Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
Hakkaten yani sanki sen birşey yapmadın Dünya'nın kirlenmesiyle alakalı. Amerika ile ilgili komplo teorilerinin hepsi çok saçma ya bir paranoyayı bırakalım da işimize bakalım biz boşverin onları.. Onlar zaten Dünya'dan bihaber...

Bu arada uzayda yaşamın olma olasılığı hakkında National Geographic'in müthiş bir belgeseli var onu izlemenizi tavsiye ederim. Bence Uzay'da yaşam vardır çünkü bizim gezegen gibi evrende bissssssürü gezegen var bissssssürü yıldız sistemi bisssssürü galaksi var ve buralarda bir yerde mutlaka yaşam vardır. Hatta bu konuyla ilgili (ismini hatırlamıyorum) bir bilimadamının olasılık denklemi vardı. Denkleme göre dışarıda hayat kesinlikle var ama denklemin değişkenleri somut olarak ispatlanabilir değilmiş (bir nevi kafadan yazmış abimiz direk). Herşeye rağmen hayat var bence..
Merhaba errqud_gfb

Ben nükleer atık bırakmıyorum dünyaya . Doğa benim pisliğimi temizleyebilir ama nükleer ve benzeri atığı temizleyemiyor. Uzayda dünya benzeri gezegenler vardır ama yaşam olduğuna inanmıyorum. Eğer o günlere ömrümüz yeterse yeni ırk için yola çıktıklarını görebiliriz. O gün anla ki dünyanın sonu yakındır. Eğer böyle bir planları olmasa uzayda yaşanacak gezegen arama işine katrilyonlarca dolar yatırmazlar.

Eğer uzayda hayat varsa içlerinden bazıları zeki olmalı ve şimdiye kadar iletişim kurmaları gerekirdi. Ki zeki bir canlı gidip sadece NASA'nın yetkilileriyle iletişim kurmaz. Yani orada birileri olsaydı, bizde biliyor olurduk.

Bir zamanlar "uzaylı yakaladık" diyerek "bir şeyi" kesip-biçtikleri siyah-beyaz bir film vardı. Orada gösterilenlere inananlar haalaa var. TV'de gördüklerimize çok kolay inanıyoruz. Olaylara biraz "komplo teorileriyle" bakmamız gerekli .

Tartışmaya katıldığın için teşekkür ederim.