1 ile 30 arası toplam 324 sonuç

Konu: Türkiye - Yunanistan | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Evet neredesiniz ?

Türkiyeyı Tarıhınde ıLk kez dunya kupasında 3.yapan konfederasyon kupasında 3.yapan Oynadıgımız futboLla rakıpLere korku veren Koskoca BrezıLyaya bıle futbol dersı verıp kafa tutan eLımızden kacıran Turk mıLlı takımının teknık dırektorunu bu uLke harcadı neden ? cunku ıstanbuL basını oyLe ıstedı sebeb ? Karızması yokmus .. aL sana karızma sımdı ızLeyın durun Fatıh Terım ı ! Neymıs Şans eserı 3.oLmusuz ! Brezılya SenegaL Japonya Kore gıbı takımLar acaba MaLta Moldova Bosna gıbı 3.sınıf uLke takımLarından daha mı gucsuz ?
    İşte hala aynı zihniyet. Tek bir Avrupa takımıyla maç yapmadan, Brezilya'ya kafa tuttuğunu zannederek Dünya 3.sü olan milli takımımızı bir anda dünyanın en iyi takımlarından biri sanmak ve futbolcularımızı ilahlaştırmak sanırım başımıza gelebilecek en kötü şeydi. Hep söyledim, yine söylüyorum, biz iyi bir takım değiliz, ümit ve daha alltaki milli takımlarda oynayan oyuncularımızın da a milli takım düzeyine çıkınca bir anda kendilerini kaybetmesinden dolayı bir türlü o istenen takım ortaya konulamıyor. bu alttan gelen oyuncularda kabahat sanırım her zaman kulüplerin değil. misal nuri şahin kendi yaş grubunun hiç abartmıyorum en iyi iki üç oyuncusundan biri olarak gösteriliyordu, a milliye çağrıldı, sonra döndü dortmunda ne oynadı allasen. bir ilerleme yok adamda. iyi futbol iyi futbolcularla oynanır. eh bizde de onlardan yok yani. bu takımdan artık birşey beklememek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    İşte hala aynı zihniyet. Tek bir Avrupa takımıyla maç yapmadan, Brezilya'ya kafa tuttuğunu zannederek Dünya 3.sü olan milli takımımızı bir anda dünyanın en iyi takımlarından biri sanmak ve futbolcularımızı ilahlaştırmak sanırım başımıza gelebilecek en kötü şeydi. Hep söyledim, yine söylüyorum, biz iyi bir takım değiliz, ümit ve daha alltaki milli takımlarda oynayan oyuncularımızın da a milli takım düzeyine çıkınca bir anda kendilerini kaybetmesinden dolayı bir türlü o istenen takım ortaya konulamıyor. bu alttan gelen oyuncularda kabahat sanırım her zaman kulüplerin değil. misal nuri şahin kendi yaş grubunun hiç abartmıyorum en iyi iki üç oyuncusundan biri olarak gösteriliyordu, a milliye çağrıldı, sonra döndü dortmunda ne oynadı allasen. bir ilerleme yok adamda. iyi futbol iyi futbolcularla oynanır. eh bizde de onlardan yok yani. bu takımdan artık birşey beklememek lazım.

Ya zaten senın gbı zıhnıyetler yuzunden Fatıh terım hala takımın basında .. Ne kadar sacma bır cvp yazmısın! Ya SenoL gunes dunya 3.su yaptı şans eserı dedınız haLa daha dıyorsunkı avrupa takımLarıyla oynamadık 2 mactada brezıLyaya kafa tuttuk ya sımdı ? MaLta Bosna Macarıstan Kımdır ya ? Avrupa takımımı ? 3.sınıf takım bunLar senın bu gurupta bı Yunanıstan rakıbın oLurdu bırazda norvec bak sımdı onLarın arkasıyız ! ya bırakın bu ısLerı evet Turk mıLlı takımı o zamanlar ıyı bır takımdı ama suan degıL .. 4 Macta 25 oyuncu oynadı farkındamısın ? bu kadar tutarsızLık oLurmu bu yapbozlarla nasıL ıyı takım oLacaksın bak Yunanıstan da 2004 den berı sadece 2 Kısı kadroya katıldı Gekas bırıde ortasadahakı bı oyuncuydu neyse devam edın hakLısınız cok kötu takımız

Mesaj Yetkileri