Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: TSL GaLatasaray - Ankaraspor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sürpriz bekliyorum.Berabere biter ya da Ankaraspor ligdeki ilk galibiyetini alır.

Kazanırız...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Necati: "Gol atarsam sevinmem"

Sezon başında Karl Heinz Feldkamp’ın raporu doğrultusunda ani bir kararla transfer döneminin son gününde kendini Ankaraspor’da buldu. Necati, pazar günü belki de futbol kariyerinin en zor ve en duygusal maçına çıkacak. İşte bu zorlu randevu öncesinde başarılı futbolcu duygu ve düşüncelerini paylaştı. Hâlâ Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olduğundan dolayı yanlış anlaşılmamak için Ankaraspor forması ile özür dileyerek objektif karşısına geçmek istemedi. Şimdi söz Necati’de:

Büyük heyecan
    “Benim açımdan gerçekten çok zor bir maç olacak. Her ne kadar kiralık olarak forma giysem de Ankaraspor için elimden geleni yapacağım. Sonuçta puan sıralamasında rahat bir konumda değiliz. Ali Sami Yen Stadı’nda eski takım arkadaşlarıma karşı forma giyeyeceğim için çok heyecanlıyım. Ancak profesyonel futbolcu olduğumuz için görevimizi tam olarak yapmamız gerekiyor.”

Çizgimi bozmayacağım
    “Gönderildiğimde çok ama çok üzülmüştüm. Ancak bunlar geride kaldı. Profesyonel çerçeveden baktığımızda şu an Ankaraspor’a hizmet etmek için buradayım. Kişilik ve yapı itibariyle her maça aynı motivasyonla çıkıp tüm hırsımı sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Galatasaray’a karşı da bu psikoloji ile çıkacağım. Ankaraspor’da gösterdiğim performansla A Milli Takım’a seçildim. Çizgimi bozmadan yoluma devam edeceğim.”

Yıllarca ekmeğini yedim...
    “Forvet oyuncusu olarak gol atmayı çok istiyorum. Ancak attığım takdirde kesinlikle her hangi bir sevinç gösterisinde bulunamam. Yıllarca ekmeğini yediğim, hâlâ sözleşmeli futbolcusu olduğum Galatasaray’a karşı gol atıp sevinç gösterilerinde bulunmam doğru olmaz. Maçın seyircisiz oynanacak olması Ankaraspor açısında bir avantaj. Ama ben çok sevdiğim Galatasaray seyircisi önünde oynamak isterdim.”

Kalli ile problemim yok

“Sezon sonuna kadar Ankaraspor forması altında göstereceğim performansla yeniden Galatasaray’a döneceğim. Tabii yönetim ve Sayın Feldkamp ne düşünür bilemem. Sezon sonunda son söz büyüklerimde olacak. Sayın Kalli ile hiç bir kişisel problemim yok. Oradan kötü bir şekilde ayrılsamda kimseye kırgınlığım yok. Ben uzun yıllar Galatasaray’a hizmet etmek istiyorum.”

Galatasaray çok formda
    “Galatasaray bu sezon çok iyi bir performans sergiliyor. 4 büyük takımı göz önüne aldığımız zaman en hazır görünen takım yine Sarı-Kırmızılı ekip. Lincoln ve Linderoth takıma büyük katkı sağlıyor. Ümit Karan ve Hakan Şükür çok formda. Nonda özellikle son maçlarda önemli bir işler yapıyor. Lig uzun bir maraton. Ancak şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın avantajlı olduğunu düşünüyorum.”

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zaten sevinirse ayıp olur
    Sevinmemesi onun büyüklügündenİlhan mansızda sevinmemişdi hemen aklıma o geldi.......

Ama malesef necati gol atamıyacak

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Hâlâ Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olduğundan dolayı yanlış anlaşılmamak için Ankaraspor forması ile özür dileyerek objektif karşısına geçmek istemedi.

Kaynak : Fanatik
    şu yazıdan sonra bu röportaj pek gerçekçi gelmedi ya neyse..

fanatik n'oluyor oran buran oynuyor demeden geçemeyeceğim..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçta Ankara puan alabilirse çok güzel olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hâlâ Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olduğundan dolayı yanlış anlaşılmamak için Ankaraspor forması ile özür dileyerek objektif karşısına geçmek istemedi.
    Ayıptır yahu profesyonelliğin p'si yokmuş adamda. Objektif karşısına geçme giy sahaya çık. Ankarasporlu yöneticilerin yerinde olsam 1 dk. tutmam Necati'yi takımda.

Maçıda Galatasaray kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necati istesede gol atamaz zaten.Topcu falan degil bu adam.Galatasaray fark atar Ankaraspor'a..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fark olmasada kazanırız

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sürpriz bekliyorum.Berabere biter ya da Ankaraspor ligdeki ilk galibiyetini alır.
    senin süpriz beklemediğin GS maçları var mı? her maçta süpriz bekliyosun da merak ettim...

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    senin süpriz beklemediğin GS maçları var mı? her maçta süpriz bekliyosun da merak ettim...
    Aynen katılıyorum arkadaşlar biraz reel konuşalım ...

Çok kolay olmayacak ama kazanacağız.Ankaraspor yeni hocasıyla ilk maçına çıkıyo futbolcularda kendini göstermek zorunda ama GS maçı kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunu rakip sahaya yıkıp geride Linderoth'u bırakırsak maçı çok rahat alırız..

Nonda'dan en az 2 gol bekliyorum...

Aslan ava çıkıyor
    Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray Ali Sami Yen'de seyircisiz maçta Ankaraspor'u konuk ediyor. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Oktay Demiray yönetiyor.

Turkcell Süper Lig'deki son maçında Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan sarı-kırmızılı takım, teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman'ın getirildiği Ankaraspor'u yenip, liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Ayhan, Okan ve Sabri'nin, Ankaraspor karşısında forma giyemeyeceği, Yunanistan milli maçında sakatlanan Ümit'in durumunun ise iyiye gittiği açıklandı. Kulüp doktoru İlker Yücesir, sağ ayağında ödem bulunan Ümit'in önceki akşamki antrenmanda takımla birlikte çalıştığını hatırlatarak, ''Şu anda bizi endişelendirecek bir durumu yok. Tedavi süreci olumlu geçiyor'' ifadesini kullandı.

"3 puanla tanışmamız için iyi bir fırsat"

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, lig lideri Galatasaray ile ligin son sırasında bulunan Ankaraspor'un karşılaşmasının ilginç olacağını belirterek, "Ligde bulunduğumuz yerden memnun değiliz. Sadece Galatasaray değil, tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacağız. Rakibimizin gücünü ve kendi gücümüzü biliyoruz. Oyuncularımın kendilerini göstermeleri ve ilk 3 puanla tanışmamız için iyi bir fırsat" dedi.

"G.Saray'a karşı oynamak zor olacak"

Transferin son gününde Galatasaray'dan Ankaraspor'a kiralık olarak gelen golcü oyuncu Necati Ateş, Galatasaray ile oynayacakları maçın kendisi için zor geçeceğini belirterek, "Galatasaray'a karşı oynamak benim için zor olacak. Sonuçta profesyonel bir futbolcuyum ve Ankaraspor adına mücadele ediyorum. Sahaya çıktığımda da Ankaraspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Ameliyat olan Orhan Ak ve sakatlığı süren Ramazan Tunç G.Saray'a karşı forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler:

Galatasaray:
    Orkun
    Uğur
    Song
    Servet
    Volkan
    Barış
    Linderoth
    Lincoln
    Arda
    Ümit (Nonda)
    Hakan Şükür

Ankaraspor:

Senecky
    Murat Akyüz
    Ediz
    Batak
    M. Hanefi
    Özer
    Hürriyet
    Adem
    Bilal
    Tita
    Necati

STAT: Ali Sami Yen
    SAAT: 20.00
    HAKEM: Oktay Demiray
    YAYIN: Lig TV

Aslan'ın sessiz çığlığı

Geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını Ankaraspor maçıyla tamamlayacak olan Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 10 maçtan 9'unu kazandı, sadece 1'ini yitirdi.

8'i Ali Sami Yen, 2'si de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 25 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 3 gol gördü. ''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilk 4 maçında Çaykur Rizespor'u 4-0, Ankaragücü'nü 1-0, Konyaspor'u 6-0, Beşiktaş'ı da 2-1 yendi. Galatasaray bu maçlarda toplam 13 gol atarken, 1 gol de yedi.

G.Saray ile Ankaraspor 7. kez

Galatasaray ile Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'de bugün 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 6 maçtan 5'ini Galatasaray kazandı, 1 maç da berabere sonuçlandı. Lig tarihinde ilk kez 2004-2005 sezonunda karşı karşıya gelen iki ekip arasındaki maçları Galatasaray, Ankara'da 2-0, İstanbul'da da 4-2'lik skorlarla kazandı. 2005-2006 sezonunda ise Ankara'da yapılan karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan sarı-kırmızılı ekip, İstanbul'da da 4-0 galip geldi. Geçen sezon Ankara'da yapılan maç ise 1-1 sonuçlanırken, Galatasaray, İstanbul'da seyircisiz oynadığı maçı 2-0 kazanmıştı. Galatasaray, Ankaraspor'a geride kalan 6 maçta toplam 15 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.
    21.10.2007

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Ankaraspor kadrosu çok iyi sonuncu olmaları birşey değiştirmez zor maç olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sporx hakan kesin ilk onbirde demiş..Karan ve nonda ikisinden biri oynuyacakmıs.....Öyle yazmıslar.......

Kalli büyük hata yapar hakan formsuz+moralsiz+yorugn aynı sekildede ardada öyle...

Arda Aut Hakan in
    Hakan aut nonda in.......

Hala nondayı oynatmıyorsa yazıklar olsun..........Zaten karanı oynatmassa büyük facia olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Radyo yayını yokmu bu maç için ???

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Radyo yayını yokmu bu maç için ???

Buyur usta

http://www.radyolig.com/mac.php?id=41

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Keske bugun mac olmasaydi ya

Derhal Nonda'nın girmesi lazım bıktık artık Hakan Şükür'den geçmişine saygımız büyük ama yeter ....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Her şeyi geçtim de, bence konuların buraya açılması kötü oldu. Çok az kişi takip ediyor, Galatasaray maçı bile çok az ilgi gördü şimdiye kadar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Her şeyi geçtim de, bence konuların buraya açılması kötü oldu. Çok az kişi takip ediyor, Galatasaray maçı bile çok az ilgi gördü şimdiye kadar.
    Ne aLaka?? Zaten takip eden burdan da takip ediyor.KonuLar sanki neydiği beLirsiz şekiLde ortaLıkta durunca neden daha iLgi görsün ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Skor alabilirmiyim arkadaşlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dk 77 0-0 maç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Korktugum tek kisi vardi oda hikmet karaman isini fazlasiyla yapti bugun

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ohhhh Bitti.

Galatasaray : 0 - 0 : Ankaraspor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beklemedigim bir skordu supriz oldu, tebrikler Ankaraspor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim açımızdan çok iyi oLdu.Ankarasporda söyLenene göre çok iyi mücadeLe etmiş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Malesef gerkesiz bir 2 puan kaybı yaptık bu puan kaybı kötü oldu ama futbolda da her zaman kazanamazsınız dua edelimde yarın Sivasspor puan kaybetsin tek teselli o olsun ve Kalli Bordeaux maçına kadar takımı düzeltmeli.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri