1 ile 30 arası toplam 234 sonuç

Konu: TSL 8.Hafta Vestel Manisaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hiç üzülmeye gerek yok, alıştık nasılsa. Maç hakkında da konuşmaya gerek yok. Her hafta aynı oyun. Ama ligi Fenerbahçe bitirdi, şampiyonluk gitti laflarına katılamayacağım. Hep diyorum 2 maçta da Galatasaray'ı yenersin fark kapanır.

Zico hala takım iyi oynadı diyor, Daum gibi ol biraz yahu, kötü oynadılar, şu adam kötüydü de. Kimseyi kırmamak için hiç eleştiri yapmıyor.

Bu takımın istediğinde ne kadar iyi olduğunu gördük, o nedenle umudumu hiç yitirmiyorum, yitirmem de. Elbet birgün düzeleceğiz. Bu 15 günlük arada birşeyler olması lazım artık...

Pekii abi bizi 2 maçtada yendiniz diyelim.Fener bu oyuna devam etse bizi yenmeniz neyi farkederki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Pekii abi bizi 2 maçtada yendiniz diyelim.Fener bu oyuna devam etse bizi yenmeniz neyi farkederki ?
    Tüm mesajı okursan Aygün, son cümlemde yazdım.

Semih geçenlerde Kezman ülkesine gittiğinde oynadı gol de attı ama Kezman kadar ileride pres yapamadı. Tamam Kezman güçsüz, aldığı her topu eziyor, etkili şut çekemiyor ama mücadele etmeye çalışıyor. Bu yönüne birşey diyemeyiz.

Semih ise ceza sahası çevresinde bulunup karambole gelen topları gol yapmayı çok iyi yapıyor. Geçen sene ard arda 10'un üzerinde maç yaptı. Tamam takım eksikti ama yine de 11'de oynayacak seviyede değildi. Aynı Can gibi, onun için de şans verilsin deniyordu. Aynı dönem o da 10'un üzerinde maça devamlı 11'de çıktı, onun da 11'de oynayacak seviyede olmadığı anlaşıldı.

Kısacası Kezman yerine Semih oynamamalı, çift forvete dönerse Kazım'ın yanında oynayabilir, etkili olabilir ama bu sistemde pek etkili olamaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri