ya sımdı sormak gerekır Gs Necatı Ve emre asıgı kıraLadı dha doru durust oynamadılar necatının goLu yok hangı akLa sebeb ıkısınıde mıLlı takıma cagırıyorsun Yanı koskoca Turkıye Lıgınde Emre asık yerıne oynayacan adam yokmu ? Suraya bak takım gs den oLusuyor nerdeyse .. Barı Ergun Penpe Cıhan ı da cagırsaydın Hocam ..
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür, Ümit Karan, Volkan Yaman (Galatasaray A.Ş.),
Orkun,Ayhan,Hasan Şaş,Uğur Uçar,Hakan Balta,Mehmet Topal,Okan Buruk,Mehmet Güven,Özgürcan Özcan'ı unutmuş FATİH hoca...
Çok yanlış yukarda yazdığım isimlerin hepsi de bu takımda olmalıydı.
Ben olsam şuanda BJK'den hiçkimseyi almazdım.
TÜMER konusunda ise söyleyeceğim tek şey var.DİYET ÖDÜYOR TERİM !!!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bırde Emre kendı takımında oynamıyor ama mıLlı takımda as pekı o zmn forvet sıkıntın var 36 Lık hakanı oynatıosn Neden Fatıh Tekke cagrıLmıyor oynatmasanda nıe cagırmıyorsun.. Turk futboLundan Hakan Sukur en buyuk payı aLmıstır sımdıde Fatıh terım aLıyor.. Devam edın bakaLım .. SenoL Gunesı eLestırı yagmuruna Tutanlar bunca basarısızLıga ragmen Fatıh Terıme bır sey dıyemıyor Nıye ?? Iste Turk FutboLunun en buyuk sorunu CIKAR ILISKISI ..
Murat haklisin.Hakan Sükür ve Servet cagirilmamaliydi.Ama Arda,Ümit,Volkan haketmislerdi cagirilmayi.Ayrica daha cagirilmasi gerekipte cagirilmayanlar var.Hakan Balta ve Orkun cagirilmaliydilar.
Tüm HEPSİNE tamam da...
TÜMER METİN' ne alaka ???
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maç zor değil Allah'tan..
So what?
Saike
çok fena değil ama üzülmez ne yaa ümit özatı alsa daha iyi yani ümit karan iyi olmuş fatih tekkeyide bi alsa
Orkunu anLamadım ben.Orkun sanki çok iyi kaLecimi.Ligin en az goL yiyen kaLecisiymiş.GS nin savunması iyi kaLeye geLen bütün topLarı aLıyor içeri.Orkun da oLsaydı küLLen saçma oLurdu.Hakan arıkan formsuz tamam da yerine Orkun`a kadar Rüştü var,serkan kırıntıLı var ToLga var ..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu Tümer sakat olduğu için ilk 18'e bile alınmıyor.Sakat ama Milli Takım'a çağırılabiliyor.
Nihat,Hakan Balta,Yasin Çakmak,Serhat'ın çağrılmasını beklerdim.
yok abi ya ben milli takımdan bole giderse başarı beklemiyorum
Her seferinde böyle kadro çağırıyor insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.Terim'in kadroya giremeyen oyunculara karşı bir sepati var galiba Emre Aşık ve Belozoğlu bir maç bile oynamadan milli takıma çağrılmıştı.Şimdide Tümer.Nihat 4-5 maçtır gol atıyor ne sakatı yok.Serhat Anderlecht'i uefaya taşıdı iki maçtada gol atarak yok.İbrahim Üzülmez'in ne işi var orda Hakan Balta varken.Nuri Şahin geçen kadroda var şimdi yok çok istikrarsız kadro oluşturuyoruz.Hakan Arıkan bu kadar formsuzken çağırmak ne kadar doğru.
Moldova maçlarını takip eden yada geçmişteki maçlarımızı izleyenler nasıl bir deplasman oldugunu iyi bilir..çok bogucu bi atmosferi vardır..Yunanlar galiba 90.dakikada attıgı golle 1-0 yenmişlerdi onları..Malta maçına hazırlandıgımız gibi hazırlanmayız umarım..Kadro seçimi hakkında söyleyeceklerimi herkes söylemiş zateN..!
Milli takımdan soğuttular beni...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Emre Aşık , İbrahim Üzülmez ve Tümer'in bu kadroda ne işi var ya?
Serhat Belçika liginde oynamıyor mu şuan.Sakat değil diye biliyordum.Niye almadı onu anlamadım.Birde umarım forvet Hakan Şükür olmaz.Ümit Karan-Gökhan Ünal(Mehmet Yıldız) ikililerini bekliyorum forvette.Umarım yanılmam.
Kaleci kesinlikle Volkan olması lazım...Bu aralar volkan çok formda...
Beşiktaş dan belli adamların cagrılması normal çünkü cok formsuzlar...
emre aşık cagırmak zorunda çünkü Türkiyede stoper oyuncusu yok artık bunu kabulenin..Hatta yasin çakmaktta cagrılması lazımdı...
Hakan balta bu adamı neden almadı milli takıma...
Sag bekte hamit cezalı ben en azından ugur cagrılır diyordum...
Necatiyi cagırması harbiden beni sasırttı..Necati yerine ümit milliden bir forvet olabilirdi..
Valla sonuçta hatalar var ama bu kadar elestirmeye gerek yok....her zaman aday kadro acıklanınca aynı elestiriler oluyor..
İnsallah maçalı kazancaz..
Uzun zamandır bu kadar kötü kadro görmedim...
Tümer,Deli İbo,Hakan Şükür,Gs'de dışlanan Emre ve Necati'nin ne işleri var bu takımda.
Beşiktaş'dan Serdar'lar
Gs'dan Hakan Balta
Fenerbahçe'den Yasin Çakmak
3 büyüklerden bunlar olmalıydı.Anadolu'dan da çağırılabilcek çok adam var...
Tumer.. Huseyin.. Hakan Arikan.. Necati.. Emre Asik..
Ilginc.
son maçlardaki performansından sonra Barış Özbek'in milli takıma çagırılmasını bekliyordum..özellikle son sion maçında sahanın en iyisiydi ve fatih hoca maçı tribünden izledi..kesin alır diye düşünüyordum ama yanıldım..
yazık oldu Türkiye bir yetenegi daha kaybetti..eger barış bir kez daha alman ümit milli takımında oynarsa ( ki löw kendisini çok beğeniyormuş ayrıca son ümit maçında almanya adına gol de attı) bir daha başka bir milli takımda oynayamayacak...
Ayrıca Barış milli takımımızı seçseydi bile milli takım kalitesinde bir oyuncu değil sıradan bir oyuncu
son yaptıgı röportajda Türk milli takımından teklfin gelmesini bekledigini söyledi..teklif gelmeden yapacak bişeyim yok dedi..daha önceden Türk ümit milli takımını reddettmiş diye duydum ama ne kdr dogru bilemiyorum..yine aynı röportajında 21 yaşına girdigini ve bikez daha alman ümit milli takımında oynadıgı taktirde artık başka bir milli takımda oynayamyacagını söyledi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sion maçını izlemeni tavsiye ederim..sadece tek maça bakmak yanlış olur..barış genel olarak iyi..
almanya milli takım teknik direktörü barışı beğendigini söylüyor,Türkiyedeki yazarlar,futbol adamları barıştan bahsediyor..ama sen begenmiyorsun.."yorum farkı" saygım var..
Tümer-Necati kim bunlar ya
Tümer yerine ceyhun hatta barıs var....
Necati yerine ümit millide hiçbir forvetmi yok...
Bu maçta kaleci volkan olması lazım Hakan cok formsuz..
Nihat nerde ya adam formda çünkü....Bu ne biçim aday kadro oynayanda oynamayanda cagrılmış..emre asık anlıyorum ama....
Orkunun ne suçu var...
emre aşık mecbur cagırdı adam gibi stoper yok..Yasinde cagrılması lazımdı..
Hakan şükürü kimse dıslamıyor bu arada..Cagrılmasa olurdu tabi..
Fenerbahce yönetimi terine kesin dua etmişdir çünkü tümeri oynatacak tümer onu sayesinde form tutacak fenerbahcede kazanacak...
Maçlara görede cagırmıs olabilir...
Orkun ne Gs'ın ne de Milli Takım'ın kalitesini koruyacak kapasitede bir kaleci değil.
Ararsan stoper çok.Mesela Bekir İrtegün çağırılabilirdi.
Ben dışlanan derken Hakan'ı kastedmedim.Necati ve Emre'den bahsettim.
Ayrıca Barış konusunda milli takım düzeyinde kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Almanya'da böyle bir sürü genç adamımız var.
Bekir İrtegün sezon başından beri hiçbir maçta oynamıyordu diye biliyorum ama Yasin Çakmak niye alınmadı onu anlamadım.Nihat'ı almamasını Villareal'in hocası istemiş ufak bir sakatlığı varmış.Hüseyin Cimşir yıllardır milli takımda ama ben çok iyi bir maçını hatırlamıyorum ama her seferinde alınıyor.
He ya.Bu Ceyhun Eriş neden kadroya alınmaz hiç.
So what?
Saike
A Milli Futbol Takım'da sakatlığı bulunan İbrahim Toraman, EURO 2008 elemelerinde oynanacak Moldova ve Yunanistan maçları kadrosundan çıkartıldı. Bu futbolcunun yerine Fenerbahçe'den Yasin Çakmak kadroya dahil edildi.
A Milli Takım Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Moldova ve Yunanistan ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer alan İbrahim Toraman'ın kadrodan çıkarıldığı açıklandı.
İbrahim Toraman'ın, sağ ayak aşil tendonunda süre gelen sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi. İbrahim Toraman'ın yerine Fenerbahçe'den Yasin Çakmak kadroya dahil edildi.
Bu arada A Milli Futbol Takımı, 13. Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda, Moldova ve Yunanistan ile yapacağı maçların hazırlıklarını sürdürüyor.
Milliler, Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde çalıştı. Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda, kampa katılmayan Emre Belözoğlu ve Hamit Altıntop dışındaki tüm futbolcular yer aldı.
Sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan Gökhan Zan, takımdan ayrı doktor kontrolünde çalışırken, diğer futbolcular taktik antrenmanı yaptı.
yıldıray basturk ne oldu ya bu takımın en ıyılerınde bırısıydı