Son 2 haftada Gs'nin puan kaybetceği belliydi.Ondan önceki çoğu maçta Gs'nin kazanacağını söylemiştim.Bence sen de biraz objektif ol.Ligdeki 34 maçın 34'ünü de kazanacaksın diye bir kural yok
Bence siz de reel konuşun biraz.Tama Gs favori ama rakipler de boş değil.Geçen hafta Kayseri deplasmanından fark bekleyenler,bu hafta Ankaraspor'un kadrosuna bakmadan lig sırasına göre konuşanlar,Nonda'dan en az 2 gol bekliyorum diyenler,Gs'yi şimdiden lig ve Uefa şampiyonu ilan edip,harika top oynadığını söyleyenler?Bunlar çok mu real soruyorum sana.
Tebrikler Ankaraspor...Bu puan kaybına çok sevindim.Belki de 2 hafta sonra Kadıköy'de Demirören Döneminde ilk kez lider oluruz
ya yürü git allasen maç berabere bitince konuşmak kolay tabi tüm maçlarımızdan önce Gs yenilcek puan kaybedecek diyorsun bugün de biri tuttu ayrıca batu Özer müthişti....
ya yürü git allasen maç berabere bitince konuşmak kolay tabi tüm maçlarımızdan önce Gs yenilcek puan kaybedecek diyorsun bugün de biri tuttu ayrıca batu Özer müthişti....
Öncelikle üslubuna dikkat et!O mesajlarımdan alıntı yap o zaman ben de göreyim hangi maçtan önce söylemişim.Saçma sapan konuşma.
Beni sizin taraftarla karıştırdın galiba(Örn.samet.süner)