1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: İt-aat Et!!!

Hybrid View

GAyet guzel olmus.

BAzilari Japon Bayraklari (!) acarken, analaramiza kufur ederken hic bisey yok.

Ama biz bi Riza pankarti actik diye savas cikacakti.

Quote Originally Posted by mutlee
    GAyet guzel olmus.

BAzilari Japon Bayraklari (!) acarken, analaramiza kufur ederken hic bisey yok.

Ama biz bi Riza pankarti actik diye savas cikacakti.
    yazık ya bu zihniyete bak...
    nERON_FB arkadaşımın dediklerine katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu bi kaç kendini bilmez yapmadı KOCA bir tribün yaptı ve gerçekten saygısızcaydı.
    bunu destekleyen arkadaşlar ise sadece seviyesiz ve kendini bilmez insanlardır

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    yazık ya bu zihniyete bak...
    nERON_FB arkadaşımın dediklerine katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu bi kaç kendini bilmez yapmadı KOCA bir tribün yaptı ve gerçekten saygısızcaydı.
    bunu destekleyen arkadaşlar ise sadece seviyesiz ve kendini bilmez insanlardır
    sana ve neron_fb arkadaşıma katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu koca bi tribün hazırlanıp yapmadı,temiz staddan bahseden bir yönetim hazırladı ve oraya koltuklara koydu.

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    sana ve neron_fb arkadaşıma katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu koca bi tribün hazırlanıp yaptı,temiz staddan bahseden bir yönetim hazırladı ve oraya koltuklara koydu.
    bende KOCA bir tribün yaptı diye belirttim kardeşim bende neron_fb ye o konuda katılmamıştım bi kaç çapulcu işi deil bu içinde yönetimde var

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    bende KOCA bir tribün yaptı diye belirttim kardeşim bende neron_fb ye o konuda katılmamıştım bi kaç çapulcu işi deil bu içinde yönetimde var
    ya kusura bakma yapmadı diyecektim dalgınlıkla yaptı demişim.daha görevdeyim iki gündür,uykusuzluk falan hat safhada kusuruma bakma

Mesaj Yetkileri