1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: Moldova - Türkiye EURO2008 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    o zaman bu maçıda futbolcular yüzünden berabere kaldık nasıl bir mantık bu
    zaten sinirliyim..konuya iyi bak..benim yazdıklarımı iyi oku..ondan sonra mantığıma laf söyle..bu maç hem topçular hemde terim yüzünden kazanılamadı...yukarda da yazdığım gibi terim de biraz gurur varsa istifa etsin dedim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    zaten sinirliyim..konuya iyi bak..benim yazdıklarımı iyi oku..ondan sonra mantığıma laf söyle..bu maç hem topçular hemde terim yüzünden kazanılamadı...yukarda da yazdığım gibi terim de biraz gurur varsa istifa etsin dedim...
    tamam zaten bu konuda sana bir şey demedim ama 2006 dünya kupasına gidemeyişimizin sorumlusu futbolcular diyorsan doğal olarak bu maçı berabere bitmesininde sorumlusu futbolcular

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    tamam zaten bu konuda sana bir şey demedim ama 2006 dünya kupasına gidemeyişimizin sorumlusu futbolcular diyorsan doğal olarak bu maçı berabere bitmesininde sorumlusu futbolcular
    büyük ölçüde futbolcular....sen türkiye milli takımıyla moldova milli takımını bir tutmuyosun heralde..biz bu takımı b takımımızla bile rahat yenmeliyiz..hele bi de bugünlerde şehitlerimiz için oynayacağız,kazanacağız,ve paraları ailelerine vereceğiz konusu varken...takım rezalet oynadı...ama f.terim de istifa etmeli..

Mesaj Yetkileri