Sayfa 28 / 191 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Ujfalusi çok iyi transfer olur aslında...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ujfalusi çok iyi transfer olur aslında...

Sezon sonu kontratı bitiyor eğer imzalamazsa ocak ayında elden çıkarılabilir.

Benim ilk tercihim Ivanovic.Rusya'da ligler aralıkta bitiyor.Ocak ayında Rusya'dan oyuncu almak daha kolay.

Ivanovic hakkında bilgim yok ama sen ilk tercihim diyorsan iyidir demektir...

Çek futbolu her ne kadar ofansif yönden yıldız oyuncu üretip Milli Takımıda ofansif yönden iyi olsada Ujfalusi son dönemlerde en iyi savunmacılardan bence... Kontratı da uygunmuş hızlı bir hamle ile Siyah-Beyaz formanın giydirilmesi akıllıca olur bence...

Bizim Türk Medyasının tabiriyle ''Ujfalusi için Nedved Devrede''...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Sezon sonu kontratı bitiyor eğer imzalamazsa ocak ayında elden çıkarılabilir.

Benim ilk tercihim Ivanovic.Rusya'da ligler aralıkta bitiyor.Ocak ayında Rusya'dan oyuncu almak daha kolay.
    Benimde ilk tercihim Ivanovic, gecen yaz bir sürü takim kostu pesinden, ama alamadilar. Cok kaliteli bir oyuncu, dünya capida yildiz olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İpucu için teşekkürler Turk_Bianconero

arkadaşlar İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Chelsea'ye yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde, Frank Lampard'ın satılacağını iddia etti. Lampard'ın maliyetinin 18 milyon euro olduğunu da okurlarına aktaran İspanyol gazetesi, oyuncunun menajeri Steve Kunter'ın, "Juventus, AC Milan ve Real Madrid zaten oyuncuyla temas halindeler" sözlerine yer verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

lampard ve agüero 2lisi gelirse muhteşem olur

özellikle kun u çok istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Lampard iyi olur cidden.Nocerino biraz yetişsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

en az bir tane de defans almak lazım..

arkadaşlar lampard şart bu takıma.rakibe göz dağı verme konusunda da süper olur düşüncesindeyim.takımda o kadar yıldız olmasına rağmen juveye şans vermio bazı kişiler bu sene ama lampard gelirse takımn hem fizik hem psikolojik gücüne güç katar.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Defansa Ujfalusi veya Ivanovic şart zaten.

Chelsea den ayrılcak zaten Lampard bakalım inş. Juventus transfer eder..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maddi bakımdan çok büyük yük olur Lampard ama transfer olursa Mükemmel bir iş yapmış olur Juve ...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

lampard geleceğine alessandro rosina ya da samir nasri gelsin.

ben nasri diyorum.inşallah nasri gelir.lampard'ın italyada yapabileceğini düşünmüyorum.30 una merdiven dayamış biri sine gerek yok bence.

Nasri o kadar abartıldı kadar iyi olmadığı düşünüyorum... Quresma daha yetenekli bence... Lampard gibi MC ye ihtiyacı epey var Juve'nin...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Lampard en son gelecek yaz Chelseadean ayrilacak, fiyati ise 18-25 M euro civarlarinda olur. Ya Juve yada Real alir bence

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bu işten inşallah biz karlı çıkarız

Herkese iyi bayramlar..
    Bu arada diego için juve söylentileri çıkmış; agüero'ya karşı diegoyu tercih ederim şahsen.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Lampard en son gelecek yaz Chelseadean ayrilacak, fiyati ise 18-25 M euro civarlarinda olur. Ya Juve yada Real alir bence
    Nerden biliyosun ayrılacağını bence gitmeyecek ....

Yooo bence alamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lampard Chelsea'da yıldız olmuştur Ne Lampard'ın gideceğini Nede Chelsea'nın satıcanı sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

diego portekizde yapamamıştı bu bende soru işareti bırakıyor her ne kadar almanyada başarılı olmuş olsa bile.

ikincisi juventusun diegoyu alcak kadar bir transfer bütçesinin olduğunu düşünmüyorum.bu sezon juve şampiyon olursa belki önümüzdeki sene böyle bir astronomik ücretli transfer yapılır.

üçüncüsü ise diego brezilyalı.juventusta oynayan ve başarılı olan bir brezilyalı aklıma gelmiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ama gelirse çok fantastik bir transfer olur dünyanın en iyi futbolcularından biri olur.eğer almanyada ki gibi oynarsa.

özgür abi bu konuyla ilgili gelişme var mı?

arkadaslar juve mascheranoyu istiyomus 3 gün önce ntv spor haberlerinde duydum,mascherano da west hamda mutsuzmus onun icin juveye gitmek istiyomus.bu transfer en gec sezon sonuna kadar bitirilecekmis.Delpiero 10 bu konuyu iyice acabilirmisin sen juventusu yakindan takip ediyon ya ondan

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    arkadaslar juve mascheranoyu istiyomus 3 gün önce ntv spor haberlerinde duydum,mascherano da west hamda mutsuzmus onun icin juveye gitmek istiyomus.bu transfer en gec sezon sonuna kadar bitirilecekmis.Delpiero 10 bu konuyu iyice acabilirmisin sen juventusu yakindan takip ediyon ya ondan
    ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada milyon tane transfer haberi çıkıyor ama çoğu gerçek olmuyor.

Mascherano ile Juventus'un ilgilendiği kesin ama Mascherano çoktan chelski'nin hedefine girmiş durumda.

Kaddafi ile abramoviç arasında geçecek pazarlıktan sonra herşey belli olur.

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada milyon tane transfer haberi çıkıyor ama çoğu gerçek olmuyor.

Mascherano ile Juventus'un ilgilendiği kesin ama Mascherano çoktan chelski'nin hedefine girmiş durumda.

Kaddafi ile abramoviç arasında geçecek pazarlıktan sonra herşey belli olur.
    insallah juveye gelir ya cünkü chelseada o bölgede oynayan essien var ballack var lampard var ve mascherano chelseanin sistemine uygun degil insalllah juveye gelir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    diego portekizde yapamamıştı bu bende soru işareti bırakıyor her ne kadar almanyada başarılı olmuş olsa bile.

ikincisi juventusun diegoyu alcak kadar bir transfer bütçesinin olduğunu düşünmüyorum.bu sezon juve şampiyon olursa belki önümüzdeki sene böyle bir astronomik ücretli transfer yapılır.

üçüncüsü ise diego brezilyalı.juventusta oynayan ve başarılı olan bir brezilyalı aklıma gelmiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ama gelirse çok fantastik bir transfer olur dünyanın en iyi futbolcularından biri olur.eğer almanyada ki gibi oynarsa.

özgür abi bu konuyla ilgili gelişme var mı?
    Portekiz ligi almanya liginden daha mı zor daha mı kaliteli.Diego'nun portekizde başarısız olmasında başka sebepler var.Almanya'ya geldi şahane oynuyor adam.
    Ben transferinin çok iyi olacagı kanısındayım orta sahada organize olamıyoruz.Orta sahanın ortasında oyun kuracak yaratici futbolculara ihtiyaç var.Ayrıca diego'yu alabilmek için illa ki şampiyon olmaya gerek yok.Gelecek sezon için Fiat ailesinin daha fazla destegi ve kulübün daha fazla gelirlerleriyle ciddi kaynaklar olacak.YAni gelecek sezon yıldız transferlerine başlama yılı olucak.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    Portekiz ligi almanya liginden daha mı zor daha mı kaliteli.Diego'nun portekizde başarısız olmasında başka sebepler var.Almanya'ya geldi şahane oynuyor adam.
    Ben transferinin çok iyi olacagı kanısındayım orta sahada organize olamıyoruz.Orta sahanın ortasında oyun kuracak yaratici futbolculara ihtiyaç var.Ayrıca diego'yu alabilmek için illa ki şampiyon olmaya gerek yok.Gelecek sezon için Fiat ailesinin daha fazla destegi ve kulübün daha fazla gelirlerleriyle ciddi kaynaklar olacak.YAni gelecek sezon yıldız transferlerine başlama yılı olucak.
    merak ettim bu sebepleri ne acabaalmanyadaki gibi oynarsa dünyanın en iyilerinden olur.

gelirse nedvedin yerine oynayacak.nedved sanırım bu sezon sonu bırakıyor.

bir stoper bir am rlc bizim işimizi görür.yeter ki yıldız olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Young Boys ile yapılan hazırlık mücadelesi 1-1 sonuçlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Milli takımlar için ayrılan arayı iyi değerlendirmiş Juve.
    (/s)

Quote Originally Posted by lucho View Post
    merak ettim bu sebepleri ne acabaalmanyadaki gibi oynarsa dünyanın en iyilerinden olur.
    Bazen iyi bir futbolcuda takımında kötü futbol oynayabilir.Bi kaç örnek söyleyim;Oynadıgı lig futbolun cok hızlı oynandıgı bir ligtir yada cok sert bir ligtir,taktiğe uyum sağlayamamıştır,takımında kişisel problemleri vardır,Aradığı havayı bulamamıştır vs vs...
    Misal crespo en iyi örnek;ingilterede vasatın altında sıradan bir futbolcuyken italya liginde son derece iyi oynayan biridir.
    Juventus'un şimdiye kadar güney amerikalı futbolculara pek sıcak bakmaması bundan sonra da böyle olacagı anlamına da gelmez.Çünkü diego şu anda juventus için çok ideal bir transfer gibi görünüyor vede diego'nunda bremen'de uzun yıllar duracagını hiç sanmıyorum onun için bi merdiven takım olabilir..

Mesaj Yetkileri