Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 217 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 2.Hafta

takimdan pek fazla umudum oldugu soylenemezdi,maci izlemekte hic icimden gelmiyordu,Besiktasimin bu kadar tutuk olmasina icime le vermiyor,ondandir ;nitekim Besiktasli yuregimize soz geciremedik ,gectik ekran basina.iyimi ettik kotumu ettik bilmiyorum ama sonuc malum iste, yine husran.
    sonumuz nereye gider bilmiyorum ama hayra olmadigi kesin.

bu gecede basimi yastiga koyamam herhal. hakan arikan,ibrahim uzulmez,higuain ve toroman sizleri cok guzel sekilde aniyorum,
    daha dogrusu sizlere katlanmamiza sebebiyet verenleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyredemedim.Sadece kısa bir özetini seyrettim.Bundan dolayı oyun hakkında en ufak bir fikrim yok.

Ama gol atacak pozisyonlar bulmuşuz.Bir gol bulsak o pozisyonlarda belki bu maçı kazanırdık.Şansızlık.Neyse sağlık olsun.Yapacak bir şey yok.Ertuğrul hocanın arkasındayım hala.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Her yıL aynı oLay bıktım artık..Takımda ruh diye bişey yok zaten.Dün pozisyon buLduk ama futboL adına yine bişey yoktu takımda.Organize tek bir atağımız vardı o da Higuain sağoLsun kaLeciye verdi topu.Ben o pozisyonda oLsam 90 a atmıştım.Sen profesyoneLim diye geçiniyorsun kaçırdığına bak.Zaten son 20 dakika bizimkiLer saLdırmadıLar biLe öLe yoğun baskıLı şekiLde gitmedikte porto nun sahasına daha çok onLar baktıLar bizden ne ayran oLur ne cacık misaLi iki kere geLdiLer 3 te atıverdiLer gittiLer.İso iLe izLiyorduk maçı.Daha Hakan topu eLinden sektirince dedim ki bak 2 dakika içinde yicez goLü dedim o kadar dayanamadıLarda.

Kısacası bir abiminde dediği gibi.OLmuyor,OLmuyor,OLmuyor arkadaşLar organize oLamıyorsanız ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan pıLınızı pırtınızı aLıp gideceksiniz..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktaş son 5 maça göre gayet iyi oynadı...Ama sanssızdı..Stepanov dün gece maçın gizli yıldızı idi bence..Onu portoda izlerken içim acıdı valla..

Aha trabzon ah mümkünse sen yabancı alma...

Besıktas forvetsiz oynuyor..Ocak ayında
    1-nobre
    2-bobo(daha parada etmez o kadar)
    3-higuain(bosuna alındı eminim)

Bunların hemen satılması lazım boboya iyi para verilince keske satsalardı şimdi o kadar parada vermezler...Bu adamları satıp git mehmet yıldız+balili al ondan iyi...

Balili veya holosko bu adamlar sırtlar besıktası........Bana göre ortsahasahaya 1 adam lazım..ricardinho da satılması lazım..zaten oda gidecek bence..

Sonucta rıdvan dilmenin dedigi gibi besıktas her zaman gereksiz mevkiye adamlar alıyor..

Besıktas grubta ilk 3 ü zora soktu nedeni marsilya liverpoolu yendi bu yüzden ilk 3 artık cok zor..insallah ilk 3 kalırız ama bence 4 puan falan toplar besıktas...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

90+2'de gol yedi Beşiktaş.Son 1 dakika kaldı ama taraftar yine destekliyodu bravo.

Del Piero_10 Misafir

Maçın hakkı beraberlikti,hakemde Stepanov'un elle oynadığı pozisyonu atlayıp penaltıyı vermedi.

Tam Quaresma hiç ortada yok derken gol geldi.Bu arada Porto vasat bir takım olmuş.Quaresma,Lucho Gonzalez,Stepanov sürüklüyor sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah be Bjk!.
    Bu oyunun hakkı bu değildi ama sağlık olsun.
    Rakip takım sert oynadı ama bizim de ayağımız var.Koşan 11 adamımız var.
    Neden bizde vurmadık?

