1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: FM 2008 Patch 8.0.1 Bêta[2] Yeni!

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Hayır Deza, yanılıyorsun. Bu update'de dikkat ettiysen ülkelerin oyun kodu ile alakalı bütün problemleri çözülmüş. Benim foruma yazdığım çoğu problem oyun kodu ile alakalı ve bu yamada çözülmüş olması gerekirdi.

Örnek:

Dogru. Ama dedigim gibi hala birkac hafta sonra cikacak patch´a ekleme yapilabilinir. Su an son halini almamis daha. Belki Türker hala sorunlari cözmek icin calisiyordur. Insallah öyledir ve son halinde yazdilan bütün sorunlar, yanlislar düzeltilmis olacak. Bilmiyorum öyle mi olur, ama ümidim öyle. Belki cok fazla olumlu düsünüyorum Bunula ilgili sizlerden biri veya Ömer abi falan Türker´le konusup, calisma durumu ne oldugunu sorsa ve listede Türkiye ile ilgili düzeltmeler yok, son halinde olacakmi sorup ögrense cok güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Dogru. Ama dedigim gibi hala birkac hafta sonra cikacak patch´a ekleme yapilabilinir. Su an son halini almamis daha. Belki Türker hala sorunlari cözmek icin calisiyordur. Insallah öyledir ve son halinde yazdilan bütün sorunlar, yanlislar düzeltilmis olacak. Bilmiyorum öyle mi olur, ama ümidim öyle. Belki cok fazla olumlu düsünüyorum Bunula ilgili sizlerden biri veya Ömer abi falan Türker´le konusup, calisma durumu ne oldugunu sorsa ve listede Türkiye ile ilgili düzeltmeler yok, son halinde olacakmi sorup ögrense cok güzel olur.
    Açıkçası gereğinden fazla ümitlisin. Türker iki hafta önce forumlara yazdı ve o tarihten itibaren update çalışmalarına başladı. Ben ve Ömer abi (perpetua) gerek bu forumda gerekse SI'da hataları listeleyip belirttik. Acı bir şekilde belirtmek isterim ki bu sorunlar taa test sürecine girdiğimiz zamanlar vardı.

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=102

Buyrun bakın, yukarıdaki sorunların çoğu oyun kodu ile alakalı. Bir iki örnek vereyim:

• Kadro numarası alamamış oyuncular Avrupa kupalarında oynayabiliyor. Böylece takıma transfer edilen fakat kontenjandan dolayı forma numarası verilmeyen yabancı oyuncuları Avrupa Kupalarında oynayabiliyor. Bu şekilde Avrupa’ya tamamı yabancı oyunculardan oluşan bir kadro ile gidilebiliyor. Olması gereken durum kadro numarası alamamış oyuncuların hiçbir maçta oynayamamasıdır.

• Oyunda Süper Lig 03.08.2007 tarihinde başlıyor, ilk yarı 09.12.2007’de bitiyor. İkinci yarı 02.02.2008’de başlıyor, 25.05.2008’de bitiyor. Gerçekteki durum şu: Süper Lig 10.08.2007’de başlıyor. İkinci yarı 13.01.2008’de başlayıp 11.05.2008’de bitiyor. Durum gerçeğe gore ayarlanmalı.

• Oyunda ligin ilk yarısında 15, ikinci yarısında 19 maç oynanıyor. Gerçekte ise ilk yarı da ikinci yarı da 17 maç var.
    Bu hatalar gibi hatalar eğer çözülmüş olsaydı çözülenler listesinde belirtirdi SI. Nitekim her ülke için çözülen onlarca şey var bu yamada.

Kin, nefret, üzüntü...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Açıkçası gereğinden fazla ümitlisin. Türker iki hafta önce forumlara yazdı ve o tarihten itibaren update çalışmalarına başladı. Ben ve Ömer abi (perpetua) gerek bu forumda gerekse SI'da hataları listeleyip belirttik. Acı bir şekilde belirtmek isterim ki bu sorunlar taa test sürecine girdiğimiz zamanlar vardı.

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=102

Buyrun bakın, yukarıdaki sorunların çoğu oyun kodu ile alakalı. Bir iki örnek vereyim:

Bu hatalar gibi hatalar eğer çözülmüş olsaydı çözülenler listesinde belirtirdi SI. Nitekim her ülke için çözülen onlarca şey var bu yamada.

Kin, nefret, üzüntü...
    Yazdiklarini, düsündüklerini anliyorum ve hak veriyorum. Aslinda cok evel düzeltilmesi gerekti bunlar ama hangi nedenlerle bilemem düzeltimemis. Simdi hedef bütün bunlari bu patch öncesi düzeltmek olmasi gerek. Bunu da ancak Türker yapabilir. Ve su an ki durum itibariyle herhalde bizim tek yapabilecegimiz gördügümüz hatalari belirtmek ve Türker´e düsen görev de bu isi yapmak.

Türker SI forumunda bu sefer calisacagini belirtmisti ve herseyin patch´a düzeleceginin sinyallerini vermisti. Ben de bu sözleri düsünerek hala cikacak patch´da yazilan sorunlar-hatalarda düzeltme olacagini bekliyorum ve acikcasi talep ediyorum. Benim ümitli olmam buna bagili. Bekleyip görecegiz. Ama hala su siralar sizlerin Türker´le temas halinde olmanizda fayda var. Türker´i malesef forumlarda pek göremiyoruz, ama belki msn-mail araciliyla temas halinde olunabilinir. Neler olup bitignden haberdar olmalisiniz, calimalar ne durumda, neler yapiliyor, neler yapilacak faln filan. Isbirligi olmadan daha zor olur bu is.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Yazdiklarini, düsündüklerini anliyorum ve hak veriyorum. Aslinda cok evel düzeltilmesi gerekti bunlar ama hangi nedenlerle bilemem düzeltimemis. Simdi hedef bütün bunlari bu patch öncesi düzeltmek olmasi gerek. Bunu da ancak Türker yapabilir. Ve su an ki durum itibariyle herhalde bizim tek yapabilecegimiz gördügümüz hatalari belirtmek ve Türker´e düsen görev de bu isi yapmak.

Türker SI forumunda bu sefer calisacagini belirtmisti ve herseyin patch´a düzeleceginin sinyallerini vermisti. Ben de bu sözleri düsünerek hala cikacak patch´da yazilan sorunlar-hatalarda düzeltme olacagini bekliyorum ve acikcasi talep ediyorum. Benim ümitli olmam buna bagili. Bekleyip görecegiz. Ama hala su siralar sizlerin Türker´le temas halinde olmanizda fayda var. Türker´i malesef forumlarda pek göremiyoruz, ama belki msn-mail araciliyla temas halinde olunabilinir. Neler olup bitignden haberdar olmalisiniz, calimalar ne durumda, neler yapiliyor, neler yapilacak faln filan. Isbirligi olmadan daha zor olur bu is.
    Hahaha

Msn, mail, yahoo messenger, skype ve aklına gelecek bilimum şekilde temas kurmaya çalıştım fakat hiçbirinde beklediğim cevabı alamadım.

Şimdi sana şunu diyeyim mertçe. Ben bu hataları bu foruma da yazdım, gittim SI forumuna da yazdım, hatta Ömer abinin mesajı üstüne bir daha yazdım. Bakmayacağını, bakıp da düzeltmeyeceğini biliyorum. Ve açıkçası bu hataların düzelmesini istemiyorum. Hatalar aynen kalsın ki ben sonra sen bu hataları yaptın deyip bu adamı gönderebilmek için elime koz alayım. En azından FM 2009'u kurtarmış olurum.

Şu fikstür sorunu 3 yıldır var oyunda 3 yıldır...

Bak sana perfect bir örnek vereyim.

Şu linkteki son 3-4 mesajı oku, perfect head researcher nasıl olur gör:

Link
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Hahaha

Msn, mail, yahoo messenger, skype ve aklına gelecek bilimum şekilde temas kurmaya çalıştım fakat hiçbirinde beklediğim cevabı alamadım.

Şimdi sana şunu diyeyim mertçe. Ben bu hataları bu foruma da yazdım, gittim SI forumuna da yazdım, hatta Ömer abinin mesajı üstüne bir daha yazdım. Bakmayacağını, bakıp da düzeltmeyeceğini biliyorum. Ve açıkçası bu hataların düzelmesini istemiyorum. Hatalar aynen kalsın ki ben sonra sen bu hataları yaptın deyip bu adamı gönderebilmek için elime koz alayım. En azından FM 2009'u kurtarmış olurum.

Şu fikstür sorunu 3 yıldır var oyunda 3 yıldır...

Bak sana perfect bir örnek vereyim.

Şu linkteki son 3-4 mesajı oku, perfect head researcher nasıl olur gör:

Link

Evet, gercekten bazi HR´ler forumlarda cok aktif. Cok güzel birsey. Ve evet haklisin, cok senedir hatalar düzeltilmiyor Türkiye db´sinde. Aslinda coktan bu olayi düzeltmek icin birseyler yapilmasi lazimdi ki su an ki duruma gelmeyesin diye. Ama olmamis.

Ben pek onyargili olmam. Bir insan samimi bir sekilde birsey belirti ise, buna inanirim, inanmak isteri. Türker bu sefer düzelicek dedi. Bakip görecegiz birkac hafta sonra. Islerin düzelecegini ümit ediyorum. Ama sen de Türker 3 yildir düzeltmedi, simdi düzeltir mi dersen, sen de haklisin. Bir-iki kere üst üste yapilan hatalar, ve bunlari cözmemek kabu edilebilinir. Ama 3 yildir ayni seyler tekrarlaniyor dersen, yine haklisin cünkü aynen öyle. Sonuc olarak belki artik bu Türker´in son sansi olarak kabul edilebilinir. Ya süper bir calismayla karsimiza cikar, ya da isini birakir gibi bir durum olustu. Bakip görecegiz hangisi olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

herkes iyi hos diyo ben korsan kesinlikle almadım ve bi süre daha almıcam orjinal oyun bulana kadar bana bir adres soyleyin veya bi yer soyleyin gidip oradan alıyım yöneticiler sureklı dıyo korsan muhabbetı yasak bende karsıyım sonuna kadar korsana adamlar para kazansın hakedıyo ama orjınal oyun bulamıyo kımse ve bende bulamıyorum.. fiyatıda onemli diil yeterki bulıyım istanbulda..ve dediğiniz gibi yeni pathcte gelicek bi an önce almam lazım.. yardımcı olursanız sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    herkes iyi hos diyo ben korsan kesinlikle almadım ve bi süre daha almıcam orjinal oyun bulana kadar bana bir adres soyleyin veya bi yer soyleyin gidip oradan alıyım yöneticiler sureklı dıyo korsan muhabbetı yasak bende karsıyım sonuna kadar korsana adamlar para kazansın hakedıyo ama orjınal oyun bulamıyo kımse ve bende bulamıyorum.. fiyatıda onemli diil yeterki bulıyım istanbulda..ve dediğiniz gibi yeni pathcte gelicek bi an önce almam lazım.. yardımcı olursanız sevinirim.
    Netten al.
    http://www.sendit.com/game/item/6000000004191
    Tavsiye ederim siteyi, kargo parası ödemiyorsun.
    Ayrıca orda gödüğün simge euro değil sterlin, çoğu kişi karıştırıyorda =)

Mesaj Yetkileri