Ujfalusi çok iyi transfer olur aslında...
Ujfalusi çok iyi transfer olur aslında...
Ivanovic hakkında bilgim yok ama sen ilk tercihim diyorsan iyidir demektir...
Çek futbolu her ne kadar ofansif yönden yıldız oyuncu üretip Milli Takımıda ofansif yönden iyi olsada Ujfalusi son dönemlerde en iyi savunmacılardan bence... Kontratı da uygunmuş hızlı bir hamle ile Siyah-Beyaz formanın giydirilmesi akıllıca olur bence...
Bizim Türk Medyasının tabiriyle ''Ujfalusi için Nedved Devrede''...
İpucu için teşekkürler Turk_Bianconero![]()
arkadaşlar İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Chelsea'ye yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde, Frank Lampard'ın satılacağını iddia etti. Lampard'ın maliyetinin 18 milyon euro olduğunu da okurlarına aktaran İspanyol gazetesi, oyuncunun menajeri Steve Kunter'ın, "Juventus, AC Milan ve Real Madrid zaten oyuncuyla temas halindeler" sözlerine yer verdi.
lampard ve agüero 2lisi gelirse muhteşem olur
özellikle kun u çok istiyorum
Lampard iyi olur cidden.Nocerino biraz yetişsin.
en az bir tane de defans almak lazım..
arkadaşlar lampard şart bu takıma.rakibe göz dağı verme konusunda da süper olur düşüncesindeyim.takımda o kadar yıldız olmasına rağmen juveye şans vermio bazı kişiler bu sene ama lampard gelirse takımn hem fizik hem psikolojik gücüne güç katar.
Defansa Ujfalusi veya Ivanovic şart zaten.
Chelsea den ayrılcak zaten Lampard bakalım inş. Juventus transfer eder..
Maddi bakımdan çok büyük yük olur Lampard ama transfer olursa Mükemmel bir iş yapmış olur Juve ...
lampard geleceğine alessandro rosina ya da samir nasri gelsin.
ben nasri diyorum.inşallah nasri gelir.lampard'ın italyada yapabileceğini düşünmüyorum.30 una merdiven dayamış biri sine gerek yok bence.
Nasri o kadar abartıldı kadar iyi olmadığı düşünüyorum... Quresma daha yetenekli bence... Lampard gibi MC ye ihtiyacı epey var Juve'nin...
Lampard en son gelecek yaz Chelseadean ayrilacak, fiyati ise 18-25 M euro civarlarinda olur. Ya Juve yada Real alir bence![]()
bu işten inşallah biz karlı çıkarız
Herkese iyi bayramlar..
Bu arada diego için juve söylentileri çıkmış; agüero'ya karşı diegoyu tercih ederim şahsen.
diego portekizde yapamamıştı bu bende soru işareti bırakıyor her ne kadar almanyada başarılı olmuş olsa bile.
ikincisi juventusun diegoyu alcak kadar bir transfer bütçesinin olduğunu düşünmüyorum.bu sezon juve şampiyon olursa belki önümüzdeki sene böyle bir astronomik ücretli transfer yapılır.
üçüncüsü ise diego brezilyalı.juventusta oynayan ve başarılı olan bir brezilyalı aklıma gelmiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama gelirse çok fantastik bir transfer olur dünyanın en iyi futbolcularından biri olur.eğer almanyada ki gibi oynarsa.
özgür abi bu konuyla ilgili gelişme var mı?
arkadaslar juve mascheranoyu istiyomus 3 gün önce ntv spor haberlerinde duydum,mascherano da west hamda mutsuzmus onun icin juveye gitmek istiyomus.bu transfer en gec sezon sonuna kadar bitirilecekmis.Delpiero 10 bu konuyu iyice acabilirmisin sen juventusu yakindan takip ediyon ya ondan
ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada milyon tane transfer haberi çıkıyor ama çoğu gerçek olmuyor.Originally Posted by arda_ultraslan
Mascherano ile Juventus'un ilgilendiği kesin ama Mascherano çoktan chelski'nin hedefine girmiş durumda.
Kaddafi ile abramoviç arasında geçecek pazarlıktan sonra herşey belli olur.
insallah juveye gelir ya cünkü chelseada o bölgede oynayan essien var ballack var lampard var ve mascherano chelseanin sistemine uygun degil insalllah juveye gelirOriginally Posted by Del Piero_10
Portekiz ligi almanya liginden daha mı zor daha mı kaliteli.Diego'nun portekizde başarısız olmasında başka sebepler var.Almanya'ya geldi şahane oynuyor adam.
Ben transferinin çok iyi olacagı kanısındayım orta sahada organize olamıyoruz.Orta sahanın ortasında oyun kuracak yaratici futbolculara ihtiyaç var.Ayrıca diego'yu alabilmek için illa ki şampiyon olmaya gerek yok.Gelecek sezon için Fiat ailesinin daha fazla destegi ve kulübün daha fazla gelirlerleriyle ciddi kaynaklar olacak.YAni gelecek sezon yıldız transferlerine başlama yılı olucak.
![]()
Milli takımlar için ayrılan arayı iyi değerlendirmiş Juve.
(/s)
Bazen iyi bir futbolcuda takımında kötü futbol oynayabilir.Bi kaç örnek söyleyim;Oynadıgı lig futbolun cok hızlı oynandıgı bir ligtir yada cok sert bir ligtir,taktiğe uyum sağlayamamıştır,takımında kişisel problemleri vardır,Aradığı havayı bulamamıştır vs vs...
Misal crespo en iyi örnek;ingilterede vasatın altında sıradan bir futbolcuyken italya liginde son derece iyi oynayan biridir.
Juventus'un şimdiye kadar güney amerikalı futbolculara pek sıcak bakmaması bundan sonra da böyle olacagı anlamına da gelmez.Çünkü diego şu anda juventus için çok ideal bir transfer gibi görünüyor vede diego'nunda bremen'de uzun yıllar duracagını hiç sanmıyorum onun için bi merdiven takım olabilir..