Quote Originally Posted by perpetua View Post
Bu konuda ben de uzun zamandir dusunuyorum. Esasinda Carrusca'nin fiziksel ozelliklerinde cok da sorun yok. En azindan bence Arda'dan cok daha dusuk seviyede degil. Gerci son 5-6 haftada Arda'nin biraz daha kuvvetlenmis oldugunu goruyorum. Eskisi kadar citkirildim gorunmuyor. Herhalde ve umarim agirlik calismasi yapiyor.

Carrusca'da sorun bence baska. Ilk olarak adam hic agresif degil ve agresif olmamasi Galatasaray'in oyun stiline uymuyor ve Carrusca'nin ozellikle defansif gorevlerini duzgun bir sekilde yapamamasina neden oluyor. Oyunu iki yonlu oynamaya alisik bir oyuncu da olmadigi icin de kesik yiyor hep. Bir de soguk kanlilik ve konsantrasyon sorunlari oldugunu dusunuyorum. Soguk kanlilik cunku ozellikle bir cok bire bir pozisyonda Carrusca'nin alelacele sutlar cektigini gozlemledim simdiye kadar. Ve konsantrasyon cunku macin bazi donemlerinde Carrusca gercekten kayboluyor ortaliktan. Bir de Carrusca'yi pek istekli gormuyorum acikcasi. Ancak ozellikle CA'ya buyuk olcude hukmeden ozellikler acisindan Carrusca Arda'dan cok farkli degil ancak bir Arda kadar etkili olamiyor. Bu da yukarida belirttigim ozelliklerden kaynaklaniyor daha cok bence.

Dayanikliligin dusuk olmasi gerektigine katiliyorum ayrica. Su anda kac yaptigimi hatirlamiyorum ama 8-9 mantikli. Guc'u galiba 7-8 yapmistim en son. 1-2 puan daha da dusebilir gerci ama adami fazla izleyebildigimiz de yok maalesef.
Üstad bazı futbolcular vardır ya göndereceksin yedek bırakmayacaksın yada oynatacaksın carruscada bu tip oyunculardan bu durumda olmasının sebebi de fizik kondisyondur

yıl 2005 galatasarayda hagi dönemi ve galatasaray yıllar sonra 10 numarasız taktikle oynuyor
4-4-2 çift dm de conse ve ergün vardı mr ve ml ler bazen amr aml ye dönüşüyor forvette ise hakan şükür necati ikilisi var necati bazen geriye gelip amc mevkiini dolduruyor bu sistemde ml de hagi baliçi oynatacak kararını vermiş ilk hafta oynattı galatasaray konyayı 3-0 la geçti 2. hafta baliç kesik yedi çünkü hiç mücadele etmiyor hiç koşmuyordu ama hagi onu kazanmak istedi ilk 6-7 hafta baliç maçta ölecek diye düşündüğüm olurdu hagi ise onu ısrarla oynattı ve zannediyorum 15. hafta trabzonsporu galatasaray baliçin tek golüyle geçti nefis bir elvir baliç izlemeye başlamıştık baliç geri dönmüştü ki son haftalara doğru mr amr hasan şaş çok kötü oynamaya başladı denizli berbaberliği vs derken ligin ilk yarısı 37 yada 38 puanla bitirilmişti galatasaray liderdi
sonra ribery transferi gerçekleşti kadro güçleniyor derken hagi baliç ve ümit karanla kavga etti baliç gönderildi ümit karan kiralandı hatta saidoo bile gönderilecektide yönetim izin vermedi haginin antrenör olarak tattiksel zekasını beğenirim ama oyuncularla olan iletişimi kötü olduğundan baliç ve ümit karan kaybedilmişti ligin ikinci yarısı ml aml mevkiisinde berbat bir hasan şaş vardı halbuki o sene çift dm ergün conse oynasa yedekleride saidoo ve volkan arslan olacaktı baliç ml aml yedeği hasan ribery mr amr yedeği sabri
necatinin yedeği ümit karan hakan şükürün yedeğide o yıl devre arası alınan hasan kabze olacaktı o yıl sag bek ve sol bek cihan ve orhan harika oynarken song tomas ve mondi rakibe pozisyon bile vermiyordu cihanın yedeği genç uğur orhanın yedeği ise hakan ünsaldı göbekte song ve tomasın yedeği ise bülent korkmaz dı böyle bir takımın ikinci yarı şampiyon olamaması komik olurdu ama haginin egosu bunu başardı baliçe dayanamaması o yıl galatasarayı şampiyonluktan etmişti

carruscada baliçe benziyor herkez biliyor ki carrusca yetenekli bir adam ama önünde ondan daha yetenekli hemde türk hemde genç arda var amannn carrusca ardanın yedeği osun diyoruz hayır carrusca yedek olmaz yedek kaldıkça körelir yedek kaldıkça futbol hayatı biter tıpkı baliç gibi onun için carrusca bir an önce gönderilmeli