1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    -

Fener PSV'yi yenerse çıkarız gruptan. Matematiksel olarakta ama derinlere giremem. ( Tabi bazı hesaplarda var yokta değil )

Berabere bitse karışık yani artık ALLAH'a kalmış ama avantajlıyız.

Yenilirsek Uefa'ya gideriz.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Yahu PSV ne yav hiç bişey hakkatten ben onlarda ki gücü anlamıyom yaa Alex leride gitti ben Fb ye güveniyom.
    Dedik çıktı.

Ya hepiniz demişiniz Jo Love o kadar abartmayın bizdede Alex Appiah var hatta şunlara Devidi ekleyebiliriz hırs herşeyden önemlidir bizzat ben kendimde görmüşümdür.
    Alex'i küçümnseyenlere bunlar , Jo falan iyi oynuyor ama bizim defansa göre yorum yaptım ve gördük Jo'yu

Ya bence siz CSK adındaki takımı büyütüyorsunuz. Göreceksiniz hiçbişey değil bu takım.

Bak buraya dikkat !

Bilmiyorum ama benimde içime doğdu Edu ve Lugano bizi batıracak.
    En azından Edu batırdı.

Jo Hikaye.

Alex O dediğin adamı 3'e katlar. Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok. Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun. Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.

Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.
    Ya Gördünüz mü Alex'i bazı arkadaşlar kaç zamandır milli takım forması giymeyen Alex Daniel C. ile karşlaştırılamaz bile demişti.

Kone gitti PSV bitti. Farfan ne ki ? Perez var onlarda o biraz iyi. Alex'te yok.

Farfa ne ki demişim acaba yanlışmı dedik ne. Dikkat !

Yine başladık.

Bak kardeşim ben boşuna konuşmam CSKA'da bağırdık tartıştık ben haklı çıktım bu maçın sonunda yine ben çıkacam.
    Dedim çıktım.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Zaten PSV hicbirsey,Fenerbahce dagitir onu.Birak Fenerbahce`yi,bizim Anadolu kulüpleri bile yener bu takimi.Farfan kim ki gercekten de ?Psv senin dedigin gibi tek kisiye endexli bir takim zaten,Koeavermans gelmis fln hic önemli degil.Kone gitti ya bir daha toparlanamazlar.

Senin futbol bilgine hayranim gercekten
    Buraya dikkat işte benimle alay eden abinin sonu. Futbol bilgim için üst tarafları okuyabilirsiniz. ( Dahada saygım var abiye. )

Fener PSV'yi yenerse çıkarız gruptan. Matematiksel olarakta ama derinlere giremem. ( Tabi bazı hesaplarda var yokta değil )

Berabere bitse karışık yani artık ALLAH'a kalmış ama avantajlıyız.

Yenilirsek Uefa'ya gideriz.
    Yendik inşallah çıkacağız artık.

Arkadaşlar bu kadar alıntı yapmamın sebebi alay edenlere cevap artık ben susuyorum mesajlar konuşsun , bidahada kimseyi küçümsemeyin.

NOT: Maksat tartışma değildir kesinlikle , zaten bunun üstünde ne tartışılabilir ki.

Saygılarımla...

Mesaj Yetkileri