Originally Posted by ibob mehmet ordaki çatlak moderatör sensin ama üye yi daha bulamadım Nasıl yani ? sen bana çatlakmı demek istiyorsun Acemi üye.
Originally Posted by MehmeTopcu07 Nasıl yani ? sen bana çatlakmı demek istiyorsun Acemi üye. hiç öle olur mu yahv ben bir yere mod olmuştum bi konuyu taşıdım die admin sorguya çekmişti bende sinirlendim karışmayın işime dedim hem yetkimi aldı hemde banladı sana birşey demiyorlar mı? küt die konuyu taşıyon?
Originally Posted by ibob hiç öle olur mu yahv ben bir yere mod olmuştum bi konuyu taşıdım die admin sorguya çekmişti bende sinirlendim karışmayın işime dedim hem yetkimi aldı hemde banladı sana birşey demiyorlar mı? küt die konuyu taşıyon? Konu karıştı ama bir bilgi vermek iyidir. Kimse böyle yapmaz hele TSİ asla.
Originally Posted by canavar20 Konu karıştı ama bir bilgi vermek iyidir. Kimse böyle yapmaz hele TSİ asla. he yani sende dedinki konu karıştı bari bu çorbada benimde tuzum olsun ?
Originally Posted by ibob hiç öle olur mu yahv ben bir yere mod olmuştum bi konuyu taşıdım die admin sorguya çekmişti bende sinirlendim karışmayın işime dedim hem yetkimi aldı hemde banladı sana birşey demiyorlar mı? küt die konuyu taşıyon? Bizim görevimiz bu forumu temiz ve düzenli tutmak, bu konunun yeride Mizah alanı olduğu için küt diye buraya taşıdım, bir daha aç bir daha taşıyayım.
Forum Rules