1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Trabzon Kaplanı Bobo | Formaları Satışa Çıkıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yahu naptınız sızde ya sankı dersınkı adam 45 dakka kaLede durdu 5-10 tane goLluk pozısyonu cıkardı sadece Umut un kafa vurusunu tuttu o da ztn yavas bı vurustu . bunLarla urasıLcagına Önundekı LıverpooL macı var o maca bakıLması Lazım fazLa yüksekten ucmayaLım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yahu naptınız sızde ya sankı dersınkı adam 45 dakka kaLede durdu 5-10 tane goLluk pozısyonu cıkardı sadece Umut un kafa vurusunu tuttu o da ztn yavas bı vurustu . bunLarla urasıLcagına Önundekı LıverpooL macı var o maca bakıLması Lazım fazLa yüksekten ucmayaLım
    Onada bakıyoruz hocam sen merak etme. 45 dakika durması gerekmiyor bizim için o eldiveni giyip 45 saniye bile olsa o kalede durma yürekliliğini göstermesi bile yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Onada bakıyoruz hocam sen merak etme. 45 dakika durması gerekmiyor bizim için o eldiveni giyip 45 saniye bile olsa o kalede durma yürekliliğini göstermesi bile yeter.
    Dogru dıyorsun ama zaten Rustu atıLdıktan sonra kaLede bırının durması şarttı yanı boş duracak haLı yoktu sonucta bırı gececektı kaLeye ..Hoş Bobo mac basLamadan önce rustuye dur kaLeye ben gecım demedıya zorunLugu bır oLaydı bu ve gercekLeşti abartıLması gereksız Sımdı Bobo 2-3 goL yese tuh ya Bobo napcak hakLı tabı adam forvet ne anLar kaLecıLıkten dıcektınız ?

Safım beLlı oLsun dıye bırsey yok sadece abartıLı buLdum o zmn her futboLcunun forması cıkarıLır sankı bu ıs şova döndu

Safım beLlı oLsun dıye bırsey yok sadece abartıLı buLdum o zmn her futboLcunun forması cıkarıLır sankı bu ıs şova döndu
    simdi dogruya dogru, bu olay Trabzon macinda vuku buldugu icin bu denli tepki gosterdin,yanlişsam soyle

Katiliyorum...
    belki maksat karsit goruslu olayim,safimiz belli olsun diye yazdin ama dogru yazmisin
    dedigin gibi abartiyoruz biraz,

sahsi gorusum ; yonetimden salakca bir davranis daha
    iyice midemi bulandirmaya basladilar

Mesaj Yetkileri