GİRESUN - ESKİŞEHİR maçına gideceğim için geldiğim zaman size maçı uzun uzun anlatırım
Umarım kazanırız da mutlu mutlu anlatırım
ORDU'nun da Kocaeli'nden puan alabileceğini düşünüyorum.
Samsun-Bolu maçı 3 sonuca da açık bir karşılaşma.Bolu bir sürprizde yapabilir.Samsun fark da atabilir.Ama o kaleci varken zor.
Diyarbakır haftanın bana göre en garanti takımı.Rahat kazanacaklardır.
İstanbul-Elazığ karşılaşması da zor bir maç.Bir türlü kadroyu oturtamayan ve geride kalan 6 haftada 30'a yakın forma giyen bir İstanbulspor, ve haddini ve yerini bilen disiplinli bir ELAZIĞ takımı var.Mehmet ALve BÜLENT KARAMAN bu maçta Elazığ'ın en etkili silahlarıı olur.Baliç'den de gol bekliyorum.Bu maç bence gollü berabere bitecek.
Antalya-Kartal maçıda lider ile 3.nün karşılaşması.Antalya kazanıp Kartal'ın namağlup ünvanına son verecektir.Cenk ve Zitouni'ye dikkat.Süpriz golcüm ise BİENUK.
Altay-Malatya.Bu haftanın bana göre en dertli maçı.Her 2 takımda da işler yolunda gitmiyor.Malatya'da Giresun maçından 2 gün önce yönetime geçen Başkan yine Giresun maçından 2 gün sonra görevi bıraktı.Ve başkansız şu anda Malatya,Altay'da da bir türlü oturmayan kadro ve sistem var.Altay bu maçı kazanmak zorunda, yoksa işler daha da zorlaşacak.Zor da olsa Altay alır diyorum...
Erciyes-Karşıyaka.Erciyes çok moralsiz A.Madrid'den dışarda 4 içerde 5 yediler.Yorgun ve bitkinler.Kafkaf'da son haftalarda toparlandı.Bu maçtan ben bir sürpriz bekliyorum.Kafkaf puan veya puan çıkaracaktır zorlu Kayseri deplasmanından.
Sakarya-Mardin.Günün en banko maçı.Her nekadarda son maçta Altay'ı kendi evinde 3-0 yense de Mardin, Sakarya taraftarı önünde puan alamaz.Banko Sakarya.
Giresun-Eskişehir....Dediğim gibi bu maç ile ilgili birşey yazmıyorumMaçtan sonra...