Sayfa 29 / 191 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    Bazen iyi bir futbolcuda takımında kötü futbol oynayabilir.Bi kaç örnek söyleyim;Oynadıgı lig futbolun cok hızlı oynandıgı bir ligtir yada cok sert bir ligtir,taktiğe uyum sağlayamamıştır,takımında kişisel problemleri vardır,Aradığı havayı bulamamıştır vs vs...
    Misal crespo en iyi örnek;ingilterede vasatın altında sıradan bir futbolcuyken italya liginde son derece iyi oynayan biridir.
    Juventus'un şimdiye kadar güney amerikalı futbolculara pek sıcak bakmaması bundan sonra da böyle olacagı anlamına da gelmez.Çünkü diego şu anda juventus için çok ideal bir transfer gibi görünüyor vede diego'nunda bremen'de uzun yıllar duracagını hiç sanmıyorum onun için bi merdiven takım olabilir..
    haklısın.zaten portoda oynarken çok gençti ve kendisine direkt deconun pozisyonunda görev verildi.bu baskıyı kaldıramamış olabilir.artık tecrübelendi ve kendini geliştirdi.

diego inş. juveye gelir ve dünyanın en iyi futbolcularından biri olur.almanya gibi üst düzey ligdede bunları yapıyorsa kendisi juveyi hakediyodur.weder bremen 25-35 arası bir para ister sanırım.

Nesil
    2006

Mascherano son noktayı koydu

Arjantinli milli oyuncu Javier Mascherano, yaptığı açıklamada West Ham'da kalacağını açıkladı.

Arjantinli ortasaha oyuncusu Mascherano, İngiliz basınına verdiği demeçte, Arjantin Milli Takım teknik direktörü Basile’nin isteğine rağmen West Ham United’da kalacağını açıkladı.

Arjantin Milli Takım teknik direktörü Alfio Basile, yaptığı açıklamada Tevez ve Mascherano’nun İngiltere’ye uyum sağlamakta başarısız olduklarını, bu oyuncularının durumundan endişe duyduğunu ve en kısa sürede İngiliz kulübünden ayrılmaları gerektiğini söylemişti.

MASCHERANO: KALACAĞIM

Mascherana basına yaptığı açıklamada, “Oyuncuların bir kulübe adapte olmak için zamana ihtiyaç vardır. Benim düşencem burda uzun süre kalabilmektir. Eşim ve çocuğumun da buraya gelmesi ile uzun süre kalacağımız bir yer arıyoruz.” dedi.

Tevez ve Mascherano’nun Ağustos’ta takıma katılmasından sonra Premier Lig takımı West Ham United tam beş haftadır galip gelemiyor.

Kaynak : NTV Spor 06.10.2006

ee söylenecek bişe yoq Mascherano yu almamız zor görünüyo başka alternatiflere yönelmemiz lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ben demedimmi, Lampard bu sezon sonu ayrilacak diye, fiyatida 18-25 olacak diye. Lampard kendiside ayrilacagini söyledi...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Young Boys maçının golleri: http://www.youtube.com/watch?v=UtW74RoiucM

Del Piero_10 Misafir

Buffon İtalya-Gürcistan maçına milli takım kaptanı olarak çıktı.I a q u i n t a,Marchionni,Camoranesi sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.Del Piero ise Berlusconi'nin talimatıyla kadroya alınmadı.

İtalya-Güney afrika hazırlık maçı kadrosu

Full squad – Goalkeepers: Amelia [Livorno], Curci [Roma]

Defenders: Zaccardo [Palermo], Mesto [Udinese], Bonera [Milan], Gamberini [Fiorentina], P Cannavaro [Napoli], Chiellini [Juventus],Dossena [Udinese]

Midfielders: De Rossi [Roma], Palombo [Sampdoria], Nocerino [Juventus], Montolivo [Fiorentina], Semioli [Fiorentina], Foggia [Cagliari], Mauri [Lazio], Rosina [Torino]

Forwards: Lucarelli [S Donetsk], Gilardino [Milan], I a q u i n t a [Juventus]

Ocak ayı için transfer söylentileri artmaya başladı
    Juventus, Ocak ayında açılcak olan devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladı. Orta sahada ve defansda, sakatlıklar var ve yetersiz kadroyu güçlendirmesi bekleniyor. Bu dönemde Tiago ve Del Piero takımdan ayrılabilir. Özellikle Del Piero için çok iyi teklifler sunuldu. Palermo bu konuda çok iddalı.F1 takımlarından renonun patronu briatoreninde satın aldıgı Köklü ingiliz takımı QPr için delpiero'ya servet ödeyebilecegi söyleniyor.Tiago ise kalma niyetinde olsa da Juve için defter kapandı.
    & Orta saha için W.Bremenin yıldızı Diego Ribas ve Chelsenin lideri F.Lampard düşünülüyor.

&Defans için ise, gelecek vaadeden PSV den Manuel Da Costa ve alternatif olarak CSKA dan Branislav Ivanovic gündemde.

&Forvet pozisyonu için ise Chealse'den ayrılma niyetinde olan Didier Drogba ve yeni fransız yıldız Karim Benzema ilk düşünülenler. Özellikle Benzema için yoğun çaba harcanıyor, Tiago'yu LYona geri göndermeyi düşünen Juve 10£ daha vererek Benzema'yı kadroya katabilir.
    Kabaca hesaplarsak 40£ civarı bir bütçe ayırması gerekecek.Fiat ailesinden bütçe onayı cıkmış gibi görünüyor. Juve için ocak ayı hayli hareketli geçecege benziyor.Gündeme yeni oyuncularında girmesi bekleniyor...

Thiago aslında iyi ama bireysel yeteneği fazla olan v Juventus u ipten alıcak birisi değil...

Diego veya Lampard süper olur... Her ikisinide ihtiyacı var Juve nin...

Defansa kesinlikle oyuncu lazım Ujfalusi ile umarım anlaşılır...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Lucarelli'nin yıllarca süren milli takım ambargosu kaldırılmış. Yada beceriksiz italyan forvetleri en sonunda Lucarelli'ye muhtaç olmuşlar . Komedi, başları sıkışınca no:99'a dönmüşler yine

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Lampardin gelme ithimali 33%, Da Costayi ve Ivanovic'de alabilirler. Forvet alinacaksa kesinlikle Benzema alinmali, mühtesem oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

benim transfer beklentilerim..

1-sergio kun agüero
    2-diego
    3-ivanovic

Del Piero_10 Misafir

Juventus taraftarları transfer beklentilerini yüksek tutmamalılar.

Taraftarlara düşen Yeni Juventus için mevcut oyuncuların %110 performans göstermesi,genç oyuncuların en hızlı biçimde üst seviyeye yükselmesi,en önemlisi adaletin yerini bulması için dua etmek.

Kadroya en fazla 2 önemli takviye yapılır.Biri Nedved'in yerine olacak.Diğeri defans olacak,genç olmasında fayda var.Ivanovic en uygun isim.Giovinco'nun dönüşünüde transfer olarak sayabiliriz.Önümüzdeki sezon şöyle bir kadro izleyebiliriz

Buffon

Grygera-Ivanovic-Criscito-Chielllini
    (Zebina)-(J.Andrade)-(Chiellini)-(Molinaro)

Camoranesi-Zanetti-Nocerino-?
    (Marchionni)-(Marchisio)-(Almiron)-(Palladino)

Giovinco
    (Del Piero)

Trezeguet
    (I a q uinta)

8th round, Juventus vs. Genoa, Sunday, October 21, 9.30 pm

9th round, Napoli vs. Juventus, Saturday, October 27, 9.30 pm

10th round, Juventus vs. Empoli, Wednesday, October 31, 9.30 pm

11th round, Juventus vs. Inter Milan, Sunday, November 4, 9.30 pm

12th round, Parma vs. Juventus, Sunday, November 11, 4 pm

Sakatlık durumları

Almiron,Trezeguet,Palladino,I a q u i n t a Genoa maçına kadar hazır olacak.
    Marchionni ve Camoranesi'nin ekimin sonunda geri dönmesi bekleniyor.