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Maç ortada geçti bana göre , her iki takımda bir kaç pozisyonla maçı tamamladı.
    Ama maçta bir fark vardı ve porto'nun kalesinde Helton bizim kalemizde ise adını sezon başı transfer ettiğimzide duyduğum hakan vardı.Şimdi sorun şurada maçı hiç izlemeyin sadece helton'un Higuain'in pozisyonundaki topa çıkışına bakın ve bizim hakan'ın yenilen goldeki çok çok hatalı çıkışına bakın . O pozisyonda Quaresma topa sadece vurmak için vuruyo , zor pozisyonda ve zorda olsa topa vurmaya çalışıyo bizim hakan yeterli zamanı olmasına rağmen ileri çıkıp açıyı kapatmıyo kapatamıyo ve gol yiyoruz . Bu türk takımlarının kaderidir , hep takımdan birileri son dakikalarda yakar takımını ve dün bu şeref Hakan Arıkan'a aitti . Eğer porto'nun kalecisi bizde olsaydı maç berabere bitecekti bundan %100 eminim.

Artik Hakan yedege cekilmeli.Yani böyle sacma goller yenemez.Mantik disi goller bunlar.
    Bakin son 4 maca ? Marsilya,Denizli,Galatasaray,Porto.
    Kac gol yenilmis ? 7 !
    Kac tane hatali gol ? 4 ! Her macta 1er tane.Goller ise komedi.

Yani birilerinin bu adama dur demesi gerekiyor.Takima yararindan cok zarari var.Yillarin tecrübesi Rüstü orada dururken,bana göre kalecilikten cakmayan Hakan`in Türkiyenin büyük kulüplerinden Besiktasta kalecilik yapmasi cok sacma.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Böyle oynayıp kaybetsinler yine birşey demem harika oynadık sahada takım oyunu vardı adeta... Sadece şanssızlık üstümüzdeydi hemde her pozisyonda yediğimiz golde , Cisse'nin frikiğinde , Cisse'nin şutunun Delgado'ya gelmemesi gibi herşeyde şanssızdık ama oyunumuz ile adeta onları ezdik ne yazıkki iyi oyuna puan vermiyolar

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Maç hakkında söyleyecek bir şey yok.Son zamanlarda izlediğim Marsilya ve Galatasaray maçlarından sonra dün gece biraz daha istekli bir takım vardı sahada..Nobre oyuna girdikten sonra faydalı oldu bence.Higuain'de oyuna hareketlilik getirdi sanki ama öyle abartılacak bir oyuncu değilmiş-zaten değilde!.Maçın sonucu kaleciler ve şans belirledi diyorum..Helton çok iyidi,Şampiyonlar Ligine gidiyorsan böyle iyi kalecilerin olmalı,Hakan her topu aldığında neden o kadar oyalanıyor anlamak güç..Higuain bire bir kaçırdığı ve Quaresma'nın attığı pozisyonlara bakarsak kaleciler hakkında ki farkı anlayabiliriz bence.Maçtan önce eleştirdiğim Serdar Kurtuluş'u beğendim sakatlanana kadar.Nitekim biraz şanssızlık biraz beceriksizlikle kaybettik ama son dakikada gelen gole de hiç şaşırmadım.Çünkü her an golü yiyecek gibi oynuyorduk,son dakikalar takım o kadar kötüleşti,oyundan koptu ki-bir de ikinci yarının ilk dakikalarında böyle oldu- elin oğlu affetmez işte..Ertuğrul Sağlam maçtan sonra daha da umutlandık falan demiş,neye umutlandı anlamadım,eheehehe.Şu an Liverpool'la 3.lük mücadelesi veriyoruz.
    Maçta yine sevgili Yıldırım Demirören ve stad görevlilerinin bir rezilliği vardı..
    Numaralı a ve b koltukları Porto'lulara ayrılmış.O bölgede bileti veya kombinesi olan kişiler oraya gidince gidip d veya e bloklarında ki boş koltuklara oturun diyor polis ve bir Beşiktaş yetkilisi.Oraya gidince doğal olarak ordaki koltukların sahipleri burası bizim yerimiz biz oturuyoruz falan diyor.Tekrar a ve b bloklarının olduğu yere yönelen taraftarlar polise ve yetkili'ye çıkışıyorlar.Yetkili bu maç için Emniyet ve Demirören tarafından böyle bir karar alındığını ve yapabileceği bir şey olmadığını söylüyor.Maçın başlamasına 5-10 dakika kala bu durumda olan taraftarlar iyice sinirlenmeye başlıyor ve bu sırada stad görevlisi araya girip taraftarların bir kısmını numaralı a blok ile eski açıkın komşu olduğu bölüme alıyor-o da bir kısmı diğerleri içeri giremiyor-..
    Polis Beşiktaş taraftarı ile Porto taraftarı arasına oturuyor ve orda bulunan Beşiktaş taraftarının ayağa kalkması,hareket etmesi yasak,devre arası olunca tuvalete bile gidemeyeceksin yani..
    Adam sezon başında o kadar para verip kombinesini almış,sen onun yerini kendisine sormadan rakip takım tribününe vereceksin,sonra adama birde polis ve stad görevlileri her türlü ahlaksızlığı yapacak,böyle bir şey olabilir mi?Polis eliyle taraftarın hakkı gasp edilmiştir..Bu polis kimin polisi?Bu ülkede işler nasıl işler?Yazık günah değil mi o insanlara?Takımın başarısı vs. umrumda değil,Şampiyonlar Ligini bile aldıracak olsa bu yönetim,derhal istifa etmeli veya bir şekilde bu kara lekeyi temizlemeli..Beşiktaş tribününde bu tip şeyler olmamalı...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben onu bunu biLmemde ben Oscarı,Federico yu,RonaLdo yu 26 ve 21 numarayı özLedim.Bu takım bana zevk vermiyor ne yazık ki..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Porto Beşiktaş gibi, Beşiktaşta Porto gibi oynasaydıda da Beşiktaş kazansaydı....

