Bu konuda ben de uzun zamandir dusunuyorum. Esasinda Carrusca'nin fiziksel ozelliklerinde cok da sorun yok. En azindan bence Arda'dan cok daha dusuk seviyede degil. Gerci son 5-6 haftada Arda'nin biraz daha kuvvetlenmis oldugunu goruyorum. Eskisi kadar citkirildim gorunmuyor. Herhalde ve umarim agirlik calismasi yapiyor.
Carrusca'da sorun bence baska. Ilk olarak adam hic agresif degil ve agresif olmamasi Galatasaray'in oyun stiline uymuyor ve Carrusca'nin ozellikle defansif gorevlerini duzgun bir sekilde yapamamasina neden oluyor. Oyunu iki yonlu oynamaya alisik bir oyuncu da olmadigi icin de kesik yiyor hep. Bir de soguk kanlilik ve konsantrasyon sorunlari oldugunu dusunuyorum. Soguk kanlilik cunku ozellikle bir cok bire bir pozisyonda Carrusca'nin alelacele sutlar cektigini gozlemledim simdiye kadar. Ve konsantrasyon cunku macin bazi donemlerinde Carrusca gercekten kayboluyor ortaliktan. Bir de Carrusca'yi pek istekli gormuyorum acikcasi. Ancak ozellikle CA'ya buyuk olcude hukmeden ozellikler acisindan Carrusca Arda'dan cok farkli degil ancak bir Arda kadar etkili olamiyor. Bu da yukarida belirttigim ozelliklerden kaynaklaniyor daha cok bence.
Dayanikliligin dusuk olmasi gerektigine katiliyorum ayrica. Su anda kac yaptigimi hatirlamiyorum ama 8-9 mantikli. Guc'u galiba 7-8 yapmistim en son. 1-2 puan daha da dusebilir gerci ama adami fazla izleyebildigimiz de yok maalesef.