Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 135 sonuç

Konu: İt-aat Et!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    bende KOCA bir tribün yaptı diye belirttim kardeşim bende neron_fb ye o konuda katılmamıştım bi kaç çapulcu işi deil bu içinde yönetimde var
    ya kusura bakma yapmadı diyecektim dalgınlıkla yaptı demişim.daha görevdeyim iki gündür,uykusuzluk falan hat safhada kusuruma bakma

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Kışkırtıcı algılanmıyor, KIŞKIRTICI zaten mesajın.

Ben senin forumdan bir arkadaşın olarak rahatsız oluyorum. Sen gerici bir mesaj mı yazdım diye düşünmek yerine burnunun dikine gitmeye devam ediyorsun.
    Bana göre kışkırtıcı değil.Kışkırtıcı olduğuna yöneticiler karar verirse cezamı çekerim.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

herkes önce onlar başlattı diyecek ve bu böyle devam edip duracak...
    ...maalesef...

ben hala organize olduğuna inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pek yadırgamadım.şahsen fener taraftarından da zaten böle birşey bekliyordum.kendilerine yakışanı yapmışlar.hiç laf filan atmayın bu kez 3-5 kişinin yaptığı birşey de değil.tam bir organizasyon.yüksek ahlaklı(!) fener taraftarı ne olduğunu belli etti.yalnız işin komik tarafı adamlar hani küfürün de bi adabı bi esprisi vardır.içinden gelir edersin.doğru yada yanlış tartışılır oraya girmeyelim.ama koyun gibi koltukların üzerine koyülan kartonları kaldırmak ta ne oluyo..

bu nası bi kuyruk acısıdır yaww..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

artık b. jimlastik klubu taraftarları ve yöneticileri üstüne yağan yağmuru bile fb den bilecek. ya anlayın arkadaşlar artık ve provoke etmek için demiyorum ama bu memlekette 2 büyük kaldı. fb ve gs yakında tek büyük kalcak. sizin takıldığınız şeylere bak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by koray_capello
    pek yadırgamadım.şahsen fener taraftarından da zaten böle birşey bekliyordum.kendilerine yakışanı yapmışlar.hiç laf filan atmayın bu kez 3-5 kişinin yaptığı birşey de değil.tam bir organizasyon.yüksek ahlaklı(!) fener taraftarı ne olduğunu belli etti.yalnız işin komik tarafı adamlar hani küfürün de bi adabı bi esprisi vardır.içinden gelir edersin.doğru yada yanlış tartışılır oraya girmeyelim.ama koyun gibi koltukların üzerine koyülan kartonları kaldırmak ta ne oluyo..

bu nası bi kuyruk acısıdır yaww..
    Laf atmicam önce bunu söyleyim....Ancak yapılan kareket ne olursa olsun, burda hakaret etme hakkı vermez kimseye....Ayrıca isterse 52.000 kişi kaldırsın bu kartonları, bunu asla milyonların üzerine de atamazsın...Bizim yaptığımız çirkinceydi..Ancak bizim yaptığımızın bize edilen küfürlerden farkı yok..Lütfen objektif ol....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Navras
    artık b. jimlastik klubu taraftarları ve yöneticileri üstüne yağan yağmuru bile fb den bilecek. ya anlayın arkadaşlar artık ve provoke etmek için demiyorum ama bu memlekette 2 büyük kaldı. fb ve gs yakında tek büyük kalcak. sizin takıldığınız şeylere bak
    Modlar böyle bir şeye izin varmı?
    Bende başlarım o zaman onu bunu kışkırtmaya.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

kışkırtıcı yazılar yazmasak daha iyi olmaz mı????
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Stadyumda anons yapılmış kartonlar İstiklal Marşı sırasında açıalcak diye.Bence bu işte Aziz Yıldırım'ın parmağı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşım bu memlekette her zaman gs ile fb nin yeri ayrıydı.ama bide BEŞİKTAŞ GERÇEĞİ var.onuda beşiktaşlı olmayan o stada o atmosfere girmeyen biraz abilerin deyimi olacak ama kapalı dumanı üzerine sinmeyen anlayamaz.bu formun sayfalarıda yetmez anlatmaya boşver o yüzden.....

ayıptır be ortamı kışkırtma sana verilcek cvpları biliyorum ama 1incisi seviyene düşmem ikincisi ban yerim onun için adminlerden bu kişi hakkında gereğinin yapılmasını talep ediyorum bence çok saygısızca bir tavır AYIP

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Ali sami yendeki her maç öncesi çıkıp saçma sapan açıklamalar yapan, bjk taraftarı için benim elime verseler adam ederim diyen provokatör yıldırım ın samimiyetini açıkça gösateren bir resim ve organize gerektirir...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by kral_67
    Ali sami yendeki her maç öncesi çıkıp saçma sapan açıklamalar yapan, bjk taraftarı için benim elime verseler adam ederim diyen provokatör yıldırım ın samimiyetini açıkça gösateren bir resim ve organize gerektirir...
    aynen katılıyorum...

Nesil
    2003

Her kulup iyi ve kotu donemler gecirir. Buyuk kulupler bu kotu donemleri atlatabilen kuluplerdir. 1980-2000 seneleri arasinda 4 kere sampiyon olan ve ilk 3'e bu 20 sene icinde 9 kere girememistir Fenerbahce.

Bu sirada Besiktas 6, Galatasaray ise 8 sampiyonluk kazanmis. Galatasaray ilk 3'e sadece 4 kere girememis, Besiktas ise 5 kere girememistir. Yani bu surec icinde Galatasaray ve Besiktas bir cok yonden Fenerbahce'yi gecmistir. Ancak Fenerbahce toparlanip bu gunlere gelmistir.

O zamanlar da buyuk olan Fenerbahce simdi de buyuktur ve buyuk kulup olmaya devam edecektir cunku ilgilisi coktur. Galatasaray ve Besiktas'in gecmiste buyuk kulup olup gelecekte de buyuk olmaya devam edecektir.

Ard arda uzun sureli basariyi yakalamak kolay degildir cunku bir takim one cikarsa arkasindaki takimlar one gecebilmek icin daha fazla ozveri ile calisip basarili olmak isterler (Fenerbahce'nin Galatasaray ve Besiktas'in 80 ve 90'li yillarda basarilarindan sonra simdi basarili olmasi gibi)

Saracoglu tribunlerinde yapilan hareket yanlistir. Herhangi baska bir takim aynisini Fenerbahce icin yapsa Fenerbahce taraftari simdi Besiktas taraftarinin ayaklandigi gibi ayaklanir.

Bu organize olaydan tribunlere hakim oldugunu soyleyen Aziz Yildirim'in haberi olmadigini iddaa etmek, Aziz Yildirim'a Fenerbahce taraftari olarak hakaret etmek, Aziz Yildirim'in yalanci oldugunu soylemekten farkli degildir. Yani ortada buyuk bir celiski vardir. Ya bu hareket yonetimin bilgisi icinde yapilmistir, ya da Aziz Yildirim idaa ettigi gibi tribunlere hakim degildir. Ucuncu bir secenek olamaz.

ahaha , arkadaşm sen bi fenerliysen bjk nin taraftarına nası alay konusu olduğunuzu gösteren bi yazı yollarm aynı zamanda üstünde bide fb nin taraftar sitesinde yorumlar war, sen ozman fenerliler staddan üstüne yağıcak olan şeyleri kimden biliomuş anlarsn ben okurken gülmekten kırıldm ama sen okurken sinirden ağlarsn , o yüsden laflarına dikkat et , kışkırtıcı şeyler yazma

onun dışındıda, perpetua5099 ın söylediği gibi aziz yıldırım ya , taraftar grupları üstünde hakimiyet sahibidr ki bu pankart onun bilgisi dahilindedir,yada hiç bi yaptırım uygulayama gücü yoktr, olay bu kadar açık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by francesco10
    ahaha , arkadaşm sen bi fenerliysen bjk nin taraftarına nası alay konusu olduğunuzu gösteren bi yazı yollarm aynı zamanda üstünde bide fb nin taraftar sitesinde yorumlar war, sen ozman fenerliler staddan üstüne yağıcak olan şeyleri kimden biliomuş anlarsn ben okurken gülmekten kırıldm ama sen okurken sinirden ağlarsn , o yüsden laflarına dikkat et , kışkırtıcı şeyler yazma

onun dışındıda, perpetua5099 ın söylediği gibi aziz yıldırım ya , taraftar grupları üstünde hakimiyet sahibidr ki bu pankart onun bilgisi dahilindedir,yada hiç bi yaptırım uygulayama gücü yoktr, olay bu kadar açık
    wayy forzabesiktas a takılıyosun hee yakışırr..
    bütün basın tras forzabeşiktaş!

