Quote Originally Posted by peluk View Post
Açıkçası gereğinden fazla ümitlisin. Türker iki hafta önce forumlara yazdı ve o tarihten itibaren update çalışmalarına başladı. Ben ve Ömer abi (perpetua) gerek bu forumda gerekse SI'da hataları listeleyip belirttik. Acı bir şekilde belirtmek isterim ki bu sorunlar taa test sürecine girdiğimiz zamanlar vardı.

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=102

Buyrun bakın, yukarıdaki sorunların çoğu oyun kodu ile alakalı. Bir iki örnek vereyim:

Bu hatalar gibi hatalar eğer çözülmüş olsaydı çözülenler listesinde belirtirdi SI. Nitekim her ülke için çözülen onlarca şey var bu yamada.

Kin, nefret, üzüntü...
Yazdiklarini, düsündüklerini anliyorum ve hak veriyorum. Aslinda cok evel düzeltilmesi gerekti bunlar ama hangi nedenlerle bilemem düzeltimemis. Simdi hedef bütün bunlari bu patch öncesi düzeltmek olmasi gerek. Bunu da ancak Türker yapabilir. Ve su an ki durum itibariyle herhalde bizim tek yapabilecegimiz gördügümüz hatalari belirtmek ve Türker´e düsen görev de bu isi yapmak.

Türker SI forumunda bu sefer calisacagini belirtmisti ve herseyin patch´a düzeleceginin sinyallerini vermisti. Ben de bu sözleri düsünerek hala cikacak patch´da yazilan sorunlar-hatalarda düzeltme olacagini bekliyorum ve acikcasi talep ediyorum. Benim ümitli olmam buna bagili. Bekleyip görecegiz. Ama hala su siralar sizlerin Türker´le temas halinde olmanizda fayda var. Türker´i malesef forumlarda pek göremiyoruz, ama belki msn-mail araciliyla temas halinde olunabilinir. Neler olup bitignden haberdar olmalisiniz, calimalar ne durumda, neler yapiliyor, neler yapilacak faln filan. Isbirligi olmadan daha zor olur bu is.