1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: FM 2008 19 Ekim´de cikiyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar oyunu oynayan varmı suan???

Ben Orduspor ile oynuyorum oynuda cok sorun var beni biraz sıkmaya basladı....

Bu sorunları çözen varmı????
    1-Her maç sarı cıkıyor üstelik her maçta toplam 10 sarı cıkıyor...,
    2-Ligde 6 maç yaptım Aleyhime 7 penaltı verildi...
    3-Kondisyon sorunu insanı cileden cıkarıyor..Mesela kondisyon fazla olsun diye antremanı düsürdüm..Kondisyonu 100 olan futbolcunun kondisyonu hemen 60'a iniyor.. cıkarkende zor cıkıyor..Bu yüzden sıkıyorbiraz...

Buna ragmen ligde 3 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldım......Alt ligler için elimde cok iyi türk oyuncular listesi var isteyene yardımcı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar oyunu oynayan varmı suan???

Ben Orduspor ile oynuyorum oynuda cok sorun var beni biraz sıkmaya basladı....

Bu sorunları çözen varmı????
    1-Her maç sarı cıkıyor üstelik her maçta toplam 10 sarı cıkıyor...,
    2-Ligde 6 maç yaptım Aleyhime 7 penaltı verildi...
    3-Kondisyon sorunu insanı cileden cıkarıyor..Mesela kondisyon fazla olsun diye antremanı düsürdüm..Kondisyonu 100 olan futbolcunun kondisyonu hemen 60'a iniyor.. cıkarkende zor cıkıyor..Bu yüzden sıkıyorbiraz...

Buna ragmen ligde 3 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldım......Alt ligler için elimde cok iyi türk oyuncular listesi var isteyene yardımcı olabilir.
    oyuncu paylaşımlarını bekliyoruz...beni en çok cezbeden gelecek vaad eden genç oyuncular...Türk olması cabası...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kondisyon sorunu benim de dikkatimi çekti.Önceki serilere göre çok daha fazla sıkıntı çekiyorum bu konuda.

Mesaj Yetkileri