Oyuncuların hepsi çok kötüydü bana göre Aurelio ve Volkan'da iyi değildi.Bazıları beğenmiş ama ben beğenmedim.
Takım baştan aşşağı kötüydü ben sadece takımda kötülerin iyisi olarak Gökhan Ünal ve Volkan'ı gördüm.Volkan'da gol de hatalıydı diye düşünüyorum.
Zan-Servet şov yaptılar.
Hamit ve Üzülmez'in de ne yaptıkları belli değil.
Aurelio en az 10 atak kesti en az da 10 atak verdi rakibe.
Emre, Arda, Tuncay ne yaptılar görmedim bile.
Ümit Karan gibi bir golcü neden çıkar onu da anlamadım.
HAHAHAHAH Bir de TÜMER METİN var değil mi ? Ona birşey demiyorum ya.Müthiş oynadı döktürdü Tümer, aman allahım neydi o.Neden 90 dakika oynamadı acaba
Bir de tribünler var ki, ŞEHİTlER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ 'den başka birşey duyamadım.Ha bir ara da Gençlik Marşını söylüyorlardı.Son zamanlarda da tribünden HEY HEY ULTRASLAN HEY HEY sesleri de gelmedi değil.Sonra bir kısım TERİM İSTİFA derken, ULTRASLAN ULTRASLAN diyen tribün İmparator diye bağırmaya başladı.Yine son 10 dakika Aurelio hariç tüm takım ıslıklandı.Bravo taraftara son 10 dakika neden beklediler ıslıkladıkları takımı ? Gol atsın diye mi ? Acaba gol atsaydı o takım ne yüzle sevineceklerdi ? Ben bunlara anlam veremedim maç boyunca.
Bir kişiye bir gruba tepkini koyarsın ama böyle konmaz bu tepki.Maç bitene kadar sen desteğini vereceksin.Maçtan sonra ne yaparsan yap.
Her neyse baştan aşşağı kötü bir maçtı.Son 2-3 maçtır Milli Takım'a zaten yenecek gözle bakmıyordum.Maçtan önce de konuya "Yunanistan Kazanır" diye mesaj yazmıştım.
Helal olsun Yunanlara, süper top oynadılar.

Alıntılı Yanıtla