Beşiktaş'ın işi çok zor. Liverpool maçlarının birisini kazansa bile ilk iki çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben onu bunu biLmemde ben Oscarı,Federico yu,RonaLdo yu 26 ve 21 numarayı özLedim.Bu takım bana zevk vermiyor ne yazık ki..
    Ahh abi ahh nerde o günler.Demirören'in artık bırakması lazım para harcamıyorsan takıma cekilceksin baskalarının önünü acıcaksın.Parasızlıktan adam akıllı transfer yapmadılarki..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şu an hala golün şokundayım.Maçı kaybetmeyi kesinlikle haketmedik.Porto'dan daha iyi oynadık.Deli İbo hala ilk 11'de ve 90 dakika oynuyor.Ben anlayamıyorum bu işi.Anlayamadağım bir olay daha var.Hakemler rakiplerin sert oyununa nasil izin veriyorlar?Geçen maçlara göre daha ofansif ve iyiydik.Şanssız bir golle kaybettik.Artık %90 sonuncuyuz grupta.
    Hakan konusunda endişelerim var.Yedeğe çekilmeli diye düşünüyorum.
    Son olarak bir penaltımızın verilmedeğini hatırlatıp;bu sene nedir bu hakemlerden çektiğimiz diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bize acilen bir 10 numara oyun kurucu lazim ve bir forvet gol makinasi. oyun kuramiyoruz ve gol atamiyoruz. devre arasinda transfer yapilmali sart! yoksa daha cok mac kaybederiz. 10 numara kalabilirde ama forvet sart gol atamiyoruz nerde ilhan mansiz nouma gibi forvet.

Sheriff Misafir

Aslında 3 tane 10 numara var.. Ricardinho güzel oynar oyun kurucu olarak ama diğer oyuncuların sahada yer tutuşu biraz zayıf sanki..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Aslında 3 tane 10 numara var.. Ricardinho güzel oynar oyun kurucu olarak ama diğer oyuncuların sahada yer tutuşu biraz zayıf sanki..
    3 tane kim var. ricardinho delgado ve ..
    delgado offansif orta saha oyuncusu oyun kuruculugu iy yapmiyor.
    ricardinho fena degil onnan devam edebiliriz ama daha iysine alabilirsin alinmali bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Porto'yu bu kadar rezil halde kolay kolay yakalayamazsın, ama biz bu halini bile yenemiyoruz...

