Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 324 sonuç

Konu: Türkiye - Yunanistan | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aurelio'nun alkışlanmasından diğer oyuncular birşeyler çıkarır umarım. Nasıl Türk vatandaşı olur, duygusuyla oynayamaz, mücadele etmez denen Aurelio bu takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Şimdi bu adama Türk Vatandaşı değil demek ne kadar doğru? Haketmiyor demek ne kadar doğru? Bu formayı sonuna kadar hakediyor.

Hçbirşey yapamazsan da koşar mücadele edersin. Ama yok bizim oyuncularda o da yok.

Ofsayt falan hikaye. Biz Macaristan maçını hakem hatasıyla kazanmadık mı? O pozisyon gol olmasa sonraki pozisyonda gol atacaklardı. Biz hiçbir şey oynamadık.

Terim Emre'yi de alsın ve bıraksın. Norveç maçına daha çok var. Terimle artık bu iş olmaz. 10 maç oynadık hiçbirinde kaliteli oyun, zevkli oyun görmedik. Hiçbirşey katmadı Terim takıma.

Bu maçın sonucu Terim istifa...
    Aynen katılıyorum, çok doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Oyuncuların hepsi çok kötüydü bana göre Aurelio ve Volkan'da iyi değildi.Bazıları beğenmiş ama ben beğenmedim.

Takım baştan aşşağı kötüydü ben sadece takımda kötülerin iyisi olarak Gökhan Ünal ve Volkan'ı gördüm.Volkan'da gol de hatalıydı diye düşünüyorum.

Zan-Servet şov yaptılar.

Hamit ve Üzülmez'in de ne yaptıkları belli değil.

Aurelio en az 10 atak kesti en az da 10 atak verdi rakibe.

Emre, Arda, Tuncay ne yaptılar görmedim bile.

Ümit Karan gibi bir golcü neden çıkar onu da anlamadım.

HAHAHAHAH Bir de TÜMER METİN var değil mi ? Ona birşey demiyorum ya.Müthiş oynadı döktürdü Tümer, aman allahım neydi o.Neden 90 dakika oynamadı acaba

Bir de tribünler var ki, ŞEHİTlER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ 'den başka birşey duyamadım.Ha bir ara da Gençlik Marşını söylüyorlardı.Son zamanlarda da tribünden HEY HEY ULTRASLAN HEY HEY sesleri de gelmedi değil.Sonra bir kısım TERİM İSTİFA derken, ULTRASLAN ULTRASLAN diyen tribün İmparator diye bağırmaya başladı.Yine son 10 dakika Aurelio hariç tüm takım ıslıklandı.Bravo taraftara son 10 dakika neden beklediler ıslıkladıkları takımı ? Gol atsın diye mi ? Acaba gol atsaydı o takım ne yüzle sevineceklerdi ? Ben bunlara anlam veremedim maç boyunca.

Bir kişiye bir gruba tepkini koyarsın ama böyle konmaz bu tepki.Maç bitene kadar sen desteğini vereceksin.Maçtan sonra ne yaparsan yap.

Her neyse baştan aşşağı kötü bir maçtı.Son 2-3 maçtır Milli Takım'a zaten yenecek gözle bakmıyordum.Maçtan önce de konuya "Yunanistan Kazanır" diye mesaj yazmıştım.

Helal olsun Yunanlara, süper top oynadılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey bitmedi.Umut kesmemeLiyiz.Bütün oLumsuzLukLara bütün kötü gidişe rağmen Ümidimizi yitirmemeLiyiz.Umarım bu zamana kadar yaşananLarda ve son Yunanistan maçından bizim miLLi takımımız ve hocamız ders aLır.Norveç maçı finaL.Bu maçı kazanarak finaLLere gideceğiz.Ben buna inanmak istiyorum.

Fatih hoca görevi bırakmaLı.Ama şimdi değiL.Bu takım finaLLere kaLsada kaLmasada.Fatih Terim artık istifasını vermeLi.Ama herşey beLLi oLduktan sonra şu anda oLmaz bu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Terimin sözlerini merak ediyorum. Daha Norveç maçı var kazanır çıkarız. Bunları çok duyduk. Tabii tuzu kuru, kendisi kovulunca servet alacak. O yüzden hiç istifa etmez. Ersun Yanal'da aynen böyledi. Kendi liginde oynamayan Emre ile Tuncay'ı alıyorsun o yetmiyor, sahada varlık göstermeyen Tuncay'ı oyundan almıyorsun. Futbol'u unutmuş imparator(!).

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Herşey bitmedi.Umut kesmemeLiyiz.Bütün oLumsuzLukLara bütün kötü gidişe rağmen Ümidimizi yitirmemeLiyiz.Umarım bu zamana kadar yaşananLarda ve son Yunanistan maçından bizim miLLi takımımız ve hocamız ders aLır.Norveç maçı finaL.Bu maçı kazanarak finaLLere gideceğiz.Ben buna inanmak istiyorum.

Fatih hoca görevi bırakmaLı.Ama şimdi değiL.Bu takım finaLLere kaLsada kaLmasada.Fatih Terim artık istifasını vermeLi.Ama herşey beLLi oLduktan sonra şu anda oLmaz bu.
    Hayrettin abi sana katılıyorum sonuna kadar...
    I'm back...

10top kapamyla en fazla top çalan oyuncu Mehmet Aurellio... Fatih Terim in bırakması lazım 2.Galatasaray kariyeri gibi tutmadı basın mensuplarına fırça atıcana takıma çek düzen versin...

Ben umudumu cumartesi akşamki oyundan sonra kaybetmiştim zaten. Hala "Norveç'in yenip finallere gideriz." diye söyleyip ne kendimizi kandıralım ne de başkalarına umut verelim. Maçın ve gurubun Türkiye Açısından özeti çok kısa ve anlamlı aslında.

THE END.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Abicim daha ne ümidimiz kaldı yaa. Evimizde ywnildik bu iş burda bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar bana istediğinizi deyin ama AURELİO veya başka bir yabancı ismin ben MİLLİ FORMAYI giymesini istemiyor ve desteklemiyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    34

fatih terim,tuncay,i.uzulmez,ali sami yen stadyumu,taraftar,hamitteki gokhandaki formsuzluk vs. Vs . . .
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar bana istediğinizi deyin ama AURELİO veya başka bir yabancı ismin ben MİLLİ FORMAYI giymesini istemiyor ve desteklemiyorum.
    Bende istemiyorum ama eğer Milli olduysa onu sonuna kadar desteklerim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence Aurelio'nun ilk ve son olması lazım.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

UmutsuzLuk ne getiricek.İnancını yitirince ne kazanacaksın ki.En azından gerçekLeşmesini istediğin bişeyin haLa oLabiLeceğine inanmak bir nevze de insana farkLı duyguLar veriyor.MiLLi takımımız çok kötü.İyi oynamıyoruz.Kötüyüzü.Ama biLiyorum ki miLLi takımımızda istedikten sonra yenemeyeceği takım yok deniLen o potansiyeL var.Herşey oLabiLir.O zamana kadar kadroya Nihat girecek,yıLdıray girecek,HaLiL geLecek,ve dönemim formda isimLeride iLk defa bir iLk yapıLıp kadroya aLınırsa baL gibide oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aurelio çok iyi oynamadı bugün. Zaten alkışlanması iyi oynuyor diye değil her maçta elinden geldiğince mücadele ediyor diye.

Ersun Yanal'ın gitmesi için neler yapıldı. Ve gönderildi. Şimdi aynı durum Terim için geçerli. 1 ay kısa bir süre değil. Hoca değişikliği olabilir ama ne Terim istifa eder ne Ulusoy onu görevden alır.

İlk defa milli takımın ıslıklandığını gördüm. Milli Takım'ı ıslıklanacak hale getirenler utansın. Islıklayanlar değil, ıslıklanacak hale getirenler utansın.

Terim Norveç'i yenmeye gideceğiz diyor. Umarım yeneriz ama hiç sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

bu takımın deplasmanda balığına yendiğimiz yunanistan maçı dışında tek bir başarısı yok.zaten fatih terimin takıntısı var kötü de olsa bazı oyuncuları sürekli oynatıyor.bugünkü maçta gördüğüm olay bu kadar ağır defanslarla ofsayt taktiğinin yapılması.hiç bir oyun şablonu yok organize atak,paslaşma denen bir şey yok.maçın başında yunanlılar ne kadar topu dikip uzaklaştırdıysa bize de 2. yarıda o kadar topu diktik.adamlar fantazi bile yaptılar samaras topu alıyor ceza sahasına girmeden şut çekiyor gelişine voleler vuruyorlar biz ise ancak hamit dönsün, i.üzülmez orta açsın, tuncay topa vurabilsin diye bekliyoruz
    bu zihniyet değişmeli zaten oyuncu seçimine diyeceğim bir şey yok takımında ne kadar oynamamış formsuz oyuncu varsa gelsin alışsın diye burada oynuyor.
    ben şahsen 2008 gitmemizi istemiyorum bu oyunla bırakın italya,ispanya yı;
    iskoçya rusya gibi takımlar bile dağıtır bizi.

UmutsuzLuk ne getiricek.İnancını yitirince ne kazanacaksın ki.En azından gerçekLeşmesini istediğin bişeyin haLa oLabiLeceğine inanmak bir nevze de insana farkLı duyguLar veriyor.MiLLi takımımız çok kötü.İyi oynamıyoruz.Kötüyüzü.Ama biLiyorum ki miLLi takımımızda istedikten sonra yenemeyeceği takım yok deniLen o potansiyeL var.Herşey oLabiLir.O zamana kadar kadroya Nihat girecek,yıLdıray girecek,HaLiL geLecek,ve dönemim formda isimLeride iLk defa bir iLk yapıLıp kadroya aLınırsa baL gibide oLur.
    Hayrettin abi bu saatten sonra UMUT "norveç" maçından sonra daha fazla üzülmemizi sağlar. Berbat oyun, ruhsuz oyuncular, basit hatalar vb... o kadar çok etken var ki UMUTSUZ olmak için. Boşa kendimizi kandırmayalım herşey bitti. Yunanistan, Norveç elele giderler finallere...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neden diyebilir miyim? Elinden geleni yapıyorsa, mücadele ediyorsa. Kanı Türk olanlardan daha istekli oyun oynuyorsa neden giymesin?

Yabancı oyuncu neden olmasın istenir; o duyguyu yaşayamaz, karşılık almadan mücadele edemez, istekli olmaz diye değil mi? Bunları yapmayan biri bu formayı neden giymesin?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Islıklandıkta şunuda söylemek gerek, Yunan futbolcularda 4-1'lik mağlubiyetten sonra ıslıklandı ama şimdi ciddi bir puan farkı ile lider olarak çıktılar. Belki ıslıklamak yararlıda olabilri bizim için. İki maçta altı puan ama imkansız...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Norveç maçını Ka-za-nı-caz.!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O beLLi oLmaz.GrupLara çok iyi başLadık.O zaman oyuncuLar çok formda ve o fikstürde çok iyiLerdi.Şimdi son iki maçta eksikLer formsuzLukLar yaLnış kadro derken kötü sonuçLar aLdık.Norveç maçında herşey oLabiLir.Ben en azından buna inanmak istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Norveç maçından sonra Terim bırakmalı. Şampiyonaya gitsek de gidemesek de...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maçtan önce çok ümitliydim yeneceğimize gönülden inanmıştım bu sonuç bizim açımızdan şu anlama geliyor : Game Over.

Düşüş düşüş nereye kadar gidecek bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar bence yalnış düşündüğünüz bir olay var.

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Maç içinde ne olursa olsun oyuncu ıslıklanır mı yahu.

Ne mantıkla ıslıklıyorsun ve sonrasında ne bekliyorsun.Buna oldum olası anlam veremem.

San Marino veya Faroe Adaları'nın taraftarı yokmu.Her maç 6-7 'nin üstünde gol yiyorlar.Onların o zaman sahaya inip oyuncuları öldürmesi mi lazım anlamadım.

Örnek olarak onları mı gösteriorsun demeyin sakın.

Ne olursa olsun oyun esnasında tepki konmaz.Daha sonra o oyunculardan bişi beklemeye de yüzün olmaz.Maçtan sonra sabaha kadar tepkini koy haklısındır ama maç esnasında....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben miLLi takımsız bir Avrupa şampiyonası izLemek istemiyorum.FutboLcuLarın ve Teknik heyetinde buna hakkı yok.HaLa şans ayağımızda iken ite kakıLa bu Şampiyonaya girmeLeri gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepimize geçmiş olsun, bir başka eleme grubunu daha hüsranla kapamış bulunmaktayız...

Yunanistan'ın Malta'ya karşı bu kadar pozisyon bulduğunu zannetmiyorum. Ama bizim 'taş gibi' defansımıza karşı çok rahat pozisyon buldular. Pozisyon bulamadığımız bir maçı kazanmayı nasıl bekliyorduk ki? Hiçbir varlık gösteremedik Yunanistan karşısında. Birkaç kişi gol ofsayttı diye yazmış, ne farkeder? Kaçırdıkları net gol pozisyonlarını atsalar 10 olurdu 10. Bizim ilk net pozisyonumuzsa 85'ten sonra Arda'yla. Bu mantaliteyle buraya kadar...

Ben de kadro seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Kendi takımında oynamayan oyuncuları Milli Takım'a koyup maç kurtarmalarını beklemek, körler sokağında ayna satmaya benziyor. Maçta ne kadar yan top yaptıysak bu ortaların hepsi yerden yapıldı, Yunan savunması da rahatlıkla topladı bu ortaları. Maçı taktik masasında kaybettik yani...

Hiç aklıma gelmezdi Fatih Terim'in Ali Sami Yen'de yuhalanacağı, ama oldu. Sadece Kapalı'nın ortası Fatih Terim lehine tezahürat yaptı. Terim'i istifaya davet edenlere kızmak yanlış olur, haklılar. Terim kendi kendini bitirdi...

Norveç maçı için aranızda umudu olan varsa beri gelsin. Benim hiç umudum yok. İlahi güçler işlerini güçlerini bırakıp bize yardım etmeyeceklerine göre EURO 2008'e gidemiyoruz. Yazın ekran başında hepimizin tuttuğu başka bir takım olacak, hepimiz farklı takımların attığı gollere sevineceğiz. Bir başka büyük organizasyon daha biz olmadan başlayacak...

Hala Bosna Hersek-Norveç maçının skorunu takip edenler varsa boşuna vakit harcamasınlar, bitti bu iş. Altın tepsideki fırsatı bir güzel iade ettik, kendi ellerimizle. Rakip kaleciler ancak bu kadar çalışabilirlerdi herhalde bizi şampiyonaya yollamak için, ama onların çabaları da işe yaramadı...

Bir başka şampiyonanın kura çekiminde görüşmek ve 'lokum gibi' grubumuzdaki rakiplerimizi tartışmak üzere elveda sevgili arkadaşlarım. Fatih Hocam'a da İtalya'daki yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin de dediği gibi; Risultato importante, yani sonuç önemlidir...

Birkaç satır da karşı kıyıya; Sas singhore ya tin epitihia sas, sinharitiria. Tebrikler komşu...

Elveda EURO 2008...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Katılıyorum ıslıklar başladığı zaman ıslıklanan adam bir gol atsa sen nasıl o gole sevineceksin ? takımını ıslıkla ama ülkeni ıslıklama be abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bence yalnış düşündüğünüz bir olay var.

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Maç içinde ne olursa olsun oyuncu ıslıklanır mı yahu.

Ne mantıkla ıslıklıyorsun ve sonrasında ne bekliyorsun.Buna oldum olası anlam veremem.

San Marino veya Faroe Adaları'nın taraftarı yokmu.Her maç 6-7 'nin üstünde gol yiyorlar.Onların o zaman sahaya inip oyuncuları öldürmesi mi lazım anlamadım.

Örnek olarak onları mı gösteriorsun demeyin sakın.

Ne olursa olsun oyun esnasında tepki konmaz.Daha sonra o oyunculardan bişi beklemeye de yüzün olmaz.Maçtan sonra sabaha kadar tepkini koy haklısındır ama maç esnasında....

San Marino Faroe ile Türkiye bir mi ??

Türkiye grubun en büyük favorisi ama düştüğümüz duruma bak

Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde unanistan ile oynuyoruz Kendi sahamızda rezil bir futbolla mağlubuz

Oradaki insanlar işten okuldan çıkmışlar onlara eziyet çektirmeye kimin hakkı var

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Norveç maçından sonra Terim bırakmalı. Şampiyonaya gitsek de gidemesek de...
    bu çok doğru işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dakika 80 oldu ve Norveç 2-0 önde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben onu bunu anlamam.Fatih Terim defolup gitsin.Bi adam gibi top oynattıramıyor.Sistem yok.Hep gaz hep gaz nereye kadar.Kadro seçimi desen o başka bir komedi.Gitsin kardeşim.Yerine bu işi anlayan birileri bulunur elbet..
    So what?
    Saike

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri