Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 220 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup A

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gerçek olan birsey var malesef besıktas bu grubta sonuncu olacak..Bunun nedenide liverpool marsilyaya yenildi..Kendi evlerindeki maçı kazanmak zorundalar bu yüzden besıktas ingilterede kesin yenilir...bende grubu 4 puanla tamamlar...
    Marsilya herseyi bozdu.......

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet artık sonunculuk çok büyük ihtimal.Yine de küçük çapta bir mucize için Allah yardımcımız olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha 4 mac var.Sonuncu olcaz demek için erken Marsilya Liverpool'u yenebiliyosa Beşiktaş neden yenmesin veya neden beraberlik olmasın.Olmıycak şey degil..

Quote Originally Posted by welet View Post
    Daha 4 mac var.Sonuncu olcaz demek için erken Marsilya Liverpool'u yenebiliyosa Beşiktaş neden yenmesin veya neden beraberlik olmasın.Olmıycak şey degil..

Öyle bir laf ettin ki sanki Bjk Marsilya`ya 5 tane atmis

Besiktas bundan sonra toparlanamaz,4.olur bence de.Puan alabilirse ne güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Öyle bir laf ettin ki sanki Bjk Marsilya`ya 5 tane atmis

Besiktas bundan sonra toparlanamaz,4.olur bence de.Puan alabilirse ne güzel.
    İlla yenmesimi lazım ? Marsilya Beşiktaş'tan kat kat güclü bi takımmı ? Degil.
    Ben zaten kesin Liverpool'dan puan alırızda demiyorum.Alabiliriz neden olmasın diyorum !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by welet View Post
    İlla yenmesimi lazım ? Marsilya Beşiktaş'tan kat kat güclü bi takımmı ? Degil.
    Ben zaten kesin Liverpool'dan puan alırızda demiyorum.Alabiliriz neden olmasın diyorum !
    sana katılıyorum.

bence bjk 3. okur grupta.

Isiniz zor.InsAllah bir süpriz olurda Uefaya gidersiniz.Ama cook zor.Liverpool`un daha sadece 1 puani var ve gruptan cikabilmeleri icin bundan sonra oynayacaklari her maci kazanacaklarini düsünüyorum.Liverpool Sampiyonlar liginde cok tecrübeli,basarili bir takim.Mutlaka güclerini göstereceklerdir.

Marsilya`nin 6 puani olmasi cok kötü oldu.Bunlar 1 puan daha alsalar Uefa garanti olacak onlar icin.
    Porto`nun 4 puani var zaten.Onlarin da gücleri belli.

Yani Porto-Marsilya-Liverpool 2.tur icin kiyasiya savasirlar.Bence Liverpool-Porto 2.tura cikarlar,Marsilya Uefaya gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence beşiktaş grubu son sırada tamamlıyacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Isiniz zor.InsAllah bir süpriz olurda Uefaya gidersiniz.Ama cook zor.Liverpool`un daha sadece 1 puani var ve gruptan cikabilmeleri icin bundan sonra oynayacaklari her maci kazanacaklarini düsünüyorum.Liverpool Sampiyonlar liginde cok tecrübeli,basarili bir takim.Mutlaka güclerini göstereceklerdir.

Marsilya`nin 6 puani olmasi cok kötü oldu.Bunlar 1 puan daha alsalar Uefa garanti olacak onlar icin.
    Porto`nun 4 puani var zaten.Onlarin da gücleri belli.

Yani Porto-Marsilya-Liverpool 2.tur icin kiyasiya savasirlar.Bence Liverpool-Porto 2.tura cikarlar,Marsilya Uefaya gider.
    Arkadasım oynadıkları maclarda güclerini göremedik.Bizle oynayacakları maclarda güclerini göstereceklerinin kim garantisini verebilirki ? Tamam Liverpool bir adım önde ama top yuvarlak Birde içerde Marsilya'yı yenersek cok sey degişir..

Yinede görüşüne saygı duyuyorum..

InsAllah yenersiniz diyorum ben de Besiktas yoluna Uefada devam eder.Bunu bizde istiyoruz,ama bazen gercekleri görmek gerekiyor.Bunu anlatmak istiyorum (:

Zora soktuk iyice işi.Beşiktaşımızın bundan sonra hiç olmassa 3.cülük için kendisi sahasında Liverpool ve Marseille'ya yı yenmesi şart

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse merak etmesin.Daha 4 maç var.4 maçın dördünü de alamayacağımızı kim söyledi.Herkes Porto maçında BJK'nin ne olduğunu gördü.Sadece golcülerimiz işlerini tam yapamıyor.Bu sorunu halledersek taraftarımızın bu desteğiyle ( ki o taraftar avrupanın en büyük taraftarlarından biri ) biz bu gruptan çıkarız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın UEFAya gitmesi çok çok zor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

UEFA yoluda çok zor. Ama yinede Beşiktaş'ın tam destek arkasındayız..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Liverpool maçları kilit maç olacak..Üstelik livepool yenmek zorunda..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İnönü'de Beşiktaş puan alır Liverpool'dan ve Marsilya'dan ama kaçar puan alırlar bilmiyorum.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktas 4 puan toplar gibime geliyor Ah Besıktas Ah evinde portoyu yener diyordum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın işi çok zor gerçekten..Burada Porto'dan 1 puan bile alamaması çok kötü oldu...Liverpool maçları çok zor olacak ki Liverpool iddalı olmak için 2 maçıda kazanmak zorunda..Beşiktaş için 3.lük de zor...0 puanla kapatmaz inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    -

BJK evindede yenilir dışardada bu bir gerçek.

Liverpool Besiktas`i yener,hem de zorlanmadan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş hezimete uğrar.

22. Default

Bir daha soyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah hepinizi yanıltır Beşiktaşım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Ben Beşiktaş'ın sürpriz yapabileceğine inanıyorum.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İnşallah hepinizi yanıltır Beşiktaşım.
    insAllah hepimizi yaniltir Besiktasimiz...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

İki Liverpool maçında da beraberliğe oynayıp 2 puan çıkartabilirsek 3.lüğe hatta belki-çok zor- ikinciliğe bile oynayabiliriz.Liverpool'u gözünüzde büyütmeyin.Derli toplu oynayan Marsilya Anfield'de yendi,Porto ise kendi evinde 3 puanı kaçıran taraf oldu.2 maçta alınacak 2 veya 3 puan süpriz olmaz benim için..Ama tabi şimdi bu elin İngiliz'i gelip bize patlamaz mı?1 dakika bile gözümüzü kırparsak maçta futbolcular bir dakika bile oyundan düşerse Liverpool gibi aşırı teknik bir kaç futbolcusu bulunan takımlar affetmez..90 dakika boyunca hiç durmaksızın mücadele etmemiz lazım,bu da iyi motivasyon ve bu motivasyonla hırslanan futbolcular belki sağlar..Neden belki?Çünkü Beşiktaş'ın her maçında gördüğümüz gibi takım son dakikalarda oyundan düşüyor,hem kondisyon hem de motivasyon açısından..Genellikle bu durum ayakta kalan bir kaç oyuncu hariç ikinci yarının ortlarında başlıyor,Liverpool'dan puan almak için bunun olmaması lazım.Tabi birde ilk 10-20 dakika da gol yeme sendromu var,gerçi bu genelde son yıllar Galatasaray Avrupa maçlarında oluyor yanlış aklımda kalmamışsa..
    Neyse,netice de zor maç ama o kadar da gözde büyütmeye gerek yok 2 maçta 2 puan veya 3 puan çıkartırsak diğer maçlara göre 2.lik için bile iddialı konuma gelebiliriz.Bu yazı tamamen herşeye iyi tarafından bakılarak yazılmıştır..

Allah Beşiktaş'ımıza yardım etsin tek sözüm budur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok zor bi dönemeçtiyiz.Allah yardımcımız olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Grupdaki son durum

Besiktas yaniltti bizi,cokta iyi oldu bu.Bu futbolla devam ederse en az Uefa !

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri