Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 149 sonuç

Konu: UEFA Kupası | Grup H

Nesil
    2006

İyi rakipler çektik. Birinci olursak avantajımız çok büyük. Zaten olmamam ihtimalini düşünmemek gerekiyor. İkinci olursak Şampiyonlar Liginden, üçüncü olursak grup birincileri ile. Lider olmadığımız taktirde bir üst tur çok zor. İlk maç Bordeaux deplasmanı olması kötü oldu diğer üç maçıda kazanacağımıza inanıyorum. Bordeaux'tan şüpheliyim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gs 1. olarak çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

GS ye birinciLik yakışır burda ama tek mac oLdugu için teLafisi oLmayan macLar var cok dikkatLi oLmak Lazım depLasmanLarı cok kritik..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mariga Parma'yatransfer olmuştur o zaman. Bu arada Aström'ü almış Helsinborg iyi adamdır.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bordeaux Eski Bordeaux Deil..Fransa Liginde'de iyi deiLLer..
    Akıllı ve Sakin Oynarsak Puanlarla Donebiliriz..
    Evimizdeki 2 Maçda Çok Güzel Fikstür Çünkü İsveç we Awusturya'da havaların Kötü Olma Ihtimalleri war..
    Panionos Intikam Almak Isticektir. Ama Dikkatli Oynarsak Burdanda Puanlar Çıkarabiliriz.
    Bence Galatasaray Bu Gruptan 10 Puan ile Lider Çıkabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ben minimum 6 puan bekliyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü bir kura çekmedik. Orta derece ve eşit güçte takımların yarışacağı bir grup olacak. Tabi ki gönlüm Galatasaray'ımızın kayıpsız 1.olarak çıkmasından yana. Fakat bence bu gruptan 2.olarak çıkarız. Önümüzde Helsinborg veya Bordeaux olur gibime geliyor..
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray rahat çıkar, en azından ben böyle olmasını istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

En kolay grup.Galatasarayımızdan liderlik bekliyorum.ASY'de 6 puan garanti bana göre...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Artık bu gruptada zorlanırsa Galatasaray diyecek birşey yok namağlup lider olmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kalbur üstü bir takım gelmemiş.Yani kafadan şu birinci olur diyeceğimiz bir takım yok.(Bayern,At.Madrid,Totenham gibi)

Galatasaray gününde olduğu takdirde bu takımların hepsini yenebilecek güçte.Kısacası lokum gibi grup.Başarılar Galatasaray.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Gerçekten GS ve Türkiye için çok güzel bir kura. GS'nin buradan 1. olarak çıkmasını istiyor ve bekliyorum =)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence 1. olarak çıkma ihtimalimiz çok düşük. Defansif kurguda halen sıkıntılarımız var ve Avrupa takımları bunları en iyi şekilde değerlendirmek isteyecektir..

Bordeaux deplasmanı çok zer geçecek, puan almamız büyük başarı olur bence. Diğer korktuğum takım ise Austria Wien..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gs cok iyi kura cekmiş ha

Bu gruptaki takımlardan hiçbiri Galatasaray'ımızla boy ölçüşecek türden değil bence.Galatsaray'ın bu grubu lider olarak bitireceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bence 1. olarak çıkma ihtimalimiz çok düşük. Defansif kurguda halen sıkıntılarımız var ve Avrupa takımları bunları en iyi şekilde değerlendirmek isteyecektir..

Bordeaux deplasmanı çok zer geçecek, puan almamız büyük başarı olur bence. Diğer korktuğum takım ise Austria Wien..
    Bir Galatasarylıdan böylesine tarafsız bir yorum görmek sevindirici.

Dediklerini katılmakla beraber gününde bir Galatasaray'ın gruptaki rakiplerini yeneceğini düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bunlar gerçekler Şemsi. Konu Avrupa olunca objektif olmak lazım tabi..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

şeker gibi lokum gibi grup diyenlere şaşıyorum..milan da şampiyonlar liginde lokum gibi grupta..görüyoruz 2 maçta yaptıklarını..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 galibiyet gruptan çıkmaz için yetiyor, bazen 5 puan da yetebiliyor. Galatasaray ilk 3 arasında yer alacaktır, alması gerekir, alması dileğiyle. İnşallah lider olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Evet gs adam akıllı top oynarsa rahat cıkar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Galatasaray kesin çıkarda kaçıncı çıkar onu tartışmak lazım evinde oynayacagı maçları kazanırsa çıkıyor büyük ihtimalle

22. Default

Arkadas GS'deki bal da cidden kiskanilasi. 4ten 2 takim disinda her takim zorlardi GS'yi. O 2 takimdan biri geldi ; Panionios. Kizilyildiz, Toulouse, Tel Aviv, Kobenhavn falan karsisinda GS'nin isi zor olabilirdi. 2den gelen Wien zaten evlere senlik. Spurs, Zenit, HSV, AEK falan cok zorlu olabilirdi. 1den ortalama bir takim geldi. 5ten de keza oyle.

Biz 5ten Spurs'u cekmistik ulan!

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Galatasaray bu grupta rahat çıkar.Birinci,ikinci veya üçüncü ama kanımca en kötü ikincilikle çıkarlar.Başarılar dilerim Galatasaray camiasına.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaşlar hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz..Şeker gibi grub dememizdeki sebeb öbür grublara göre iyi grubtayız öbür grublra düşmedigimize şükredelim..Eger hedefimiz UEFA da başarı ise hiçbir takımdan korkmamamiz lazım..Ocak ayında iyi bir stoper gelecek nerden biliyorsun diye beni terslemeyin gelince görürsünüz..Eger ocak ayına kadar Uefa da iddaalı olursak göreceksiniz yapılan takviyelerde çok kaliteli olacak..

Grubta en ters takım bana göre yunan takımı...
    Samiyendede en ters takım helsinborg katı savunmaları var..
    Bordoaux macını hiç canlı izledinizmi ben izledim..Savunmaları bizim savunmadan agır ama ofansif yönleri baya iyi kısaca bizim gibi bir takım..Diger turu zorla gectiler finlandiya takımı deplasmanda yenilmedi onlara..Bordoauxdan korkmuyorum.Ayrıca takımın güçünü ev eksikliklerini göstermesi açısından iyi maç olcak..
    Bordeauxdan deplasmandan puan alıp iyi hava yakalarsak nagmalıp cıkarız..Deplasmanda daha cok ayhan,barış gibi adamların oynaması lazım...Samiyende ise kontrollü ama ofansif bir kadro...suanda puanımız 26000 insallah busene puanımız baya artacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel grup Galatasaray'a avrupada başarılar..

Bence güzel bir gruba düştük en büyük şansımız 2 torbanın en istenilesi takımının austria wien'in bize çıkmasıydı bence kesinlikle ilk 3 içinde olacağız bu grupta...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu grubun anahtarını söyliyim. Helsinborg. Helsinborg bana göre grubun kaderini belirleyecek takım olacaktır. İlk 3 hep değişebilir. Mesela eğer 1. olursak 2.Bordeaux yerine Helsinborg olabilir. Panianos'ta bişiler yapabilir ama sanmıyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default "G.Saray`la birlikte çıkarız"

Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakiplerinden Austria Wien'in Türk oyuncusu Yüksel Sarıyar, NTV'de katıldığı bir programda Galatasaray ile aynı gruba düşmelerini değerlendirdi.
    Türk Futbolu'nu yakından takip ettiğini belirten Sarıyar, şunları söyledi: "Galatasaray'ı takip ediyorum, Türk Futbolu'nu da. Galatasaray çok güçlü bir ekip. Ümit Karan ile Gençlerbirliği'nde aynı takımda oynamıştık, inşallah Galatasaray ile birlikte turu geçeriz. Galatasaray orta sahada çok baskılı bir oyun oynuyor, santrafoları çok iyi, Hakan Şükür, Nonda ve Ümit Karan. Lincoln çok yetenekli bir oyuncu. Şu anda ligimizde lider durumdayız, ortada bir maç olur, iyi olan kazansın. Takımımızda Acimovic çok etkili bir isim, fırsat bulursa affetmeyen bir oyuncu, bizim takımımızın önemli isimlerinden biri, girdiği pozisyonları çok iyi değerlendiriyor."

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şu gruptan çıkamamak için mazeret olmaz sanırım..

1. 2. 3. olmak bir üst turda gelecek rakip için önemli gibi gözükse de çift maç sistemi olacağından pekde önemli değil gibime geliyor, o yüzden "zoru başarıp" son 2'de olmayız inşAllah..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Boudeaux Tampere United'i zor gecti. Finlandiyadaki macta son 2 dakkada 2 attilar ve amci 3-2 yendiler. Finliler son dakikalarda dagilmisti. yenilen 2. golde sag bekin, 3.golde ise defansi büyük bir hatasi vardi.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri