İndiriyorum şuan 1 saat 22 dk. diyor Gold için
ben indirsem oyundaki tarihe gore ne zaman bitiyor oyun
yani ne kadar oynama hakki veriyor
yarim sezonsa indirmeyeyim
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Evet yarım sezon
Demoda bir şey dikkatimi çekti. Atletico' dayken Rafinha' yı almak istedim ve bütçem yeterli olmadı ve transferi ertele seçeneği geldi. Evet ve Hayırdan başka bir seçenekte kulübe bu oyuncuyu almak istediğinizi ve bütçenin yeterli olmadığını anlatan bir buton vardı. Onu tıkladığımda Rafinha' yı fiyatı bütçemin üstünde olmasına rağmen transfer ettim.
En çok istediğim yeniliklerden bir tanesi...
ya arkadaşlar demoyu daha hızlı nereden indirebiliyoruz... en son baktığımda 9 saat vardı inmesine 20kbs ile çekiyo yaaa
yaw bu oyuna nasıl başlanıyorstart sönük...
Ben açıkçası beğendim oyun güzel olmuş.
Ama ses yok !
"Quick Start" seçeneğiyle istediğiniz mevcut liglerden başlayabilirsiniz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ben çoğu kişinin aksine skini çok beğendim.
Evet bende çok beğendim skin çok hoş oyun da değiştirmeyi düşünmüyorum..
Bu arada Ses Yok arkadaşlar !
Oyun kaydetme ve açma işlemini falan da çok iyi yapmışlar çok hızlı kaydedilip açılıyor oyun..
Yok bide demoda ses olacaktı![]()
Demoda ses olmaması normal yani. Ama olsa fena olmazdı :P Neyse az kaldı tam sürümde görücez sesleri![]()
10 gün kaldı![]()
Gold Demo'yu dün indiridm. Aslında sadece maç yapmak için. Maç görüntüsünde büyük bir değişiklik yok. Ama oyuncular ile iletişim ve medya ile bağlantılar geliştirilmiş. Açıkcası 2007'den çokta fark yok.
Manu ile bir oyun açtım.Açıkcası oyun beni sardı.Fm 2007 de pek ısınamamıştım.Sadece 1 sezon bitirmiştim.
So what?
Saike
Gol olayı çok geliştirilmiş maç motorunda.Daha gerçekçi olmuş.Önceki serilerde kalecinin üstüne giden top kaleciden dönüyordu hep ama kaleci üstüne gelen toplarda gol yiyebiliyor.Yani yıldız oyuncular vasat oyuncular gibi aptalca goller kaçırmıyor.Klasını konuşturuyor.
So what?
Saike
Kim ne derse desin maç motoru benim çok hoşuma gitti.En gerçekçi maç motoru.Gözle görülür değişiklikler var.Seyrederken gerçek maç havasını yaşıyor insan.Neville rakibinin sağından atıp solundan geçerek rakibini ekarte etti.Mest oldum.
Nani kaleciyi geçerek golünü atıyor.Fm 2008 maç motorunun yeniliklerinden birisi.
![]()
So what?
Saike
Genç Kartal Nani'nin hareketi çeşitlilik olmuş ve güzel olmuş izlenmesi amacındanBende az önce West Ham'la yarım sezonu 3. olarak tamamladım. Bu oyunda takımın yıldızları daha çok göze çarpıyor ve yakaladıklarını ustalıkla ya gole ya da isabete çeviriyorlar. Örnek : Bellamy ve Ljungberg yarım sezon harika oynadılar ve takımı sırtladılar...
Bu sene bol Fm'li geçecek gene..![]()
Maç motoruna çok büyük bir ekip uğraş veriyor zaten.O yüzden 2009 dahada güzel olacaktır.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Oyunda beLLi bir taktik oturması zor.Ama şu anda Dünya futboLunun benimsediği çift DM ve tek forvet sistemini kuLLandığınızda daha az pozisyon yeme ve daha çok hücum varyasyonu yakaLıyorsunuz.Başarı oranınız daha da artıyor.
Dikkatimi çeken hususLar.20 tane feLan takım denedim bu zamana kadar.Tek şampiyonLuğumu Zaragoza iLe eLde edebiLdim.Oyunda ön pLana çıkan oyuncuLar oLarakta;Harika ötesi oynayanLar diyorum ben onLara C.RonaLdo,Didier Drogba ve PabLo Aimar.ÖzeLLik PabLo Aimar konusunda çok mutLu oLdum.Cm Serilerden beri hayranım oLduğu adamın 01-02 den sonra iLk defa bir seride zevkLe oynanacak izLerken yok artık daha neLer dedirtecek bir adam oLarak yapmışLar.C.RonaLdo ise tam müthiş.Sezon sonun kadar sağ kanattan 26 goL attı bende.Drogba zaten devasa.Havadan yerden nerden geLirse goL.Messi yine bende soru işareti tam isteniLen gibi değiL.RonaLdinho harika.Gerrard 2007 aksine tam istikrarLı nereye koyarsan koy harika oynuyor tam Lider.CorLuka ve ELano mühteşemLer yine.KaLeciLerde ise Tim howard,JasskaLainen goL atmakta zorLanıLan isimLer oLarak gözüküyor.Adamım Tim cahiLL iLe iLgiLi henüz oynama fırsatım oLmadı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben ManU ile oynadım 12 hafta.Bende göze çarpan isimler Tevez,C.Ronaldo ve Rooney oldu.
Ayrıca Hayrettin abi klasik 4-4-2 taktiği (bir defansif mc,bir ofansif mc) ile Manu ile çok iyi sonuçlar yakaladım.
Birde gözüme çarpan bir diğer isim ise Lazio'dan Goran Pandev.Chelsea aldı adamı.Sene başındaki kupa finalinde hat-trick yaptı adam bana karşı.Sene içinde Drogba ile iyi bir ikili oluşturdular.(Chelsea ile 12.haftaya kadar sadece 1 mağlubiyetle başa baş gidiyoruz.)
So what?
Saike
Bende Manuda o taktiği denedim ama 18 macta 10 gaLibiyet 8 beraberLik ve iyi futboL oLmayınca sıkıLdım ama sezonu da tamamladım zar zor.Zaragoza ya ise çift ön LiberoLu tek forvet oynattım.Hem seyir zevki açısından keyif verdi hemde Şampiyon oLduk.2008 de takıma göre taktik kurmak gerek.Birde oyun içerisinde oyunu iyi okuyup doğru hamLeLeri yapmak gerekiyor.2007 de ki gibi kur taktiği pas pLay e kovuştur eLLerini iki yana yok..
Evet.Ben kapalı defansları açabilmek için Palermo'yu satın aldım.Gerektiğinde pivot olarak kullandım ve olumlu sonuçlar aldım.Kapalı defansları kafa golleriyle aştım.
Ben inanılmaz zevk alıyordum oyundan.Sadece 2 mağlubiyetim vardı.Beraberlik bile yok.Ama bilgisayar bakıma gitti.Ondan silinecek oyun.
So what?
Saike
TargetLar çok önemLi roL tutuyor.Ama ben 2008 için değişik taktikLer denediğim için özeLLikLe Targetsız taktik buLmaya çaLışıyorum.Oyunda Target santraforLarı durdurabiLirsin ama Sprinter forvetLeri durdurmak çok daha zor.Bende son zamanLarda keyif aLıyorum açıkcası oyundan![]()
Sprinter forvetler 08 de daha önemli bir rol alıyorlar gibi.Neden? 07 de defansın arkasına sarkan forvet kalecinin üstüne vurunca hep goller kaçıyordu.Bu seride böyle değil.Klas forvetler kaleci ile bire birde klas şutlar ile golü buluyorlar.Ayrıca bu seride kalecileri çalımlayarak da goller atılıyor.Bundan dolayı defansın arkasına sarkan hızlı forvetler daha önemli bir rol alıyorlar.
Oyundan alınan zevk konusunda belirttiğim gibi çok zevk aldım.Hemde Manu ile çoğu maçımı kazanmama rağmen.Bunda daha gerçekçi bir maç motorunun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bir şey daha eklemek istiyorum.Manu ile oynadığım oyunda hiç sakatlık problemi olmadı.Normal gerçek hayatta olan sıklıkta sakatlıklar oldu.
Oyunun tam sürümünde Tsl'de büyük sorunlar olmazsa tam süper olacak.
So what?
Saike