Quote Originally Posted by cureshot View Post
İşte hala aynı zihniyet. Tek bir Avrupa takımıyla maç yapmadan, Brezilya'ya kafa tuttuğunu zannederek Dünya 3.sü olan milli takımımızı bir anda dünyanın en iyi takımlarından biri sanmak ve futbolcularımızı ilahlaştırmak sanırım başımıza gelebilecek en kötü şeydi. Hep söyledim, yine söylüyorum, biz iyi bir takım değiliz, ümit ve daha alltaki milli takımlarda oynayan oyuncularımızın da a milli takım düzeyine çıkınca bir anda kendilerini kaybetmesinden dolayı bir türlü o istenen takım ortaya konulamıyor. bu alttan gelen oyuncularda kabahat sanırım her zaman kulüplerin değil. misal nuri şahin kendi yaş grubunun hiç abartmıyorum en iyi iki üç oyuncusundan biri olarak gösteriliyordu, a milliye çağrıldı, sonra döndü dortmunda ne oynadı allasen. bir ilerleme yok adamda. iyi futbol iyi futbolcularla oynanır. eh bizde de onlardan yok yani. bu takımdan artık birşey beklememek lazım.

Ya zaten senın gbı zıhnıyetler yuzunden Fatıh terım hala takımın basında .. Ne kadar sacma bır cvp yazmısın! Ya SenoL gunes dunya 3.su yaptı şans eserı dedınız haLa daha dıyorsunkı avrupa takımLarıyla oynamadık 2 mactada brezıLyaya kafa tuttuk ya sımdı ? MaLta Bosna Macarıstan Kımdır ya ? Avrupa takımımı ? 3.sınıf takım bunLar senın bu gurupta bı Yunanıstan rakıbın oLurdu bırazda norvec bak sımdı onLarın arkasıyız ! ya bırakın bu ısLerı evet Turk mıLlı takımı o zamanlar ıyı bır takımdı ama suan degıL .. 4 Macta 25 oyuncu oynadı farkındamısın ? bu kadar tutarsızLık oLurmu bu yapbozlarla nasıL ıyı takım oLacaksın bak Yunanıstan da 2004 den berı sadece 2 Kısı kadroya katıldı Gekas bırıde ortasadahakı bı oyuncuydu neyse devam edın hakLısınız cok kötu takımız