1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: FM 2008'de Oyun İçinde Karşılaştığınız Hatalar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Cassano'nun yalnız başına santra yaptığını gördüm. Topu karşısındaki hayali adama attı. Başka bir yerde daha okumuştum bu sorunu.

Marmelat: İkinci dediğin çok normal bir durum atak yapmak ile topa sahip olmak aynı şey değildir. Belki oftaş oyunu soğutmak için topu defansında bir o yana bir bu yana eveleyip geveliyordur. Oyunu hızlı kurmuyorlardır. vb.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Cassano'nun yalnız başına santra yaptığını gördüm. Topu karşısındaki hayali adama attı. Başka bir yerde daha okumuştum bu sorunu.

Marmelat: İkinci dediğin çok normal bir durum atak yapmak ile topa sahip olmak aynı şey değildir. Belki oftaş oyunu soğutmak için topu defansında bir o yana bir bu yana eveleyip geveliyordur. Oyunu hızlı kurmuyorlardır. vb.
    Ama hocam her maçımda bu şekilde oluyor . Sezon başından beri 15-16 maç yaptım hepsinde topla oynayan onlar kazanan benim. Bana göre topla oynayan benim ama oyun onları oynuyor gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirspor

Bunların çoğu çıkacak resmi yamada düzeltilir, özellikle maç motoruyla ilgili olanlar, her fm çıktığında bu tür hatalar oluyor. Galiba bunları kasti olarak yapıyorlar orjinal oyun satılması için yapılıyor olabilir bunuda unutmamanızı tavsiye ederim. Zaten oyun beklenenden önce çıkmasından bu tür hataların olabileceği belliydi. Bize şimdilik beklemek kalıyor.

Mesaj Yetkileri