Dizinden ameliyat olan Jorge Andrade Torino'ya döndü.Kısa süre içinde fizik tedaviye başlayacak.

juve ne yapıp edip ocak ayında bu transferlerden bir kaçını yapmalı.Özellikle lampard ve ivanovic transferleri olursa avrupada ve dünyada baya ses getireceğini umuyorum.ama mutlaka şart bu takıma bu transferler yani olmama ihtimali olmamalı !!!

Del Piero_10 Misafir

Default Agnellilerin Juventus operasyonu

Juventus,Fiat-Ferrari'nin sahibi Agnelli ailesi,Juventus'un intikamı için gerekli hazırlıklara başladı.

Klübün maddi açıdan sıkıntı yaşamaması için elinden geleni yapacağını açıklayan Agnelli ailesi,Juventus u tekrar Dünyanın zirvesine çıkarmaya çalışacak.

Libyalıların Juve aşkı

Diğer yandan Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Al Sadi Kaddafi tam anlamıyla bir Juventus tutkunu.

''Benim hayalim bir gün Juventus forması ile sahada olmaktı.Bu gerçekleşmesede Juventus'un yükselişi için Agnelli ailesinin en büyük ortağı olmak istiyoruz.''

Juventus'a forma reklamı veren Tamoil adlı petrol şirketide Kaddafi'nin elinde bulunuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Maç bugün dimi? Ternana ilemi oynanacaktı?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    Maç bugün dimi? Ternana ilemi oynanacaktı?
    pazartesi treviso ile

Nesil
    2005
    Yer

Vallaha ben bugünü hala Pazartesi sanıyorum. Kafam çok karışık.

Açıkçası Juvesiz ligin keyfinin çıkmadığını belirtmek istiyorum vallaha hiç ama hiç keyifli değil bu sene lig.Hele - puanlar dahada çok batırdı bence ligi.Ama Internazionale isimli takım inşallah Şampiyon olamaz! Palermo olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nocerino Juve gibi takımda ilk 11 oynamalı bence.Ancak yedek olurOraya bir Lampard veya Diego süper gider.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ne diego ne lampard benim gönlüm nasride,riquelmede olabilir.ama çok zor gözüküyor.

ben derim ki çok fazla umut baglamayın kısa bir transfer dönemi sonuçta işler yolunda gitmeyebilir.Gerçekçi olmak gerekirse bi tane transfer olacak gibi gözüküyor şimdilik

Del Piero_10 Misafir

Bugün yabancı bir forumda 'Giu Le Mani Dalla Juve' organizasyonunun bir üyesiyle tanıştım.

Giu Le Mani Dalla Juve :Juventus'lu bazı taraftarların Juventus'a verilen cezanın kanunsuzluğunu kanıtlamak için oluşturduğu bir organizasyon.Bu grubun üyeleri kendi ceplerinden bir hayli yüksek bedel ödeyerek avrupa'nın üst mahkemelerine deliller götürdüler.Eğer mahkeme onların getirdiklerine tarafsız olarak göz atarsa
    Juventus'tan alınanların geri verilmesi mümkün.Tabiki Juventus'u küme düşürenlerin tezgahının bir grup adalet savunucusunun gayretiyle parçalanması imkansıza yakın.Ama en azından yapılan infaza karşı ayaklananlar olduğunu bilmek güzel.Her zaman umut vardır.

Niye buraya bunları yazıyorum.Bu adamın elinde Figc(İtalya Federasyonu)'in dava ile ilgili raporlarında yer alan ifadeler var.Yani yorumlar değil,resmi belgeler.Mahkemenin bariz şekilde hiçbir delile dayanmadan Juventus'a verdiği ceza,kayıtlarda inter kulübü başkanı ile hakemler arasında geçen 200 telefon görüşmesinin ortadan kaybolması,Moggi'nin yapılan tüm suçlamalardan aklanmasına rağmen aldığı ceza gibi onlarca detay sayfa numaralarına kadar detayla birlikte yer alıyor.

