hala kimin hangi akla hizmet emre belözoğlu gibi bir satıcıyı galatasaraya favori personel yaptı merak ediyorum
hala kimin hangi akla hizmet emre belözoğlu gibi bir satıcıyı galatasaraya favori personel yaptı merak ediyorum
1. Sozlerini biraz daha dikkatli sec.
2. Ben yaptim.
3. Sen, veya bir kac kisi bir oyuncuyu sevmiyorsun, begenmiyorsun diye o oyuncu ille de Galatasaray taraftarinin sevmedigi bir oyuncu degildir. Emre Galatasaray'da 4 yil oynamis, basarilar yasamis, takimdan ayrilirken de sinirlenen kisi kadar kisi uzulmustur yolunun acik olmasini dilemistir. Ayrica Emre, bir cok Galatasaraylinin ileride takima donmesini isteyecegi bir oyuncudur.
emrenin galatasaraya geldiği gün galatasaryı tutmayı bırakırım ta ki emreyi alan yönetim ve emre galatasaraydan ayrılana kadar
galatasarayın anlayamadığınız prensipleri var kanımca,ya da bu yönetime kadar vardı
bunlardan taviz vererek galatasaray gelişmez bu bir
ikincisi bu prensipler bilinmeden galatasaray'ın fm gibi bir oyununda scout olunmaz bu da iki
ayrıca kişilikli taraftar emreye bir gün gelirse ya da gelmeyi denerse tepkisini gösterecektir
Herhalde sunu soylemek istedin:
Haydi.. fanatik dusuncelerinin kabul gorecegi taraftar sitelerine dogru yoneliver...ayrıca fanatik taraftar emreye bir gün gelirse ya da gelmeyi denerse tepkisini gösterecektir
Benim gordugum ilk bahar sayisinin yarisini gormussun ve boyle bir konu ile kisiligimi olcmeye calisiyorsun.. Hayatta bol akil edinmeni dilerim..
Yaşın 16 ama belli ki klavyeyi iyi kullanıyorsun ben bu takımın tribününü yıllardır kovalıyorum sen koltukta çay çorba içip maç izlerken ben kışın ayazında ellerimin soğukluğuyla davul çalıyorum Antepde Rizede Trabzonda o yüzden bırakta buna tribünün içindeki adamlar cevap versin sen çayını iç takım galipken sev![]()