Resim Başına 300 paunt önermiş işte ne güzel sanki gazetede daha çok para alıoAl paranı sil resimleri
![]()
Resim Başına 300 paunt önermiş işte ne güzel sanki gazetede daha çok para alıoAl paranı sil resimleri
![]()
Allahım ya Terry i bu kadar agresif bilmezdim![]()
Bianchi varken Crouch'a gerek yok diye dünüyorum.Ama Bianchi'nin adaptosyan sorunu bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.Issakson ve Schmeichel çok iyi kaleciler ama Isaksson gönderilirse Lehmann düşünülebilir.Schmeichel gibi yetenekli bir kaleci de ilk 11 için biraz daha bekler![]()
ben crouch'u beğenen nadir futbolserlerden biriyim.hakkettiği değeri görmüyor çok olumsuz eleştri alıyor.çok büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede.benitezin yerinde olsam her maç 11 oynatırım.
Man City'yi gelecek yil görün. gelecek yaz 3 tane bomba oyuncu alacak![]()
şu iş adamlarından bazıları türk klüplerinden bazılarını satın alsa da bizim ligde kaliteleşse
şansızlık Bojinov-Bianchi gibi 2çok şey beklediğin oyuncu var çeşitli nedenlerden dolayı verim alınamıyor...
Crouch u genelde Şampiyonlar Liginde oynatıyor Benitez, ligde sürekli yedek ayrılabilir takımdan bakalım...
Lehmann zaten yaşlı son dönemi Wenger bırakır bence...
City hakkaten coştu![]()
Lehmann ve Crouch gelse Fm'dede süper takım olur Manchester City.
So what?
Saike
Bunlarıda alırlarsa tam süper olurlar![]()
City geri geliyor. Eskiden İngiltere'nin en iyisiydi. Tekrar o günlere kavuşacağız.
1 maç eksiğimize karşın liderliğimiz sürüyor. Gerçekten harika gidiyoruz. Bu hafta Bolton'u ağırlayacağız. Maçımız Cumartesi günü.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin İsveçli teknik direktörü Sven-Goran Eriksson, Ocak ayı ara transfer döneminde eski Fenerbahçeli Nicolas Anelka'yı kadrosunda görmek istiyor.
Premier Ligi'nde sezona iyi bir başlangıç yapan ve zirveye oynayan Manchester City, büyüyen hedefleriyle birlikte kadrosunu da güçlendirmenin planlarını yapıyor. Manchester City'nin İsveçli ünlü teknik direktörü Sven-Goran Eriksson, yaptığı bir açıklamayla bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız yıldız Nicolas Anelka'yı kadrosunda görmek istediğini söyledi. Anelka, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de transfer gündemlerinde olan Anelka'yı Ocak ayında kadrolarında görmek istediğini ifade etti.
Sezon öncesi takımı Bolton Wanderers'la 4 yıllık sözleşme imzalayan Anelka için Manchester City'nin 35 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemesi gerektiği ifade ediliyor.
Kaynak = İHA
Chelsea'nin bir numaralı ismi Frank Lampard, sezon sonunda ayrılıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun gönderilip yerine Avram Grant'in getirilmesinden büyük ölçüde rahatsızlık duyan 29 yaşındaki futbolcu için üç büyük kulüp Juventus, Milan ve Real Madrid devrede. Mavi-beyazlı kulübün 18 milyon euro istediği belirtilirken, İngiliz oyuncunun menajeri Kutner de teklifleri doğruladı.
YILDIZLAR DÖKÜLECEK
Grant'ın çalışma tarzını eleştiren ve acemi bulan birçok yıldızın da Lampard'ın ardından Chelsea'den ayrılması bekleniyor. Chelsea'de iki şampiyonluk yaşayan Lampard toplam 330 maçta formasını giydiği mavi-beyazlılarda 92 gole imzasını attı. Lampard'ın Zidane'dan sonra aynı mevkiye oyuncu bulmakta sıkıntı yaşayan Real Madrid'in teklifine Juventus ve Milan'a göre daha sıcak baktığı ifade ediliyor. İngiliz basınında ise Chelsea'den sezon sonunda Lampard başta olmak üzere birçok yıldızın ayrılmasının ardından mavi-beyazlıların eski gücüne kavuşmasının çok zor olduğu belirtildi.
Kaynak = Sabah
Chelsea bu sene çok kan kaybedicek gibi görünüyor Sheva Drogba Carvalho Lampard Ballack gidici gibi
LAmpard giderse Chelsea toparlanamaz . Bana göre dünyanın en iyi orta sahası .
Onu alacak takım yaşadı, çok yönlü bir oyuncu.
Anelka man city'e transfer olursa transferine ençok para harcanan oyuncu olacak ve tarihe geçecek. Ama ben gitmesini istemiyorum çünkü man city'i bir iş adamı aldı ve böyle para gücüyle bir takım kurulması bir güç elde edilmesini haz etmiyorum.
2gün önce bir haber okudum Erikkson Owen i istiyor diye şimdi Anelka...
35m€ çok çok fazla bir bonservis bedeli... Anelka ayrılcak büyük ihtimal bakalım hangi takıma gidicek...
Anelka büyük bir takıma gidemeyecek bence
Mourinho nun en güvendiği isimler ayrılmasının ardından Drogba Lampard hepsi ayrılmanın eşiğinde... Lampard geleceği takıma çok faydalı olucaktır...
Bence Lampard Juve'ye gider.Chelsea çok kan kaybediyor...
gidecegini biliyordum, isterseniz juventusla ilgili haberler bakin...
chelsea den ayrıldığı gün lampard'ın bittiği gün olur.
klüp başkanı olsam 35 milyona 35/7 den 5 tane anelka alırım.
Anelka için 35m euro fazla değil mi?Ama bu transfer gerçekleşirse harika takım olurlar![]()
anelka için değmez bence 35 m
heralde barca ya gider