Dün gece bu zaferi canlı izleme fırsatım oldum. Maçtan öncede klasik beş atacağız dedik gerçekleşti böyle bir zafer zaten bekliyorduk yani (: Aslanlar gibi çıktılar ve mücadele ettiler. Taraftarı futbollarıyla doyurdular.

dünkü maçta uğur uçarı ve barış özbek'i çok beğendim. Arda Turan gole kadar çok aktif bişey yapmadı. Golünü attı çıktı zaten, Ümit Karan'a da ayrı bir paragraf açmak gerek. Gerçekten çok çabalıyor golü kokluyor. Hakan Şükür yine bildiğimiz gibi Kral hava toplarında çok hakim rakip savunmada endişe kaynağı ama birebirlerde ve son vuruşta gerçekten çok kötü.. Hava zamanlamasına hayranım havada asılı kasmasına ama gel gelelim ki son vuruşu yapmadaki zamanlama açısından kötü. Nonda'yı düşünebilirdi başta ama sanırım son olayların etkisiyle kralı 90dk oyunda tuttu. Lincoln'e ise halen inanamıyorum desem! Bu adam tam bir sambacı Böyle bir oyuncuyu Galatasaray forması altında izlemek çok ayrı bir tat.

Bide şu stadyumumuz yapılsın başlansın yapımına biranevvel artık şu stada giriş çilesiydi çekmek zorunda kalmayalım. Bu taraftar bunu hak ediyor.

Forza Galatasaray..