Bu işin önüne geçemeyiz. Bırakalım başarı kazanamıyorsakta kendi oyuncularımızla kazanalım. Devşirme işlerinin devletleri bile ne hale soktugunu her Türk bilir. O yüzden eksik kalsın Lincoln bize Yıldıray, Emre Tümer vs. yeter...
Bu işin önüne geçemeyiz. Bırakalım başarı kazanamıyorsakta kendi oyuncularımızla kazanalım. Devşirme işlerinin devletleri bile ne hale soktugunu her Türk bilir. O yüzden eksik kalsın Lincoln bize Yıldıray, Emre Tümer vs. yeter...
kal olduğun gibi .
Bizimkileri gördük.Ruhları yok olmuş.Lincoln gibi adam canlandırır milli takımı.
Türklükten bahsediliyor, devşirme olmasın deniyor ama eğer Türk futbolu bu şekilde gelişecekse oynasın Milli takımda. Hem Milli takım geliştikçe alttan daha hırslı oyuncular gelecektir. Ama bir sınırlama olacaksa, sınırlamanın Türk vatandaşlığına geçmek değil Türk Milli takımında oynamak yönünde birşey olması gerekir ve gerçekten faydalı olabilecek oyuncular oynatılmalıdır.
Lincoln ne yapcak sanki adamcağız Fatih Terimle bişey yapamaz. Yıldıray'da Lincoln kapasitesinde bir oyuncu. TK. değişsin hele sonra Lincoln deriz biz.
Lincoln gibi bir adam gelse hayır demem.Milli takıma katkı sağlayacaksa neden olmasın.
So what?
Saike
İyice transfere dönüştü bu iş,bakalım nereye kadar devam edilecek...
Jabi ile Yattara'da oynadı.Ben onları farz-ı misal olarak yazdım.Ben gerçekten karşıyım böyle bişeye.Ben Yıldıray'ımı,Emre'mi,Arda'mı,Nuri'mi,Serdar Özkan'ımı,Ceyhun'umu,Yusuf'umu,Sergen'imi,Hasan Şaş'ımı değil Lincoln Maradona'ya değişmem.O Türklük duygusunu,hırsını,inancını yaşayamadıktan sonra isterse Dünya Kupa'sını aldırsın tek başına...
Bilmem anlatabildim mi? ""...
ohoooo. Yahu şimdi bu Lincoln'ün kendi tercihi değil mi? Evet öyle. Milli takıma seçilip seçilmemesi'de Fatih Hoca'nın değerlendirmesi değil mi? Evet öyle. Eee o zaman daha neyi tartışıyoruz. Hiç gerek yok tartışmaya felan. Geçerse geçer. Geçerse süper olur milli takımımız için. Ama unutmayalımki bu takım dünya 3.sü olurken takımda ne Aurelio vardı ne Lincoln vardı. Aurelio'nun görevini Emre, Lincoln'ün oynayacağı yerde Yıldıray oynuyodu.![]()
I'm back...
emre ile lincoln süper taşır orta sahayı inşallah olur norveç maçına yetişir
norveç maçına yetişir mi![]()
gecse super olur fakat her onune gelenın de gecmemesı lazım
ya şöle bi baktıgında, zaten türkiyeye gelipte milli takımında oynamamış iyi oynayan kaç oyuncu var ki, bence aurelio ve lincoln gibi istisnalar dışında, gerek jabası, gerek vederson, gerekse de nobresi milli takımda zaten oynayamaz, kapasiteye sahip degil, oynasa bile çok sıkışık oldugumuz zamanlarda kadroya alınırlar, eger düşük kapasitelerine ragmen milli takımda oynatılırlarsa,zaten milli takım başarılı olamayacagı için devşirme milli takımımızla övünmek gibi bi durumumuz olmaz
sen beni anlamadın bile anca konuşuyorsun. ben bunlar türk vatandaşı olsunlar milli takımda olsunlar mı dedim de. dön de bir daha bak bakayım ne yazmışım. benim dediğim türk vatandaşlığına geçen bir yabancı türk olmaz sadece türkiye cumhuriyeti vatandaşı olur. sen bir türkle t. c. vatandaşı olmuş bir yabancıyı aynı kefeye koyuyorsun asıl yazdığın mesajda. bu bir. ikincisi sen benim milliyetçiliğimi de türklüğümü de sorgulayamazsın. serin gel. yine yaş mevzuna girmek istemiyorum ama adamı kızdırmanın da alemi yok. sayın yöneticiler bakın bu iki oluyor. hakaret ediyorlar, sadece mesaj silmekle yetiniyorsunuz. kimsenin şahsına bir şey dediğim yok ama bana laf atılıyor, ben yine bir şey demeyeceğim. inşallah gerekli uyarıyı yaparlar. zaten mesajlarımıza bakan kimin ne demek istediğini anlar.
Bak ortamı germeye gerek yok . Ortada bir yanlış anlaşılma var ben senin milliyetçiliğini sorgulamadım genel konuştum.
Ama sen diğer tartışmalarından dolayı biraz ön yargılı davrandın olaya .
Yada yanlış anladın.
Benim anlatmak istediğim ortada , konu milli takımda oynayıp oynayamamaları ben bunun üzerine yorum yapıyorum türk olup olmamalrı üzerine değil.
Ben kendimce açıkladım olayı yinede yanlış bişey olduğunu düşünüyosan özür dilerim.
Türk olsun zarar gelmez