-
Kalli cok hatalar yapiyor,74 yasina gelmis artik futbol hakkinda bir uzman,profesör olmasi gereken yerde kendisinden beklenenleri yapamiyor.Büyük antrenör olmadigi cok net belli.Oyuncu secimlerinde hep hata yapiyor.Ve israrla kendi egosunu tatmin etmesi icin kendi bildigini okuyor.Bizim yönetim de bu durumda sessiz kaliyor.2 haftadir puan kaybediyoruz,defansif acidan sorunlarimiz büyük.Ve acikcasi ben ilerisi icin cok tedirginim...
Maca gelirsek;
Ben bizim takimda en cok Arda`yi begendim bu mac,ama Kalli cok sacma bir degisiklik yapti her zamanki gibi ve Arda`yi oyundan cikardi,zaten ondan sonra sol kanattan tek atagimiz yok.Arda oyunda oldugu sürece en cok sol kanattan geliyoruz ama Arda oyundan ciktigi zaman sol kanattan tek atagimiz yok.Ne kadar ilginc degil mi ? 
Lincoln bu macta pek etkili degildi,ilk yarinin son 10 dakikasinda iyiydi,hareketliydi tek..
Hakan Sükür cok kötü oynuyor,ama Kalli onu hep ilk 11de oynatiyor.Allah bilir Bordeaux macinda da ilk 11de Hakan olur 
Ankaraspor kötü oynadi,sahalarina kapandilar,kontaraklarda gelmeye calistilar.Necati,Özer,Tita biraz cirpindilar ama onlar da faydali degillerdi..
Mesaj Yetkileri