wayy forzabesiktas a takılıyosun hee yakışırr..
    bütün basın tras forzabeşiktaş!
    herzaman biladerbide şunu ekliyeyim ortega ya açtırılan pankartın lafı geçmiş bu olayın onla uzaktan yakından alakası yok

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Geçen seneki "Rıza Efendi" olayı "Ebüveee!" demek gibi bir şeydi..
    Ne yaratıcılık var, ne bir espri, direkt hakaret.. Sanki sizin - bizim babalarımız hep yüksek perdeden adamlar. Mesela benimki de çiftçidir ama bununla dalga geçecek güruha çıkar TV ekranlarıdan öyle bir laf ederim ki, ya beni öldürürler, ya da bir daha maça falan gelemezler..
    Bu mevzu da bir hayli yaratıcılık ve espri yoksunu.
    Kelimelere bakın; "İt", "İtaat" .. Hangisinin neyle alakası var? Öreğin "Ortega meselesi"ndeki espri kötüydü, "Korkak Tavuk" tabiri bilmiyorum İspanyolca'da ince bir espri taşıyor mu, ama bizim lisanda pek espritüel değildi. Ama o pankartın oraya gidişi komikti.
    Biz bugün Başbakan'ı eleştiriyoruz, mizahtan anlamıyor diye.. Mizahi bir şey bana da yapılsa, en azından saygı duyarım yapanın yaratıcılığına..

Örneğin, Beşiktaş tribünlerinde de sürüyle yaratıcı, komik şey görmemize rağmen arada (Aziz Yıldırım'ın konu edildiği) doğrudan ve alakasız küfürler var.. Ne bu? Terbiyesizlik..

Hayır bunları yapanların, komple, binlerce kişi birden yapıyor olmasını anlamıyorum. Bir kişi de çıkmıyor mu, "Abi ayıptır, yapmayalım" diye..

Son bir söz de, dördüncü sayfasına geldiğimiz şu başlıkta, yapılanı sorgusuz - eleştirisiz savunan Fenerbahçeliler'e: En azından deyin ki "Tamam bu yapılan terbiyesizlik, ama sizinkiler de şöyle yapıyor, böyle yapıyor"..

Yukardaki cümlede geçen "Tamam bu yapılan terbiyesizlik" ifadesine dikkat çekerim..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

zaten buna terbiyesizlik diil diyen kişinin
    terbiyesinden şüphe duyarım

Quote Originally Posted by meddah
    Geçen seneki "Rıza Efendi" olayı "Ebüveee!" demek gibi bir şeydi..
    Ne yaratıcılık var, ne bir espri, direkt hakaret.. Sanki sizin - bizim babalarımız hep yüksek perdeden adamlar. Mesela benimki de çiftçidir ama bununla dalga geçecek güruha çıkar TV ekranlarıdan öyle bir laf ederim ki, ya beni öldürürler, ya da bir daha maça falan gelemezler..
    Bu mevzu da bir hayli yaratıcılık ve espri yoksunu.
    Kelimelere bakın; "İt", "İtaat" .. Hangisinin neyle alakası var? Öreğin "Ortega meselesi"ndeki espri kötüydü, "Korkak Tavuk" tabiri bilmiyorum İspanyolca'da ince bir espri taşıyor mu, ama bizim lisanda pek espritüel değildi. Ama o pankartın oraya gidişi komikti.
    Biz bugün Başbakan'ı eleştiriyoruz, mizahtan anlamıyor diye.. Mizahi bir şey bana da yapılsa, en azından saygı duyarım yapanın yaratıcılığına..

Örneğin, Beşiktaş tribünlerinde de sürüyle yaratıcı, komik şey görmemize rağmen arada (Aziz Yıldırım'ın konu edildiği) doğrudan ve alakasız küfürler var.. Ne bu? Terbiyesizlik..

Hayır bunları yapanların, komple, binlerce kişi birden yapıyor olmasını anlamıyorum. Bir kişi de çıkmıyor mu, "Abi ayıptır, yapmayalım" diye..

Son bir söz de, dördüncü sayfasına geldiğimiz şu başlıkta, yapılanı sorgusuz - eleştirisiz savunan Fenerbahçeliler'e: En azından deyin ki "Tamam bu yapılan terbiyesizlik, ama sizinkiler de şöyle yapıyor, böyle yapıyor"..

Yukardaki cümlede geçen "Tamam bu yapılan terbiyesizlik" ifadesine dikkat çekerim..
    çok doğru bir anlatım ve izah şekli tebrikler

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Her kulup iyi ve kotu donemler gecirir. Buyuk kulupler bu kotu donemleri atlatabilen kuluplerdir. 1980-2000 seneleri arasinda 4 kere sampiyon olan ve ilk 3'e bu 20 sene icinde 9 kere girememistir Fenerbahce.

Bu sirada Besiktas 6, Galatasaray ise 8 sampiyonluk kazanmis. Galatasaray ilk 3'e sadece 4 kere girememis, Besiktas ise 5 kere girememistir. Yani bu surec icinde Galatasaray ve Besiktas bir cok yonden Fenerbahce'yi gecmistir. Ancak Fenerbahce toparlanip bu gunlere gelmistir.

O zamanlar da buyuk olan Fenerbahce simdi de buyuktur ve buyuk kulup olmaya devam edecektir cunku ilgilisi coktur. Galatasaray ve Besiktas'in gecmiste buyuk kulup olup gelecekte de buyuk olmaya devam edecektir.

Ard arda uzun sureli basariyi yakalamak kolay degildir cunku bir takim one cikarsa arkasindaki takimlar one gecebilmek icin daha fazla ozveri ile calisip basarili olmak isterler (Fenerbahce'nin Galatasaray ve Besiktas'in 80 ve 90'li yillarda basarilarindan sonra simdi basarili olmasi gibi)

Saracoglu tribunlerinde yapilan hareket yanlistir. Herhangi baska bir takim aynisini Fenerbahce icin yapsa Fenerbahce taraftari simdi Besiktas taraftarinin ayaklandigi gibi ayaklanir.

Bu organize olaydan tribunlere hakim oldugunu soyleyen Aziz Yildirim'in haberi olmadigini iddaa etmek, Aziz Yildirim'a Fenerbahce taraftari olarak hakaret etmek, Aziz Yildirim'in yalanci oldugunu soylemekten farkli degildir. Yani ortada buyuk bir celiski vardir. Ya bu hareket yonetimin bilgisi icinde yapilmistir, ya da Aziz Yildirim idaa ettigi gibi tribunlere hakim degildir. Ucuncu bir secenek olamaz.
    bu söylediklerine aynen katılıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua5099

kesinlikle katılıyorum! zaten nedendir bilinmez ben her küfürden sonra ayaklanan çıngar çıkaran aziz yıldırımın nedense bu olaydan sonra sesini hiç duymadım! demek ki burdan haberi war olduğu anlaşılıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

ne demiş ünlü türk düşünür burak kut? yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca doğru söyle sen kimin umurunda.....

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

ne demiş ünlü türk düşünür burak kut? yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca doğru söyle sen kimin umurunda.....
    Olay budur.Aslinda bu konulari tartismak yersiz.Artik daha somut adimlar atilmali ve bu somut adimlari da tabiki devlet organlari gerceklestirecek.....

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

beyler bu kadar abartmayın ve bu kadar cok üstünüze alınmayın. ortada bi ayıp var ama siz bu kadar tepki gösterirseniz onlar da amaçlarına ulasmıs olcaklar. adamlar kıskırtmak istemişler siz de yiyiyorsunuz bunu. bırakın yaww bunları. her macta küfür oluyo. aa bu ne demiş. su soyle demiş i gecelim. cözüm e bakalım. maclara gittigimiz de küfür edenlere karsı cıkalım.burda birbirimize laf soylecegimize maclara biz gidelim ki küfür azalsın olmasın. ama zannetmiyorum ki aramız da maclara gidip küfretmeyen insan sayısının cok oldugunu. asıl problem küfürü de kendi istegimizle yapmayısımız. aa herkes bagırıyo bizde bagıralım. yaa hepimiz de Allah vergisi kafa zeka beyin var. kim e niye küfür ettiğimizi bilmeden hareket etmek en büyük salaklık bana göre. birbirimizle tartısıp ortalıgı germeyelim lütfen...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by M@kiN
    ama zannetmiyorum ki aramız da maclara gidip küfretmeyen insan sayısının cok oldugunu. asıl problem küfürü de kendi istegimizle yapmayısımız. aa herkes bagırıyo bizde bagıralım. yaa hepimiz de Allah vergisi kafa zeka beyin var. kim e niye küfür ettiğimizi bilmeden hareket etmek en büyük salaklık bana göre. birbirimizle tartısıp ortalıgı germeyelim lütfen...
    Saygi.. eksik olan saygi. Rakip takima, taraftarina saygi camiaya saygi ve basarilara saygi.

