1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: [TSL] Gaziantepspor Araştırması 2008

Hybrid View

Selam Arkadaşlar,

Yazdıklarınızı okuduktan sonra, Gaziantepspor'da,

- Genel mevki düzeltmeleri yaptım
    - Uğur Yıldırım'ın serbest atışlarını düşürdüm.
    - Ali Bayraktar'ın potansiyelini artırdım.
    - Oğuz Dağlaroğlu ile ilgili söylediklerinizi işledim.

Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

ya ben Antepsporumuzu Hollanda kampında izlemiştim, bu sene iyi kadrosu var. ama özgür yıldırım sol kanatta oynamıyor mu?... amc olarak yazılmış...

ayrıca erdal kılıçaslan süper futbolcudur, burda Münihte oynuyodu... oyunda bile fazla oynatılmıyo, yazık oluyo bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by werder91 View Post
    ya ben Antepsporumuzu Hollanda kampında izlemiştim, bu sene iyi kadrosu var. ama özgür yıldırım sol kanatta oynamıyor mu?... amc olarak yazılmış...

ayrıca erdal kılıçaslan süper futbolcudur, burda Münihte oynuyodu... oyunda bile fazla oynatılmıyo, yazık oluyo bence...
    Hollanda kampında kim nerede oynatıldı bilmiyorum ama, sonuçta hazırlık maçlarıydı ve hoca "kim nerede iyi, nerede etkisiz" görebilmek için oynatmış olabilir. sonuçta, Özgür Yıldırım bu sezon tüm maçlarda ortasahanın ortasında oynadı, ve benim gözlemlediğim kadarıyla defansa dönük DMC oynadığında pek etkili olamadı, ofansif AMC oynadığında kendi gibi oynuyor... bu sezon sadece Ekrem Dağ'ın cezalı olduğu bir maçta ve sadece bir süre solda oynadı...mevkisi AMC...

ayrıca Uğur Yıldırım'ın serbest vuruşları düşebilir ama "dribbling" özelliği kesinlikle 5 olmamalı, 11-12 idealdir... mevki olarak ise ST konusunda tereddütlerim var, galiba en uygunu AMR 20, FC 12 olmasıdır...

bu arada Ali Bayraktar'daki artış, kafa özelliğine kesinlikle yansımalı... bir başka genç, Murat Ceylan'da da PA artabilir, hocanın gözdesi ve genç yaşına rağmen ilk 11'de çıktığı maçlarda iyiydi, süper yetenek değil belki ama, Süper Lig'de herhangi bir takımda rahatlıkla ilk 11 oyuncusu olabilecek kapasitede...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Turker Tozar View Post
    Selam Arkadaşlar,

Yazdıklarınızı okuduktan sonra, Gaziantepspor'da,

- Genel mevki düzeltmeleri yaptım
    - Uğur Yıldırım'ın serbest atışlarını düşürdüm.
    - Ali Bayraktar'ın potansiyelini artırdım.
    - Oğuz Dağlaroğlu ile ilgili söylediklerinizi işledim.

Teşekkürler.
    Ugur Yıldırım' ın driblingi 5' ti bunu 11-12 seviylerine çekebiliriz. Bir de Uğur' un mevkilerde AMR:20, ST: 15 olmalı
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri