1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup A

Hybrid View

Isiniz zor.InsAllah bir süpriz olurda Uefaya gidersiniz.Ama cook zor.Liverpool`un daha sadece 1 puani var ve gruptan cikabilmeleri icin bundan sonra oynayacaklari her maci kazanacaklarini düsünüyorum.Liverpool Sampiyonlar liginde cok tecrübeli,basarili bir takim.Mutlaka güclerini göstereceklerdir.

Marsilya`nin 6 puani olmasi cok kötü oldu.Bunlar 1 puan daha alsalar Uefa garanti olacak onlar icin.
    Porto`nun 4 puani var zaten.Onlarin da gücleri belli.

Yani Porto-Marsilya-Liverpool 2.tur icin kiyasiya savasirlar.Bence Liverpool-Porto 2.tura cikarlar,Marsilya Uefaya gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Isiniz zor.InsAllah bir süpriz olurda Uefaya gidersiniz.Ama cook zor.Liverpool`un daha sadece 1 puani var ve gruptan cikabilmeleri icin bundan sonra oynayacaklari her maci kazanacaklarini düsünüyorum.Liverpool Sampiyonlar liginde cok tecrübeli,basarili bir takim.Mutlaka güclerini göstereceklerdir.

Marsilya`nin 6 puani olmasi cok kötü oldu.Bunlar 1 puan daha alsalar Uefa garanti olacak onlar icin.
    Porto`nun 4 puani var zaten.Onlarin da gücleri belli.

Yani Porto-Marsilya-Liverpool 2.tur icin kiyasiya savasirlar.Bence Liverpool-Porto 2.tura cikarlar,Marsilya Uefaya gider.
    Arkadasım oynadıkları maclarda güclerini göremedik.Bizle oynayacakları maclarda güclerini göstereceklerinin kim garantisini verebilirki ? Tamam Liverpool bir adım önde ama top yuvarlak Birde içerde Marsilya'yı yenersek cok sey degişir..

Yinede görüşüne saygı duyuyorum..

Mesaj Yetkileri