Ben GS'ın gelirlerinin düşük olduğunu düşünüyorum. Tmm parası az doğru borcu falan var ama her yıl belli oranlarda transfer yapabiliyor. Oyunu aldım ilk yıl hiç transfer yapmadım adam yolladım Balance aşağı düştü. 2. yıl 1M€luk bi transfer (zayen olan parayı da aldılar) onun dışında oyuncu sattım wages 17M€ doğru düzgün para yok bişeyler yapalım. Bence GS sponsorlardan çok iyi para alıyor. En azından bu yıl öyle oldu. 1 tane sponsor yok ki bir sürü var. Dsamrt, ülker avea. Kombinelere gelince İlk yıl 18 bin adet sattım gelen para 5M€ falan. GS bu yıl 5 bin sattı 10M dolar kazandı. Geçen yılda 10 bin satmış yine aynı parayı kazanmıştı(çünkü kombine fiyatları bu yıl nerdeyse 2 kat arttı) GSde kombine satış rakamları çok yüksek. Ayrıca bu belki genel bi konu ama konu paradan açılınca burada yazayım. Puan başına Tv geliri gelmeden önce büyükler 10m dolar falan para alıyordu havuzdan. Şimdi galibiyet başına 130 bin €. 90 puan alsan ki çok zor eder 3.9M €. Bu çok az kalıyor. Yanlış bilmiyorsam büyükler ayrı para da alıyorlar..
Linderoth ii bi oyuncu olduğu için ve daha büyük bi kulüp olduğu için GSye geldi, oyunu kötüleştiği için değil ama senin dediğin gibi CAsı düşüyor, lincolnde Shalkede problemlerden dolayı geldi CA sı düşmüş durumda. Son olarak Cem Sultan -9. Modifierden baktım ve bir kaç kere oyunu tekrar açtım. PA sı 110 çıkıyor. Anlayamadım. Bi nedeni var mıdır acaba..