Tabiki bunları buraya koysamda ingilizce olduğundan çoğu kişinin işine yaramayacağını biliyorum.Bu yüzden ana hatlarıyla ileriki günlerde çevirmeye çalışacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bu bilgi için teşekkürler özgür..

inkansızı başarabilirlerse bizden alınanların geri verilmesi en güzel şey olur..tabi bunun yanında yüklü miktarda keş para da var

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Dedigim gibi cikti ve Lampar bu sezon sonu kesin ayriliyor...

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bugün yabancı bir forumda 'Giu Le Mani Dalla Juve' organizasyonunun bir üyesiyle tanıştım.

Giu Le Mani Dalla Juve :Juventus'lu bazı taraftarların Juventus'a verilen cezanın kanunsuzluğunu kanıtlamak için oluşturduğu bir organizasyon.Bu grubun üyeleri kendi ceplerinden bir hayli yüksek bedel ödeyerek avrupa'nın üst mahkemelerine deliller götürdüler.Eğer mahkeme onların getirdiklerine tarafsız olarak göz atarsa
    Juventus'tan alınanların geri verilmesi mümkün.Tabiki Juventus'u küme düşürenlerin tezgahının bir grup adalet savunucusunun gayretiyle parçalanması imkansıza yakın.Ama en azından yapılan infaza karşı ayaklananlar olduğunu bilmek güzel.Her zaman umut vardır.

Niye buraya bunları yazıyorum.Bu adamın elinde Figc(İtalya Federasyonu)'in dava ile ilgili raporlarında yer alan ifadeler var.Yani yorumlar değil,resmi belgeler.Mahkemenin bariz şekilde hiçbir delile dayanmadan Juventus'a verdiği ceza,kayıtlarda inter kulübü başkanı ile hakemler arasında geçen 200 telefon görüşmesinin ortadan kaybolması,Moggi'nin yapılan tüm suçlamalardan aklanmasına rağmen aldığı ceza gibi onlarca detay sayfa numaralarına kadar detayla birlikte yer alıyor.

Tabiki bunları buraya koysamda ingilizce olduğundan çoğu kişinin işine yaramayacağını biliyorum.Bu yüzden ana hatlarıyla ileriki günlerde çevirmeye çalışacağım.
    Çevirini bekliyorum merakla

Del Piero_10 Misafir

Default Del Piero 2010 yılına kadar kontratını yeniledi

Juventus'un sembol ismi Alessandro Del Piero bu gece yaptığı yeni anlaşmayla 2008 yılında biten kontratını 3 sezon daha uzattı.32 yaşındaki yıldız maaşında ilk yıl için %25 diğer yıllar için %35 indirimi kabul etti.

Bu durumda biz ''Efsane'' demek düşer.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Vaay helal Del Pieroya..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Grubun üyeleri ile tanıştım görüştüm,kendi siteleri ve birçok bağımsız sayfaları var.

Figc'e karşı kanunsuz yargılama nedeniyle açılan dava European Court of Commerce mahkemesinde görüşülecek.En önemlisi avukatlarımız ünlü Bosman davasını kazanan avukatlar.

Nesil
    2005
    Yer

Juve bu akşam oynadığı Treviso maçını 1-0 kazandı.Tebrikler Juve

Nesil
    2005
    Yer

Del Piero_10 Misafir

Default Treviso 0-1 Juventus

Juventus dün gece 21.45 de başlayan maçı Cristiano Zanetti'nin güzel volesiyle kazanmayı bildi.

Maçta Gianluigi Buffon yaptığı inanılmaz kurtarışlarla efsaneleşti.

Maçın Golleri

Cristiano Zanetti 1-0

http://www.yousendit.com/transfer.ph...699A683C15E005

Maçtan Görüntüler

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut

teşekkürler

tebrikler juve.insallah bu sezon seriaya tekrardan döner

Mesaj Yetkileri