Originally Posted by
Deza
Yazdiklarini, düsündüklerini anliyorum ve hak veriyorum. Aslinda cok evel düzeltilmesi gerekti bunlar ama hangi nedenlerle bilemem düzeltimemis. Simdi hedef bütün bunlari bu patch öncesi düzeltmek olmasi gerek. Bunu da ancak Türker yapabilir. Ve su an ki durum itibariyle herhalde bizim tek yapabilecegimiz gördügümüz hatalari belirtmek ve Türker´e düsen görev de bu isi yapmak.
Türker SI forumunda bu sefer calisacagini belirtmisti ve herseyin patch´a düzeleceginin sinyallerini vermisti. Ben de bu sözleri düsünerek hala cikacak patch´da yazilan sorunlar-hatalarda düzeltme olacagini bekliyorum ve acikcasi talep ediyorum.

Benim ümitli olmam buna bagili. Bekleyip görecegiz. Ama hala su siralar sizlerin Türker´le temas halinde olmanizda fayda var. Türker´i malesef forumlarda pek göremiyoruz, ama belki msn-mail araciliyla temas halinde olunabilinir. Neler olup bitignden haberdar olmalisiniz, calimalar ne durumda, neler yapiliyor, neler yapilacak faln filan. Isbirligi olmadan daha zor olur bu is.
Hahaha
Msn, mail, yahoo messenger, skype ve aklına gelecek bilimum şekilde temas kurmaya çalıştım fakat hiçbirinde beklediğim cevabı alamadım.
Şimdi sana şunu diyeyim mertçe. Ben bu hataları bu foruma da yazdım, gittim SI forumuna da yazdım, hatta Ömer abinin mesajı üstüne bir daha yazdım. Bakmayacağını, bakıp da düzeltmeyeceğini biliyorum. Ve açıkçası bu hataların düzelmesini istemiyorum. Hatalar aynen kalsın ki ben sonra sen bu hataları yaptın deyip bu adamı gönderebilmek için elime koz alayım. En azından FM 2009'u kurtarmış olurum.
Şu fikstür sorunu 3 yıldır var oyunda 3 yıldır...
Bak sana perfect bir örnek vereyim.
Şu linkteki son 3-4 mesajı oku, perfect head researcher nasıl olur gör:
Link
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi