1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: [1. Lig] Karşıyaka Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karşıyaka'yı takip ediyorum bende uzun zamandır.

Tahmini sıralamaya göre bence ilk 6'ya giremez Kaf Kaf.

En iyi derecesi ilk 10 olur diyorum.Karşıyakanın hücum zenginliği var ama bir türlü o hücum aktif olamıyor.7.hafta oldu hala patlayamadılar.

İlk 10 içinde kesin yer bulacak Ksk ama ilk 6 zor.6-10 arası diyorum.

Ayrıca KSK'da Onur Recep Kıvrak, TFF 1.Lig'in en iyi kalecilerinden bir tanesi buna göre yeni bir düzenlemeden geçecektir, zaten Serkan yakından tanıyordu Onur'u da, FM08'de görelim bi ne halde Onur...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Karşıyaka'yı takip ediyorum bende uzun zamandır.

Tahmini sıralamaya göre bence ilk 6'ya giremez Kaf Kaf.

En iyi derecesi ilk 10 olur diyorum.Karşıyakanın hücum zenginliği var ama bir türlü o hücum aktif olamıyor.7.hafta oldu hala patlayamadılar.

İlk 10 içinde kesin yer bulacak Ksk ama ilk 6 zor.6-10 arası diyorum.

Ayrıca KSK'da Onur Recep Kıvrak, TFF 1.Lig'in en iyi kalecilerinden bir tanesi buna göre yeni bir düzenlemeden geçecektir, zaten Serkan yakından tanıyordu Onur'u da, FM08'de görelim bi ne halde Onur...
    murat ın tespiti son derece doğru ortasahamız çok ilginç bazen çok iyi oynayıp pozisyon yaratıyor, ki onlarda da özgür 5 tane kaçırıp 1 tane atıyor, ya da şeyhmuz 4 tane kaçırıp 1 tane atıyor, ya da tam tersi top yapamayıp kör döğüşüne sokuyor maçı. hücum zenginliği kadro olarak var ama olcan dışında yaratıcılık sıkıntımız var takımda, ön liberolar oyuna pek ofansif katkı sağlayamıyor. bide savunmanın solunda defansif sıkıntılarımız var.

ligin genel yapısı içinde sıralama tahmini için zaman lazım ama ksk için en önemli ay aralık ayı kesinlikle. aralık sonuna kadar takım ilk 8 içinde yer alırsa bizim takım kesinlikle ilk 6 ya girer ama aralık sonunda ilk 6 yarışında biraz uzaklaşırsa kadromuz büyük oranda dağılır, zor toparlanır... çünkü gelen adamların çoğu ilk 6 hedefi için geldi buraya, hedef kalmazsa giderler (çünkü ödemelerde diğer takımlar kadar olmasa da sıkıntı var), özellikle ahmet çağıran, özgür karakaya gibi piyasası olan adamları takımda tutmakta zorlanabiliriz.
    puerta kalbimizde...

Mesaj Yetkileri