Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 234 sonuç

Konu: TSL 8.Hafta Vestel Manisaspor - Fenerbahçe

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    + sistem 4-3-1-2 olmalıdır..bunu daha öncede söylemiştim..

Sistem fark etmez. Rakibi zorlamalari lazim. 4-4-1-1 oynayarak da rakibi zorlarsin. Yollarsin Aurelio veya Deniz'i forvet'in yanina ikinci ofansif tehlike olarak, rakibin defansif dengezi bozulur. Roma'da guya 4-6-0 oynuyor ama bazen bakiyorsun on libero forvet gibi oynuyor, bazen sol kanat iceriye girmis forvet oynuyor ve bu da defansin dengesini bozuyor.

Aurelio veya Deniz ileriye cikiyor ama genelde sadece ceza sahasinin hemen disina gidiyorlar en fazla. Bunun nedeni de Zico'nun kontra ataklardan korkmasi bence. Kontra yememek icin defansif guvenceyi birakmiyor, orta saha ile forvet ileriye giderse geri donemeyecegini bildigi veya geri donmelerini istemedigi icin fazla oyuncuyu ileriye yollamiyor. Fenerbahce bence bir bakima kacak dovusuyor, cesur oynamiyor.

lyon un geçen seneki real madrid maçını izlemeni tavsiye ederim..carew cannavaroyu darmadagın etmişti..tek maç olarak bakmıyorum ama carew geneldede çok kaliteli bir oyuncu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

başka bi alternatif mi var??
    carewe lafım yok kötü demiyorum o maçıda çok iyi hatırlıyorum ama holoskoda ondan kalır yanı yoktur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by emrec15 View Post
    carewe lafım yok kötü demiyorum o maçıda çok iyi hatırlıyorum ama holoskoda ondan kalır yanı yoktur diye düşünüyorum.
    düşüncene saygılıyım ama holosko carew kıyaslamasında carewin çok daha iyi oldugunu düşünüyorum..

düşüncene saygılıyım ama holosko carew kıyaslamasında carewin çok daha iyi oldugunu düşünüyorum..
    Bende senin düşüncene saygılıyım.holosko seneye inşallah Byük takımda oynarda Manisalı olarak övünürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sistem fark etmez. Rakibi zorlamalari lazim. 4-4-1-1 oynayarak da rakibi zorlarsin. Yollarsin Aurelio veya Deniz'i forvet'in yanina ikinci ofansif tehlike olarak, rakibin defansif dengezi bozulur. Roma'da guya 4-6-0 oynuyor ama bazen bakiyorsun on libero forvet gibi oynuyor, bazen sol kanat iceriye girmis forvet oynuyor ve bu da defansin dengesini bozuyor.

Aurelio veya Deniz ileriye cikiyor ama genelde sadece ceza sahasinin hemen disina gidiyorlar en fazla. Bunun nedeni de Zico'nun kontra ataklardan korkmasi bence. Kontra yememek icin defansif guvenceyi birakmiyor, orta saha ile forvet ileriye giderse geri donemeyecegini bildigi veya geri donmelerini istemedigi icin fazla oyuncuyu ileriye yollamiyor. Fenerbahce bence bir bakima kacak dovusuyor, cesur oynamiyor.
    doğru..sistem sadece sayısal verilerden oluşmaz...bir oyun anlayışı bir futbol mentali vardır..

fb geride ve orta sahada derli toplu görünmeye çalışırken hücumu unutuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İmam bu cümleyi kurmak senin ne haddine orası premier lig biz ortadoğu ülkesinin bir liginde olduğumuz için
    Deniz asıl bu cümleyi kurmak sennin ne haddine!Böyle bi cümleyi kuramassın.Kurallara aykırı.Ayrıca biz iyi arkadaşız Deniz.
    Seninle aramız açılmasını istmem biliyorsun.
    Ayıp ettin şimdi.
    Ayrıca o benim fikrim.
    Peki Carew Avrupa'nın büyük takımlarından olan Lyon'dan Aston Villa'Ya geldi.Sizce bu bir terfi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende senin düşüncene saygılıyım.holosko seneye inşallah Byük takımda oynarda Manisalı olarak övünürüz.
    Bjk ve Gs nin listesinde oldugunu duydum...eger Gs ye gelirse bi Galatasaraylı olarak gurur duyarım..

1-2 maç iyi oynayıpta sonra çok abartıldı yine holosko bakın Carew ile holosko karşılaştırılmış tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Holosko ve Carew mi? Yanyana isimlerini yazmak bile abes kaçar ki kaçmışta zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Peki Carew Avrupa'nın büyük takımlarından olan Lyon'dan Aston Villa'Ya geldi.Sizce bu bir terfi mi?
    lig klasmanı olarak bu bir terfidir..ama takım bazında lyon daha iyidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fener Balili'yi alsa gene Kezman'dan iyi oynar.En azından Türkiye Ligi'ni iyi tanıyor Balili.Veya Holosko'da olabilir.

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    1-2 maç iyi oynayıpta sonra çok abartıldı yine holosko bakın Carew ile holosko karşılaştırılmış tebrikler
    holosko sanırım zeki çevik ve ahlaksız...Manisalı olmama rağmen geçen maçlarda yaptığı hareketi doğru bulmadım ama her maçı izlesen böle yazmazdın çok kaliteli futbolcu.az daha teknik olsa dünya starı olur örnedğin Juve gs maçında izlemek için adam gönderdi manisaya.+

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani Carew Lyon'dan Man Utd e gelse bir şey demiyeceğim ama geldiği takım VİLLA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dünya starı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deniz asıl bu cümleyi kurmak sennin ne haddine!Böyle bi cümleyi kuramassın.Kurallara aykırı.Ayrıca biz iyi arkadaşız Deniz.
    Seninle aramız açılmasını istmem biliyorsun.
    Ayıp ettin şimdi.
    Ayrıca o benim fikrim.
    Orada lafım sana değildi yanlış anlamışsın ama neyse ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hani Carew Lyon'dan Man Utd e gelse bir şey demiyeceğim ama geldiği takım VİLLA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    :
    ben ilk mesajımdan beri diyorum..fransa liginden premier lige atlamak büyük bir klasman terfisi olmuştur..ayrıca villa dan daha üst noktalara gelme ihtimali daha rahat olacaktır..çünkü premier lig herkesin takip ettigi bir lig..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben anlayacağımı anladın Deniz'cim

Allah aşkına Aston Villa'nın küçümsenecek bir tarafı mı var adamlar premier lig'in değişmezi ingiltere'nin marka takımlarından..

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Allah aşkına Aston Villa'nın küçümsenecek bir tarafı mı var adamlar premier lig'in değişmezi ingiltere'nin marka takımlarından lütfen
    haklısın aston villa ile Lyon arasında Fark olabilir ama Villa büyük takım.

haklısın aston villa ile Lyon arasında Fark olabilir ama Villa büyük takım.
    bende zaten Aston Villa'nın büyük bir takım olduğunu söylüyorum...

Nesil
    2006

Konu nasıl Aston Villa'ya geldi o kadar merak ediyorum. Yaaa yeter artık konu Fenerbahçe ile Manisan'ın konusu... Lyonda küçük Astonda En Büyük Fener...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiç üzülmeye gerek yok, alıştık nasılsa. Maç hakkında da konuşmaya gerek yok. Her hafta aynı oyun. Ama ligi Fenerbahçe bitirdi, şampiyonluk gitti laflarına katılamayacağım. Hep diyorum 2 maçta da Galatasaray'ı yenersin fark kapanır.

Zico hala takım iyi oynadı diyor, Daum gibi ol biraz yahu, kötü oynadılar, şu adam kötüydü de. Kimseyi kırmamak için hiç eleştiri yapmıyor.

Bu takımın istediğinde ne kadar iyi olduğunu gördük, o nedenle umudumu hiç yitirmiyorum, yitirmem de. Elbet birgün düzeleceğiz. Bu 15 günlük arada birşeyler olması lazım artık...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Konu nasıl Aston Villa'ya geldi o kadar merak ediyorum. Yaaa yeter artık konu Fenerbahçe ile Manisan'ın konusu... Lyonda küçük Astonda En Büyük Fener...
    Gelmiş valla Batuhan abiholoskodan geldi abi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçın hakkı beraberlikti golü erken yemeseydik belki kazanırdık ama çabuk yedik neyse artık alıştık.Moskova'dan yorgun dönen bir takım ve o maçta iyi oynayan iki oyuncu var Kazım ve Gökhan niye bunlara 11'de şans verilmez anlamıyorum.Deniz çok yoruluyor önliberoda Selçuk bu maçta oynayamazmıydı?Biz tek oyuncu değiştirdik sonuçta bir k.kart gördük belkide orda Kezman'ın aklına kan gitmedi dakika kaç olmuş 3 oyuncuyla tek başına boğuşuyor kolay değil yanına Colin'i önceden alsaydı.Adam ağladı yahu sonunda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir dahaki iç saha maçında seyirci sayısının10 15 bini geçeceğini sanmıyorum kombinelerde bile büyük boşluklar olur

Geçen sene de böyle kayıplarla başlamıştık.Üstelik oynanan futbol daha kötüydü.

Bu senenin diğer seneden farkı şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin daha iyi oynaması.Yani umutsuzluğa kapılmaya kapılmamızı sağlattırmaya gerek yok.Sezon uzun,herşey olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hiç üzülmeye gerek yok, alıştık nasılsa. Maç hakkında da konuşmaya gerek yok. Her hafta aynı oyun. Ama ligi Fenerbahçe bitirdi, şampiyonluk gitti laflarına katılamayacağım. Hep diyorum 2 maçta da Galatasaray'ı yenersin fark kapanır.

Zico hala takım iyi oynadı diyor, Daum gibi ol biraz yahu, kötü oynadılar, şu adam kötüydü de. Kimseyi kırmamak için hiç eleştiri yapmıyor.

Bu takımın istediğinde ne kadar iyi olduğunu gördük, o nedenle umudumu hiç yitirmiyorum, yitirmem de. Elbet birgün düzeleceğiz. Bu 15 günlük arada birşeyler olması lazım artık...

Pekii abi bizi 2 maçtada yendiniz diyelim.Fener bu oyuna devam etse bizi yenmeniz neyi farkederki ?

27. Default

Yav o degil de, Aston Villa ile Fenerbahce'yi karsilastirmak da komik olmus. Carew geldigi takima gore olculecekse isimiz var. Alex nereden geldi sormasi ayip? Anelka'nin geldigi City, Villa'dan cok mu buyuk? Yapmayin gozunuzu seveyim.

Holosko - Carew karsilastirmasi ise daha komik.

Bir de, 1,5 dk oynatilmadigi icin veryansin edenler sunu da dusunsun, kendilerinin ne kadar hakki yendiyse Manisa'nin da o kadar yendi.

Neyse, en azindan Kezman'in haksiz atildigini iddia eden yok, iyilesme var.

edit : Yahu, cekochan nickli kardesim, avatarindaki kim? Cikaramadim, ama gozumu aliyor her mesajini okudugumda

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bazı arkadaşlar oynadığı futbola bakarak konuşmuş fenerbahçenin ama dikkat etmemişler mi o futbol türkiyenin en iyi oyunu.GOL vuruşu yapamıyorz diye oyun mu kötü oluyor? Futbolu sadece izlemeyin.Ara sıra görün neyin ne olduğunu! fenerbahçe gayet yeterli bir futbol oynamıştır.GOL pozisyonları zaten ortada..ama SON VURUŞ? yok..
    Santrafor yok çünkü..
    Ah kezmanım ah..bugün ağlaman benim içimi param parça etti..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

süper Kezman, takmi Kurtardin !! Gelecek macta Fener en az 3 gol farkiyla kazanir!

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Hayır şike yapmayla alakası yok yav, yanlış anlamayın..

Birazcık Fenerin şansı, birazcık hakemler ( her sene olabilir, doğaldır), en büyük etkende diğer rakiplerin şanssız puanlar kaybetmesiyle alınan bir şampiyonluktur.

Bu sene rakipler iyi performans ortaya koyuyor ve kesiblikle daha iyi durumdalar. Fenerbahçe'nin gelipte yakalaması çok zor görünüyor bence..
    Şans mı? Geçen sene tüm derbileri kazanmış (Kadıköy'deki BJK derbisi hariç) bir takım şans ile mi şampiyon oldu?

Fenerbahçe büyük maçlarda daha iyi oynayan bir takım her zaman, fark 6 olsun, iki derbide de yener puan farkını kaldırırız ortadan, orası sorun değil.

Bugünkü futbol fena değildi ama tek sorun forvet olmaması. Gol atacak adam yok takımda. CSKA maçında da bu sıkıntıyı yaşadık, gol vuruşu yapacak bir adam olsa o maçı da alırdık, bu maçı da. Acilen Semih ve İlhan Parlak'ın bu takıma monte edilmesi lazım, belki onlar daha faydalı olur Kezman'dan.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri