1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Deivedin mevkis AMC/ST olsa daha iyi olmazmıydı. Herkes onun ofansif oyuncu oldugunun kaanatinde.Çünkü bu bölgede daha iyi oynuyor.
    Ben de bu konuda bir iki şey söylemek istiyorum. Deivid' in driblingi kaç şu an bakmadım editörden ama iyi olmalı. Güzel top sürüyor. Mevkisine gelince AMRC, FC olmalı diye düşünüyorum. AMR 15 olabilir. Çünkü bu sezon hep AMR' de oynuyor. Sürekli içeri kaçtığı için AMC gibi gözükebilir ama sonuç olarak AMRC, FC en uygunu olacak kanaatımce.

Yasin içinde CSKA maçında oyuna girdiğinde çok soğukkanlıydı. Yerinde müdaheleler yaptı. Bence ileride çok daha da iyi olacak.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Ben de bu konuda bir iki şey söylemek istiyorum. Deivid' in driblingi kaç şu an bakmadım editörden ama iyi olmalı. Güzel top sürüyor. Mevkisine gelince AMRC, FC olmalı diye düşünüyorum. AMR 15 olabilir. Çünkü bu sezon hep AMR' de oynuyor. Sürekli içeri kaçtığı için AMC gibi gözükebilir ama sonuç olarak AMRC, FC en uygunu olacak kanaatımce.

Yasin içinde CSKA maçında oyuna girdiğinde çok soğukkanlıydı. Yerinde müdaheleler yaptı. Bence ileride çok daha da iyi olacak.
    katılıyorum amrc fc en uygunu olacak sanırım

gaziantep araştırmacısı arkadaşıma da katılıyorum kezman mutlaka düşürülmeli
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Fakat şöyle bir şey var şefim bu adam AMR olarka oynasada beceremiyor. Bunun herkes farkında sağ açık oynadığı zaman oyundan kopuyor. Deivid var mı yok mu belli bile değil. Yani o zaman şöyle olmalı mevkisi dediğin gibi olmalı ama oyun içinde potansiyeli çok düşük olmalı 5 maçta 1 asist 1 gol ortalaması 5-6 arası gözükmeli. Bunuda kimse istiyeceğini sanmıyorum. AMR oynadıgında gerçekte böyle ve bu yüzden çok eleştiri topladı. Ama ofansif oynadıgında da gördük neler yapabileceğini.
    Sevgili Coskuncum dediklerine katılıyorum. Ama sonuç olarak AMR oynuyor onun için de AMR' yi 15 AMC' yi de 20 FC' yi de 15 yapmak en iyisi olur diye düşünüyorum. Amr' de kötü de olsa sonuç olarak orada oynuyor ya da en azından maça o mevki de başlıyor değil mi? St kesinlikle değil katılıyorum. Amc' yi zaten 15 verince St olma ihtimali kalmıyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen gün bir spor programını seyrettim. Adamlarda aynı fikirde, deivid forvet oyuncu değil diyorlar,kanat oyuncusuda değil. tam bir amc.
    hehe coşkun kardeşim bu adam amc mi dediler programda

şaka şaka katılıyorum sana verdiğin bilgilerde tam bir kanıt niteliğinde ancak deivid ne kadar verimsiz oynarsa oynasın ısrarla amr oynatıldı haftalarca ve şimdide fenerbahçe taktik değiştirdi 4-3-2-1 e benzeyen acayip bir sistem oldu ben zaten 2 yıldır ziconun sistemlerini pek anlayamadım ama bu sefer böyle olacak galiba

alex le ikisi amc de oynuyor arkalarında da wederson deniz ve aurelıio var yani vederson mlc gibi oynuyor

ben olsam vedersonun mc sine de 12 falan veririm çünkü vermek zorunda kalıyorsun teknik direktör ısrarla o bölgede oynatıyor çünkü bence deividin amr 17 amc 20 fc 20 olmalı bu adam amr oynayamıyor diye 15 ten az verirsek iyi olmaz bu sefer bir sürü oyuncuya aynı uygulamayı yapmak zorunda kalırız başta serdar kurtuluş serkan balcı vs olmak üzere
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri