Fatih Terim bu sonuçların tek sorumlusu bu böyle devam eder
Fatih Terim bu sonuçların tek sorumlusu bu böyle devam eder
Bu takımdan ne köy olur ne kasaba. Ben umudu kestim artık. Yunanistan Çarşamba günü bizi yener hatta fark bile atar. Guruptanda Yunanistan 1. Norveç'te 2. olarak çıkar. Biz de üst üste 3. önemli turnuvaya katılamayız...
Şimd grupta 2. olursak ne olucak?
bizim takım izin verilseydi siyah formayla çıkacaktı..maçın sonunda hiç mi utanmicaklardı..fatih terim de biraz gurur ve utanma varsa istifa etsin
iyiki izlememişim
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
yazıklar olsun
Fatih Terim'den istifa bekliyorum, biraz onurlu ve gururlu ise istifa etsin, milli takımın önünü açsın.
Tam bir rezalet...
Birincilik gitti zaten ümidim kalmadı ama belki ikincilik olabilir.Tabi Fatih Terim aynı kafayla oynatmaya devam ederse 2.lik bile çok zor.
Yemin ediyorum..oyuncu seçimleri! kadro seçimleri! oynanan futbol! hele ki şu şehit olayları varken...Milli takımdan soğuttu beni lanet olsun.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Milli Takim puan farki ile 2. sirada ve ve cok kritik son 3 maca girerken istifa olur mu, hasta misiniz siz. Yarardan cok zarari olur.
Kim gelecek ayrica yerine? Ersun Yanal mi?
YUH.
Diyeceksiniz ya Moldova zor yenilir falan filan. bunlar boş biz TÜRK'ÜZ
Terim istifa!!
Galatasaray çıksa Sion maçındaki gibi oynasa Moldova'ya fark atardı..Türkiye Milli Takımı bu değil..Takım Terim'in ellerinde eriyor..
saçma sapan bir skor
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
bence avrupa kupasına girmeye gerek yok zaten moldovayı yenemiyoruz daha katılsak ne olacak avrupa kupasına hazır kendimizi rezil edeceğiz![]()
Evet kimi getirmeyi düşünüyorsunuz Fatih Terim'in yerine?
Terim falan tartısmıcam diyeceğim tek şey var İbrahim Üzülmez artık bıraksın milli takımı 0 yarar cok zarar verıyor takıma.
Bence Tuncay'da bıraksın milli takımı....
Bu araa Yunanistan 3-1 yaptı ve Bosna 10 kısı.