Quote Originally Posted by Deza View Post
Dogru. Ama dedigim gibi hala birkac hafta sonra cikacak patch´a ekleme yapilabilinir. Su an son halini almamis daha. Belki Türker hala sorunlari cözmek icin calisiyordur. Insallah öyledir ve son halinde yazdilan bütün sorunlar, yanlislar düzeltilmis olacak. Bilmiyorum öyle mi olur, ama ümidim öyle. Belki cok fazla olumlu düsünüyorum Bunula ilgili sizlerden biri veya Ömer abi falan Türker´le konusup, calisma durumu ne oldugunu sorsa ve listede Türkiye ile ilgili düzeltmeler yok, son halinde olacakmi sorup ögrense cok güzel olur.
Açıkçası gereğinden fazla ümitlisin. Türker iki hafta önce forumlara yazdı ve o tarihten itibaren update çalışmalarına başladı. Ben ve Ömer abi (perpetua) gerek bu forumda gerekse SI'da hataları listeleyip belirttik. Acı bir şekilde belirtmek isterim ki bu sorunlar taa test sürecine girdiğimiz zamanlar vardı.

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=102

Buyrun bakın, yukarıdaki sorunların çoğu oyun kodu ile alakalı. Bir iki örnek vereyim:

• Kadro numarası alamamış oyuncular Avrupa kupalarında oynayabiliyor. Böylece takıma transfer edilen fakat kontenjandan dolayı forma numarası verilmeyen yabancı oyuncuları Avrupa Kupalarında oynayabiliyor. Bu şekilde Avrupa’ya tamamı yabancı oyunculardan oluşan bir kadro ile gidilebiliyor. Olması gereken durum kadro numarası alamamış oyuncuların hiçbir maçta oynayamamasıdır.

• Oyunda Süper Lig 03.08.2007 tarihinde başlıyor, ilk yarı 09.12.2007’de bitiyor. İkinci yarı 02.02.2008’de başlıyor, 25.05.2008’de bitiyor. Gerçekteki durum şu: Süper Lig 10.08.2007’de başlıyor. İkinci yarı 13.01.2008’de başlayıp 11.05.2008’de bitiyor. Durum gerçeğe gore ayarlanmalı.

• Oyunda ligin ilk yarısında 15, ikinci yarısında 19 maç oynanıyor. Gerçekte ise ilk yarı da ikinci yarı da 17 maç var.
Bu hatalar gibi hatalar eğer çözülmüş olsaydı çözülenler listesinde belirtirdi SI. Nitekim her ülke için çözülen onlarca şey var bu yamada.

Kin, nefret, üzüntü...