FM 2008´in cikis tarihi bugün SI tarafindan aciklandi. Oyun 19 Ekim günü piyasalarda olacak.
http://fm08.footballmanager.net/en/a.../101/1686.html
FM 2008´in cikis tarihi bugün SI tarafindan aciklandi. Oyun 19 Ekim günü piyasalarda olacak.
http://fm08.footballmanager.net/en/a.../101/1686.html
Helal olsun be, çıkardılar oyunu...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
inşallah uygun bir fiyatı olur
Ilk ciktigi gün gidecem bakacam bütün alisveris merkezlerine.Olmadi buradaki sehirleri dolasacam,bu is Frankfurt`a kadar gider![]()
Sİ, oyunun tanıtımlarında Aralık ayında çıkacak en erken diyordu, yine dayanamadı her sene olduğu gibi oyunu 2 ay önceden piyasaya sürüyor.
Umarız FM07'deki gibi bol sorunlu bir FM olmaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bayramdan sonra oynayacağız.Güzel..
Murat abininde dediği gibi inşallah bol sorunlu olmaz.Ama ilk günden yama yayınlayacaklarmış herhalde.
So what?
Saike
Şafak 15 desenizze![]()
FM 2008 yolunda cekilen cile kutsaldir![]()
sonunda cikiyor
çıkıyor çıkıyor fm 2008 çıkıyor 15 gün nasıl geçecek
Ekim ne güzel bir ay olucakçıkar çıkmaz alacağım
Çok iyi oldu....
YaLnız çıkış tarihinde Türkiye açısından sorun oLabiLir bence.Sitede üLkeLere göre tarihLer vermiş Japonyada misaL Kasım başı çıkacak.19 da diye beLirtiLen tarihLer arasında TR yok.Fransa,aLmanya vs Avrupa üLkeLerini aLmış bu tarih içine ama ona bakıLırsa bir diğer Avrupa üLkesi İspanya da ise 26 diye yazıyor.Bizim üLkemiz bunLarın hangisinin içinde onu biLemiyoruz tabi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Dışardan getirtebilirsin Hayrettin abi, ayrıca korsancılara gün doğdu...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bayramda bol para toplamak lazım![]()
Az kaldı 16.FM turnuvamızı FM08 de yaparız artık...![]()
Bence acele edilmeseydi. :/ FM 07'de ki gibi hatalı olmasındansa 2 ay daha fazla beklerdik.
FM Gazetesi
Arkadaşlar kaç gündür bas bas bağırıyorum burda.
Biri 19 kasım der.
Biri 19 aralık der.
Ama neyse
Bu süper oldu![]()
FM07 'yi biliyoruz ilk başlarda ne sıkıntılar çektik...
Yok Dil ayarı, yok Cache'yi sil....
Sorunsuz olsun başka bişi istemem...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
valla ben orjınalını alıcam bu sene![]()
Oh be sonundaHayırlı uğurlu olsun hepimize
Bayramlıklarla orjinal almayı düşünüyorum.. Herkeze hayırlı olsun.
Bu amazon da WorLdwide Soccer diye geçiyor bu 2008 mi oLuyor ona göre sipariş vericemde sonra yaLnış oyun geLmesin![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bayramdan sonra olması çok güzel oldu, maddi sorun yaşamıyacağım. Teşekkürler.
Tüh be.Bayramda köye gidecem.Orada harçlık vermiyolar![]()
Son bir turnuva düzenleseydik.Kazanana orjinal Fm 08 hediye olsa çok güzel olurdu.![]()