FB, BJK ve GS taraftarlarinin hepsi ayni gecmisi paylasir. Aralarinda dini veya irk farkliligi yoktur ve bir aile icinde farkli takimlari tutan bireyleri bulmak cok da zor bir is degildir. Son donemlerde karsi takimdan ve taraftarindan nefret etmek moda olmustur. Kendilerini bir takim ile bagdastirarak tuttuklari takimin basarisini kendilerine mal etmeye baslamistir taraftar. Bunun en guzel ornegi bu forumlarda da cok gorulecek, "Bugun xyz takimini iyi yendik." veya "Bugun iyi oynamadik ama kazandik"sekline sozlerdir. Nasil yendik, oynamadik, kazandik diyebilir bir insan sahaya cikip kendisi efor sarf edip basariyi kazanmadiktan sonra? Taraftar neden kendisine mal eder futbolcularin cikip iyi oynadigi ve kazandigi maci?

Basarilari kendine mal eden taraftar, basarisizligi da genelde baskalarina mal eder cunku basariya ve sevinmeye ihtiyaci olan kisiler icin bu konuda sadece tek tarafli davranmak onlara bu sevinci getirecektir. Bu nedenle seyrettikleri macta tartismali pozisyonlari genelde tuttuklari takimin lehine yorumlarlar ki o kazandiklari suni basarinin ustune bir leke dusmesin.

Basarisizlikta ise suclu baskan olur, futbolcu olur, hakem olur federasyon olur. Eger tuttugu takim basarisiz ise ve kendisine mal edecegi basariyi o yolla hissedemiyorsa, taraftar hem kendi takimina hem de karsi takimlara saygisizlik yapmaya baslarlar cunku karsi takim taraftarini, camiasini ve futbolcusunu kucuk dusurmek ona takimindan gelmeyen sevinci saglayacaktir ve hatta belki de takiminin basarisindan daha fazla tatmin edecektir ki takimi basarili oldugu zaman bile bu tip saygisizliklari yapmaya devam edecektir, satasmak icin en azindan bir neden bulunacaktir.

Ayrica ortada bir ayip var deyip sonra ustunden atlamak zaten hatali olan. Bu da yanindaki kufur edince mudahele etmemek, hatta ona katilmaktan pek farkli degil. Celiski cok buyuk. Hem bunlarin ustunde durmamak lazim diyorsunuz hem de acaba neden kufur ediyoruz diyorsunuz. Bu gibi seylerin ustunde durulmadigi icin bu tip seyler oluyor kufurler ediliyor zaten. Simdi eminim ki BJK taraftari FB'nin Inonu stadinda oynayacagi bir sonraki mac icin simdiden calismalara baslamistir. Bir sonraki macta biraz daha ileri gidecektir taraftarlar ve olaylar gittikce buyuyecektir. Bu tip seylerin ustunde durmaya durmaya buralara gelindi zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

arkadaşım bu memlekette her zaman gs ile fb nin yeri ayrıydı.ama bide BEŞİKTAŞ GERÇEĞİ var.onuda beşiktaşlı olmayan o stada o atmosfere girmeyen biraz abilerin deyimi olacak ama kapalı dumanı üzerine sinmeyen anlayamaz.bu formun sayfalarıda yetmez anlatmaya boşver o yüzden.....
    Biz girmedikmi stada.Susturmadıkmı inönüyü.Atmosfer nerdeydi biz oraya girdiğimizde.Girdik o stada ve gülerek çıktık inönüden.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by senderson
    Biz girmedikmi stada.Susturmadıkmı inönüyü.Atmosfer nerdeydi biz oraya girdiğimizde.Girdik o stada ve gülerek çıktık inönüden.....
    siz kimsiniz?taşdelenspor mu?

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by senderson
    taşdelen ile maçmı yaptık yoksa

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri