1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: İt-aat Et!!!

Hybrid View

Quote Originally Posted by Navras
    artık b. jimlastik klubu taraftarları ve yöneticileri üstüne yağan yağmuru bile fb den bilecek. ya anlayın arkadaşlar artık ve provoke etmek için demiyorum ama bu memlekette 2 büyük kaldı. fb ve gs yakında tek büyük kalcak. sizin takıldığınız şeylere bak
    ahaha , arkadaşm sen bi fenerliysen bjk nin taraftarına nası alay konusu olduğunuzu gösteren bi yazı yollarm aynı zamanda üstünde bide fb nin taraftar sitesinde yorumlar war, sen ozman fenerliler staddan üstüne yağıcak olan şeyleri kimden biliomuş anlarsn ben okurken gülmekten kırıldm ama sen okurken sinirden ağlarsn , o yüsden laflarına dikkat et , kışkırtıcı şeyler yazma

onun dışındıda, perpetua5099 ın söylediği gibi aziz yıldırım ya , taraftar grupları üstünde hakimiyet sahibidr ki bu pankart onun bilgisi dahilindedir,yada hiç bi yaptırım uygulayama gücü yoktr, olay bu kadar açık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by francesco10
    ahaha , arkadaşm sen bi fenerliysen bjk nin taraftarına nası alay konusu olduğunuzu gösteren bi yazı yollarm aynı zamanda üstünde bide fb nin taraftar sitesinde yorumlar war, sen ozman fenerliler staddan üstüne yağıcak olan şeyleri kimden biliomuş anlarsn ben okurken gülmekten kırıldm ama sen okurken sinirden ağlarsn , o yüsden laflarına dikkat et , kışkırtıcı şeyler yazma

onun dışındıda, perpetua5099 ın söylediği gibi aziz yıldırım ya , taraftar grupları üstünde hakimiyet sahibidr ki bu pankart onun bilgisi dahilindedir,yada hiç bi yaptırım uygulayama gücü yoktr, olay bu kadar açık
    wayy forzabesiktas a takılıyosun hee yakışırr..
    bütün basın tras forzabeşiktaş!
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by koray_capello
    wayy forzabesiktas a takılıyosun hee yakışırr..
    bütün basın tras forzabeşiktaş!
    herzaman biladerbide şunu ekliyeyim ortega ya açtırılan pankartın lafı geçmiş bu olayın onla uzaktan yakından alakası yok

Mesaj Yetkileri