Sürpriz yapabilirmiş..
kaynağından öğrendim
Trabzon bu maçı almazsa bence umudunu kessin üst sıralardan.
FM Gazetesi
Olimpiyat Stadı bu sene en dolu maçını yaşayacak gibi..Sadece Merter'de 3000 bilet satın alınmış..tahminin 15-20000'den aşagı seyirci olmaz..ayrıca ''Siyah Protesto'' yapıacalk maçta..
Trabzon cok rahat alir maci ...
Olacak şeymi yaa bugün İstanbul'a dönüyorum ve maç bugün koy cumartesiye bende gidim maça ne güzel stadda 10 dk uzaklıkta şansızın şansız...
Bu arada kesin kazanıcak bu maç herşeye rağmen ziyan olmaz...
Fark atacaz farrrkkkk haberleri yokkk...
Huseyın Ve Aymanın cezaLı oLması cok ıyı bır durum ama Umarım Zıya dogan Hasan Mustafa KeceLı kurgusuyla cıkmaz sahaya bırak su futboLcları bır kez top oynasın ya .. 2 senedır doru durust bır mac ızLemedım .. Eskıden Mac saatınde Kımse baska ıs yapmazdı maca gıdemeyenler bıle ekran basından ızLerdı .. Oysa su an Seyırcısız bır mac oLmasına ragmen .. Sadece Tvden ızLenebılcek bır macta bıle ınsanlar macı seyretmıyor hakLılar neyı seyretsınler seyredıpde deLımı oLsunlarr .. Keske celaleddın de cezalı duruma dusse bır kez de oynatmasa adam her halde oynuyor banko ya
Kasımpaşa'yı biraz önde görüyorum.Trabzon fena değil ama bu ceza onları biraz zora soktu.Berabere bitebilir.
Lorant defans yaptırmayı sever....Kasımpasada iyi defans yapan takım bugünkü Trabzon maçı kısır geçer....0-0 yada 1-0 biter..
alıcazzzzz bu maçıııııııııı
Trabzon kazanir. beraberlik felan hikaye su saat'den sonra Trabzon icin.
Dakika 51 sonuç 0-0
0-0 bitecek gibi gözüküyor.Belki TS bi tane atar.0-1 yener...
Dakika 78 maç hala 0-0.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçta son 5 dakika daha gol sesi çıkmadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçta artık uzatma dakikaları.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç bitti sonuç 0-0.
0-0 Sona Erdi.
Yönetim İstifa sesleri...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"