1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Milli Takım aday kadrosu belli oldu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    son maçlardaki performansından sonra Barış Özbek'in milli takıma çagırılmasını bekliyordum..özellikle son sion maçında sahanın en iyisiydi ve fatih hoca maçı tribünden izledi..kesin alır diye düşünüyordum ama yanıldım..

yazık oldu Türkiye bir yetenegi daha kaybetti..eger barış bir kez daha alman ümit milli takımında oynarsa ( ki löw kendisini çok beğeniyormuş ayrıca son ümit maçında almanya adına gol de attı) bir daha başka bir milli takımda oynayamayacak...
    Barış zaten Almanya'yı tercih etti daha önceden. Yani artık istese de oynayamaz Türk Milli Takım'ında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Barış zaten Almanya'yı tercih etti daha önceden. Yani artık istese de oynayamaz Türk Milli Takım'ında.
    son yaptıgı röportajda Türk milli takımından teklfin gelmesini bekledigini söyledi..teklif gelmeden yapacak bişeyim yok dedi..daha önceden Türk ümit milli takımını reddettmiş diye duydum ama ne kdr dogru bilemiyorum..yine aynı röportajında 21 yaşına girdigini ve bikez daha alman ümit milli takımında oynadıgı taktirde artık başka bir milli takımda oynayamyacagını söyledi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ayrıca Barış milli takımımızı seçseydi bile milli takım kalitesinde bir oyuncu değil sıradan bir oyuncu
    sion maçını izlemeni tavsiye ederim..sadece tek maça bakmak yanlış olur..barış genel olarak iyi..

almanya milli takım teknik direktörü barışı beğendigini söylüyor,Türkiyedeki yazarlar,futbol adamları barıştan bahsediyor..ama sen begenmiyorsun.."yorum farkı" saygım var..

Mesaj Yetkileri