Yazık...

İnanıyorum ki , Fenerbahçe - Porto veya Galatasaray - Porto olsaydı bu maçta en az 3 fark atardı her 2 takımımızda Porto'ya.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    ricardinho fena degil onnan devam edebiliriz ama daha iysine alabilirsin alinmali bence.

Bobo'yu kastetti galiba?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beşiktaş hakkında umutLarım bu maçLa tükendi..MaaLesef bu grubun en koLay Lokması oLacakLar.Bidaki mactan sonra iyice koparLar diye düşünüyorum..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    İbrahim Akın'da oynar orda..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya ŞEF, İbrahim Akın deme allah aşkına.Aklım başımdan gidiyor ya..

Bu adam topçu falan değil.Adam ilk 11 başlatıyor çık oyna biraz ya yok.TIK YOK...

Hala şans verilmedi muhabbeti geliyor bu adam hakkında.Ne şans'ı bundan büyük şans mı olur.

ACİLEN gitsin bu takımdan.İşi yok İ.AKIN'dan bir faydamız yok.Satalım gitsin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

sezon başında büyük ölçüde anlaşmıştık Akın'la fakat Ertugrul hoca herşeye ragmen bir şans verdi İbrahim'e..artık oda yaramadı ayrılacaktır zaten bu sezon..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben hala bu takımdan umutluyum.Bu sene olmadı gelecek sene olur.Gelecek sene olmadı öteki sene olur.Öteki sene olmadı ondan sonraki sene olur.Ama bunların olması için tek bir hoca ile yola devam etmemiz lazım.Biz bekleriz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fahri Tatan'ı gonderdigine pişmandır bence Saglam.Delgadodan bin kat iyi oyun kurar..

Stepanov'dan penaltı itirafı!

Beşiktaş-Porto maçıyla ilgili önemli bir gerçeği Milan Stepanov itiraf etti. Porto’nun savunmasında görev yapan genç futbolcu, Tello’nun kullandığı serbest atışta topu eliyle kestiğini doğruladı. Bir dönem Trabzonspor forması giyen Sırp futbolcu, yakın arkadaşı ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olan Ahmet Özkaya’ya, “Top ayağımdan sekince elime çarptı ve dışarı gitti. Yüzüm kaleye dönük olduğu için hakem kaçırdı. O anda düdük sesi duymayınca penaltı verilmediğini anladım ve rahatladım. Bence artık Beşiktaş bu gruptan çıkamaz. Çünkü gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyorlar. 5-6 tane pozisyona girip de gol atamayan bir takımın daha fazla ileri gitmesi çok zor” diyerek samimi açıklamalar yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Stepanov'dan penaltı itirafı!

Beşiktaş-Porto maçıyla ilgili önemli bir gerçeği Milan Stepanov itiraf etti. Porto’nun savunmasında görev yapan genç futbolcu, Tello’nun kullandığı serbest atışta topu eliyle kestiğini doğruladı. Bir dönem Trabzonspor forması giyen Sırp futbolcu, yakın arkadaşı ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olan Ahmet Özkaya’ya, “Top ayağımdan sekince elime çarptı ve dışarı gitti. Yüzüm kaleye dönük olduğu için hakem kaçırdı. O anda düdük sesi duymayınca penaltı verilmediğini anladım ve rahatladım. Bence artık Beşiktaş bu gruptan çıkamaz. Çünkü gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyorlar. 5-6 tane pozisyona girip de gol atamayan bir takımın daha fazla ileri gitmesi çok zor” diyerek samimi açıklamalar yaptı.
    Söylenecek söz yok herşey ortada.

29. Default

Besiktas su dunyanin en cenabet takimi degilse ben de Michael Jordan'im. Ben senelerdir su tur maclarda aglamaktan biktim, ama takim aglatmaktan bikmadi. Metafiziksel bir cenabetlik bu, futbolcular, menajerler, yonetimler degisiyor, o hep baki kaliyor.

30. dakikadan anlamistim yenilecegimizi.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yazık oldu BJK ye

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri