Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Ziya Doğan İstifa Etti!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ziya Doğan daha öncede görevi bırakıp sonra tekrar getirilmemişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum??

Seneye tekrar getirilmeyeceğini kim garanti edebiliyor?

Takım süper gidiyorken şampiyonluğa oynarken Beşiktaş teknik direktörlük teklif ederken muhteşem olan yere göğe sığdırılamayan Ziya Doğan'ı bu hallerde görmek üzüntü verici. Geçmişte alkış tutanlar şimdi ağzına geleni söylüyorlar adama.

Öncelikle takımın kapasitesine bir bakmak lazım. Kimi getirirsen getir bu Trabzon iş yapmaz.

Ziya Hoca için hayırlı olsun.

En sonunda Trabzon kurtuldu ama zarar ziyan büyük en önemlileri Marcelinho,Szymkowiak....

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ziya Doğan daha öncede görevi bırakıp sonra tekrar getirilmemişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum??

Seneye tekrar getirilmeyeceğini kim garanti edebiliyor?

Takım süper gidiyorken şampiyonluğa oynarken Beşiktaş teknik direktörlük teklif ederken muhteşem olan yere göğe sığdırılamayan Ziya Doğan'ı bu hallerde görmek üzüntü verici. Geçmişte alkış tutanlar şimdi ağzına geleni söylüyorlar adama.

Öncelikle takımın kapasitesine bir bakmak lazım. Kimi getirirsen getir bu Trabzon iş yapmaz.

Ziya Hoca için hayırlı olsun.

Gecmiste aLkıs tutanLar vardı eLbet ama bu göreceLi bır davranıstır nasıL senın takımın sürekLi yenerse ıyı top oynarsa sevınırsen bızde surekLı yenıLgı beraberLık kötu futboL karşısında isyan bayrağını açmakta cok hakLıyız .

ÖnceLıkLe takım kapasitesıne bakmam Lazım dıyorsun aMa Bu takımda var oLan sözLesmeLı oyuncuLarı oLan ..

Miroslaw Szymkowiak ( FutboL hayatını bitirdi )
    MarceLinho (Kanat oyuncusu yapıLmaya çaLıŞıLdı ..Bu haftakı maçta yıne goL attı WoLfsburg da )
    MiLan Stepanov ( Yerine Risp denıLen kazmayı aLdırdı Stepanovu yedek oturttu sonundada Porto ya sattırdı )
    Fatih AkyeL(Kadro dışı bırakıLdı)
    Murat Ocak(CeLaleddın varken senın ne ısın var bu takımda?)
    Kiki Musampa (1 Kez oynamadı bu adam En son sezonda 28 Lıg macına cıktı M.City de ! Ajax altyapısından cıkmıs bır oyuncu Ajax da oynamıs ayrıca Atletıco , MaLaga, M.City,Bordeaux da oynadı)
    Fabiano eLler ( İşime yaramaz dedi AtLetico Madrid e gitti)
    Ersen Martin( Yedek bıraktı sonrada satıLdı )
    Jabi ( 2-3 Mac ıyı oynayınca yok yere kadro dısında buLdu kendısını)
    Jefferson ( 1.Kalecı durumundayken 3.Kalecı durumana geLdi)

Şimdi konusurken bıraz daha bıLerek bırseylerın yorumLarını yaparsak daha ıyı oLur kanımca.. Ziya Doğanın yaptıkLarı beLlıyken verdıgı zararlar beLlıyken Gecmıste aLkısıyordunuz sımdı ısyan edıyorsunuz demek cok yanLış.. Ha o geçmiş dediiğin zaman Takım yıne aynı sıstem oynuyordu Ve oturmus bır kadronun üstüne geLmişti Ziya Doğan Ayrıca Fatih Tekke vardı o takımda Adam o sezon 3 mac hat-trıck yapmıstı sezonu 31 goLle kapamıştı ve kendı topu ayağına aLıp kısısel becerıLerıyle attıgı cok goL vardı bunuda bıLmen diLeğiyLe .. Madem böle dıyorsun Takım sampıyonLuga gıderken Istıfa eden bır teknık dırektor takım kötu gıderken 1-2 mac dogru durust futboL oynayamazken Neden cekıp gıtmedı bu zamana kadar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Antrenör adayıda kadir özcan..Eger gelirse oda hemen gider

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Kadir Özcan Trabzonspor'a emek vermiş eski futbolcumuzdur..adaylar arasındadır fakat kendisiyle anlaşılırsa aralık'a kadar imza atılacaktır ve yeni yönetimle de teknik kadro şekillenecektir..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Trabzon için sevindirici ama gelen gideni son bi kaç yıldır hep arattı trabzon'da

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Trabzon için sevindirici ama gelen gideni son bi kaç yıldır hep arattı trabzon'da
    sana katılıyorum inş dogru düzgün adam alırlar kadir özcan kim ben bi hocalık kariyerini duymadım alsınlar aykut kocaman - ersun yanal -mustafa denizli gibi bi teknik adam benim gönlüm aykutdan yana

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hayirlisi olsun Trabzonspor icin, bakalim yeni teknik adam kim olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

40.Yılımızda Ziya Doğan istifa ederek bize en büyük hediyeyi verdi aralık ayındada 2. hediyemizi alınca müthiş bir 40.yıl yaşamış olacagız.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya arkadaşLar Trabzondakı futboL anLayışını o ruhu Trabzonda oLanlar biLir Dün Cnn dekı programda konuşuLdu bu .. 3 Buyukler de dahiL hıcbır takımın taraftarı Trabzon kadar takımana bu kada bağLı degıL yenıLınce sankı dünyaLarı batmış gıbı yakLasıyolar olaya Trabzon şehrinin tek bır tutunacağı dal olarak görunuyor Trabzonspor ..Gerçektende öle 24 saat Trabzonsporun konuşuLduğu bır yer Trabzon .. Bunları ben demıyorum şimdi demeyınkı kendi takımın diye böyLe konuşuyosun eğer dun gece cnn türk u ızLemişseniz aynen bunlar konuşuLdu noktasına virgüLüne dokunmadan yazdım.. Onun için Trabzonspora Aykut Kocaman Ziya doğan Ersun Yanal fayda getirmez..cünkü Trabzon ruhunu yaşamamış hıcbır bıLgısı oLmayan teknık adamLarla bu iş oLmaz Trabzonspor kLubu cok farkLı.. Başarıyı getiren hocalarada bakıyoruz.. Ahmet Suat Özyazıcı .. Özkan Sümer .. Şenol Güneş hepside TrabzonLuydu ve Trabzonsporla beraber yaşamış insanLardı .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

shamur1 kardeşim tamam takım kötü giderken elbette taraftar isyan edecek ben onu kimseyi zan altında bırakmak için yazmadım. Ama şöylede birşey var Ziya Doğan'a alkış tutarken o takımda Fatih Tekke vardı. İddia ediyorum şu takıma getirin koyun Fatih Tekke'yi Ziya Doğan'ı da başa getirin yine alkış tutulur bu takıma. Dolayısıyla sorun Ziya Doğan'da değil bence. Sorun futbol takımının kapasitesizliğinde. Yattara konusunda birtek Ziya hocanın karşısındayım oynaması gereken yerlerde çok kez yedek bıraktığı için. Ama yoksa diğer oyuncuların futbol hayatını bitirdi yedek bıraktı satıldı gibi şeyler söylersen bunlara karşı çıkarım. Elbette yedek kalacaksın her yedek kalan takımdan ayrılacaksa işi var Trabzon'un.

Son olarak yine iddia ediyorum ki sorun Ziya Doğan'da değildi. Elbette hataları oluyordu ancak genel olarak takımın kapasitesizliğidir bence sonuç. Kimi getirirse getirsin Trabzonspor taraftar mutlu olamayacak çünkü takım bundan iyisini yapamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya dostum takım kapasıtesı dıyorsun ıyı guzel de bu takımdan kac tane oyuncu gıttı gönderıLdı futbol hayatları bıtırıLdı.. sımdı bıLmıyorum hangı takımın taraftarısın ama dıyeLım fenerde aLex aureLıo lugano fln gönderıLse o fener iş yaparmı sence? sen takımdakı ne kda teknık adam varsa futboldan anLayan ne kada oyuncu varsa yoLladın sonra dıyemezsınkı takım kapasıtesı yuzunden dıye.. Sımdı risp Stepanovdan ıyımıdır ? yada ayman Szymkowıaktan ? sol da keceLı marcelınho ? ferhat Fatıh Akyel ? ve oynatmadıgı Musampa var hangı teknık dırektor bu kadar yıLdızı takımdan yollarda futboLun f sınden anLamayn celaleddın ayman fln bunlara sarıLır? akLın mantıgın erıyormu ? KatıLmıyorum sana burda suc sadece zıya doğandır .. Ha dıyebıLırsınkı yönetım sattırdı o adamLarı hayır .. Cunku yönetım desekı sayın hocam Stepanovu ıstıyorlar ne dıyorsun ? marceLınhoyu ıstıyorlar ne dıyorsun ? Satın gıtsın yerlerıne ayman rıspı aLırız sorun oLmaz mantıgıyla bu kLub zarar gördu .. Düşünsene yönetım hoca ıstememesıne ragmen futboLcuyu satabıLırmı ? zaten satarsada o hocanın bıraz gururu varsa ıstıfa eder o yönetımLe çaLışmaz.. 2 sene oLdu zıya doğan takıma hıcbırsey kazandırmadığı gıbı cogu sey göturdu.. usteLık koskoca Trabzonu korkak oynattı ben butun macLarı ızLıyorum Kac kez öne gecdıysek ya gerıye cektı takımı yada hemen ön lıbero sokmaya caLıştı ? bır zamanLar turkıyeyı ayaga kaldıran Trabzon maça Şota ArçiL Hami ÜnaL Orhan gıbı oyuncularla çıkar saldırırdı.. Çünkü Trabzon şehrı buna aLışmıştır .. Gecen tv programında konusuLdu.. senoL gunes dönemınde Zeytınburnu nu ıLk yarı 6-0 önde takım ıkıncı yarı goL atamadı dıye SenoL hocayı yuhaladı bu taraftar .. Onun ıcın Trabzon taraftarı futboLcu cok ıyı bıLır zıya doğandan korkakLıga gerek yok Eğer şu an kalecısız Besıktasa 15 dakka şut cekemıyorsan Bu ziya doğan Mantıgının eserıdır.. Varmı dunyada 3 -4 ön Lıberoyla maca cıkan ? yada oyun kurucu oLmadan dan dun uzun toplarla sonuca gıdecek oLan.. Gökdenız koşacak edecek 2 kısıyı gececekte goL atacaz .. Nıye defans yada ortasahadan bırı goL atamıyor ? cunku adamlar hayatlarında kac goL atmıs .. Aymandan huseyınden hasan dan goL beklemek dogrumu ? Szymkowıakın nesı vardı madem ön lıbero ıstıyordun onu kullanırdın orda neyse uzun oLdu bunları dusununce sinirLenıyorum ztn kusura bakma..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşım tamam hepsi iyi hoş geliyor böyle okuyunca ama o satılan futbolcuların çoğu Trabzon'da kalmak istemiyoruz diyerek gittiler. Miroslaw ise futbolu bırakma kararı aldı bunun sebebide mi Ziya Doğan yapma yahu. Marcelinho'nun adam gibi oynadığı kaç maç var. Musampa demeyin bana zaten o adam ahım şahım bir oyuncu değil. Tamam oyun mentalitesini bende beğenmiyorum Ziya Doğan'ın ancak bütün kabahatide ona yıkmak doğru değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

[B]Son olarak yine iddia ediyorum ki sorun Ziya Doğan'da değildi. Elbette hataları oluyordu ancak genel olarak takımın kapasitesizliğidir bence sonuç. Kimi getirirse getirsin Trabzonspor taraftar mutlu olamayacak çünkü takım bundan iyisini yapamaz.
    Ben buna gülerim..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya senın ahım sahım deıl dedıgın oyuncu Ajax aLtyapısından cıkma.. Ajax ta 2 sene bordeoux da 2 sene maLaga 3-4 sene atLetıco madrıd de ve m.cıty de oynamıs bır futbolcu olarak geLdı. ya hıc tanınmamıs bırak futbolcu boksöru getırsen en azından bır kez şans verırsın oynatırsın bakarsın adam nası ? syzmkowıak gıtmek ıstemedı .. Ya bak sımdı hala anLamıyorsun .. Hakan sukur bıLe ne zmn oyundan cıksa mıllı takıma cagrılmasa küsüyor .. sen yıldız bır oyuncuyu takımın basına gelipte pat dıye kesebıLırmısın ? nolur savunma artık zıya doğanı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Emrah bak şurada anlaşalım ben Ziya Doğan'ı savyunmuyorum tamam çok büyük hatalar yaptı ama bütün kabahati ona bulmakta yanlış diyorum ben. Birde Musampa konusunda geçmişine bakarak karar vermemek lazım. Zaten geldiğinde sakattı Musampa diye biliyorum sonrada kadroya giremedi vs. Yıldız oyuncuda olsan küsme gibi bir hakkın yok yedek bekleyeceksen yedek bekleyeceksin. Zaten senin yedek beklemen hataysa ve takım kötü gidiyoesa teknik adamlar hesabını veriyor işlerinden olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

abı bak sımdı sen Trabzonda oLmadıgın ıcın bıLmıyorsun ya bu adam anamızı agLattı bızler futbolu gayet ıyı bıLıyoruz.. Bu taraftar yenılse bıle takım ıyı oynayınca aLkıslamıstır .. yenıLdıgı takımı bıle aLkıslamıstır.. Trabzonda Trabzonspor hersey demektır.. oysa 2 senedır 1-2 tane guzel futboL ızlıyemedık .. hep bahane uydurdu zıya doğan yok böylede yok şu olsaydı fln fLn.. emın oL bak cezamız nedenıyle maca gıdememıze ragmen tv başından bıle nerdeyse cok az bır kısım macları ızLıyor .. cunku ınsanlarımızn artık umudu fln yoktu .. Zıya Doğan ın elınde guzel bır kadro vardı Musampa sakat gelmedı sadece ıdmansızdı .. ama bak sımdı bjk macından sonra ıdmanlarda ıyıydı musampa ne hıkmetse hıc oynatıLmadı .. ama celaleddın kendı öz evladı oldugu ıcın sakatLıktan cıktıktn sonrakı macta oynatıldı hemen hazır oLmadan genclerbırLıgıne 3-0 yenıldık onun hatalarından 2 gol yedık .. anlatsam varya roman olacak ama cok uzun oLuyor yazdıklarım ve guzel görunmuyor.. Hadı bunları gectık ..Son maç bjk macı 2-2 ıken bjk ustune gelıyorken Yattarayı dısarı aLmanın hakLı bı tarafı varmıdır ? adamın yanLıs yaptıgı o kadar cok sey varkı susamıyorum prdn ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tamam Emrah yaranı daha fazla deşmeyelim ozaman sen içindesin daha iyi biliyorsun tabii ama bende düşündüklerimi söyledim işte.

Umarım yine şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor izleme imkanımız olur bundan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

saoLasın bu taraftar 85den berı sampıyonLuk görmedı ama hıcbır zaman bu kadar futboLdan soğumadı.. ıcım rahat bır mac ızlemedım ..sureklı kucuk dusunen defans mantıgına sıgınan bır takım ızledık .. ve 3.kez zıya doğan bu klupten ıcerı gırsın o zmn cok sevdıgım trabzonumu bırakırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Arkadaşım tamam hepsi iyi hoş geliyor böyle okuyunca ama o satılan futbolcuların çoğu Trabzon'da kalmak istemiyoruz diyerek gittiler. Miroslaw ise futbolu bırakma kararı aldı bunun sebebide mi Ziya Doğan yapma yahu. Marcelinho'nun adam gibi oynadığı kaç maç var. Musampa demeyin bana zaten o adam ahım şahım bir oyuncu değil. Tamam oyun mentalitesini bende beğenmiyorum Ziya Doğan'ın ancak bütün kabahatide ona yıkmak doğru değil.
    Marcelinho'nun adam gibi oynadıgı kaç maç var demişsin iyi kötü Marcelinho'yu futbolu takip eden herkez tanır sol açıkta oynadıgı kaç tane maç var bu adamın ? Bir Musampa'ya ön liberodur diyen kaç hoca tanıyorsun ? Bu sorularının yanıtı 1'i geçiyorsa o zaman Ziya Doğan dünyanın en iyi hocasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

oynatması istenen kadro taraftar tarafından pankart ile anlatılan tek hocadır herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    oynatması istenen kadro taraftar tarafından pankart ile anlatılan tek hocadır herhalde..
    nokta durumu en güzel anlatan yorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

TS oyuncularıyla daha ılımlı geçinen biriyle anlaşmalı.Gelen yabancı oyuncular bir türlü forma bulamıyor uyumsuzluk sorunu veya TD ile geçinememe gibi durumlardan.Musampa,Marcelinho,Szymkowiak gibi oyuncular hep bu yüzden takımdan ayrıldı.Tomasjun da her an ayrılabilir.

Ersun Yanal isimleri geçiyor.Ama onunda oyuncularıyla yaşadığı sorunlar çok var geçmişte.V.Manisaspor'da Zelenka ile sorun yaşamıştı hatırlarsanız.Milli Takımımızda da oyuncularla ters düştüğü zamanlar oluyordu Ersun Yanal'ın.Bu takıma tabii ki zarar veriyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri