Manisaspor İlk Sezon Hedeflerimiz...
Lig : İlk ikiye girerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmak...
Türkiye Kupası : Kupayı kazanmak...
Manisaspor İlk Sezon Hedeflerimiz...
Lig : İlk ikiye girerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmak...
Türkiye Kupası : Kupayı kazanmak...
Gerçekleştiremeyeceğimiz hedefleri önümüze koymayız
bastır Murat hoca, bastır Antep!!!...
tüm taraftarlar seninleyiz... Antep yine Avrupaya gelsin....
Favorim Gaziantepspor...
Tarzanlar taraftar grubu sözcüsü :
"Emre Sipahi gibi iyi bir menajeri takımımızın başnda görmek bizi oldukça mutlu etti.Kendisinin dinamik yapısı bizede enerji veriyor.Transferlerimizden oldukça mutluyuz.Bu sezon sayın Sipahi'ye sonuna kada güveniyoruz.Ayrıca kendisine hakaret edenleride sonuna dek KINIYORUZ !."
Murat Özdemir'den şok sözler...
Emre Sipahi yönetimindeki Manisaspor bu ligde ilk 2 ye girsin menejerliği bırakacağım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Özdemir'in ardından Ferdi Kasap'da konuştu!
Emre Sipahi yapamayacağı şeyleri söyleyipte basını meşgul etmesin.
Bir de 3ünüz de küme düsüyormussunuz...![]()
hocam maç yapsana, takımı ve yeni transferleri merak ediyoruz.
Emre Sipahi : HATIRLATIRIZ !
1 Saat önce G.Antepspor menajeri Murat Özdemir tarafından yapılan yoruma Emre Sipahi'den jet yanıt :
"Emin olsunlar sezon sonunda onlara bu sözleri hatırlatılacaktır! Sayın Ferdi Kasap sizde basını takip etseniz meşgul etmediğimi anlarsınız.Takip etmediğinizi nerden mi biliyorum? Çünkü aynı sizin sözlerinizle bizim hayallerimizle dalga geçen kişilere verdiğimiz cevapları görmemişsiniz."
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son Dakika
Manisaspor Menajeri Emre Sipahi Hangi Oyuncunun Peşinde ?
Hafta içinde 2 yardımcısıyla birlikte Arjantin'e uçtuğu basına sızan ünlü menajerin orada 2 günlük bir araştırma sonucu bu sabah erken saatlerde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanın'a indiği oradan Manisa'ya geçeceği belirtildi.Ünlü menajere sorulan sorular ve alınan cevağlar şöyleydi :
Yeni bir yıldız peşinde misiniz ?
Hedefimiz Manisaspor'la hedefimize ulaşacağımız futbolcular almak bunları yıldız olarak nitelendirmek size kalmış ancak benim söyleyebileceğim şu ki bu fiyata bu yeteneklerde imkansız.
Transfer için düşündüğünüz isimler kimler?
Özellikle rakiplerimizin hakkımızda herşeyi kullanarak kötülük yapabileceği bir ortamda bunu açıklamayı doğru bulmuyorum.
Niye gözlemci yollamak yerine kendiniz gittiniz?
Bu takımın patronu benim.Çok kilit bir noktaya alacağımız bir oyuncu olduğundan en ince noktasına kadar araştırmamız lazım.hem oyuncuyu oynatacak ben olduğuma göre beğenecek olanında benim olmam lazım.Hepinize iyi günler diliyorum...
Emre Sipahi'nin bu açıklamalardan sonra P.tesi kulüple yapılacak görüşmelerden sonra oyuncunun Salı günü Manisa'ya gelmesi planlanıyor.
EMRE SİPAHİ'YE FERDİ KASAP'TAN ŞOK CEVAP
Ben basını takip ediyorum bu 1
Ayrıca yapamayacağı hedefleri olduğunu Emre Sipahi kendisi HAYALLERİMİZ diyerek itiraf etmiştir bu 2
Bizim gibi büyük camialarla yarışamayacağını bilsin ona göre konuşsun bu da 3
Emre Sipahi'den Tek Cümleyle Net Cevap
"Hayallerden yola çıkmadan gerçeklere ulaşamazsınız !"
yiyin birbirinizi..
kolay gelsin hepinize.
FERDİ KASAP YANIT VERDİ
Hayaller bekleyerek gerçek olmuyor.Ayrıca bir dediği öbürünü tutmuyor.Bir açıklamada hayal diyor diğer açıklamada hedef ikisi çok farklı şey.Ve şuana kadar bizim yaptıklarımız ortada.Buna rağmen bizimle boy ölçüşebileceğini zannediyor.Kendisi ''Özellikle rakiplerimizin hakkımızda herşeyi kullanarak kötülük yapabileceği bir ortamda bunu açıklamayı doğru bulmuyorum.''demiş.Bunu burda açıklamak istemezdim ama onların elinden istedikleri 1-2 oyuncuyu kaptık bu yüzden bize böyle çamur atıyor.Sezon sonunda herşey belli olacak
Emre Sipahi'den Açıklama : Muhattabım Değiller !
"Bundan sonra Ferdi Kasap'a cevap vermeyi kendime uygun bulmuyorum eğer Murat Özdemir'den yalan yanlış açıklamalar gelirse cevabını veririz ancak bundan sonra Ferdi Kasap tarafından yapılacak açıklamalara asistanım ve basın danışmanım Mertcan Dönmez cevap verecektir."
Mertcan Dönmez menajer Emre Sipahi'nin asistanı ve Manisaspor Basın Danışmanı olmuştur...
'' Eğer Peşinden gidicek Cesaretiniz Varsa bütün rüyalar Gerçek Olur ! ''
![]()
Ortalık Fena gerilmiş![]()
Hayal Gerçek derken iş Baya Felsefik olmuş![]()
Kamuoyundan yapılan açıklamalar hakkında Emre Sipahi bir basın açıklaması yaptı :
"Tek yaptığımız bize söylenenlere cevap vererek kendimizi korumaktır.Bu nedenle kamuoyunun bizi yanlış tanımasını istemiyoruz.Bize karışmayana bizde karışmayız ancak karışırlarsa gerisi kötü olur."
TARAFTAR SİZİ SAHAYA DAVET EDİYOR !...
Gençlik27, yaptığı basın açıklamasında tüm rakiplerine sahada cevap vermek istediklerini söyleyerek, tarafları, birbirlerine laf yetiştirmek yerine lige konsantre olmaları çağrısında bulundu... açıklamada "yeter artık, bir an önce basın toplantısı salonlarından çıkın ve sahalara dönün!.." dendi...
Tarzanlar Grup Sorumlusu'ndan Açıklama
İstediğiniz buysa seve seve sahada konuşulacaktır! Önümüzdeki maçta sizi sahaya gömmek bize farz olmuştur!
gerçekten çok güzel ve gerçekci bir kariyer oluyor inşallah sitede hep böyle kariyerler açılır
Emre Sipahi Açılışta Şunları Söyledi :
"Bugün Manisaspor'un ismine yaraşan bir olaya daha imza atıyoruz.Rakiplerimiz konuşurken bir kulübümüzü her alanda geliştirmek için yeni faaliyetler yapıyoruz.Bundan sonra bize direk ulaşacaksınız.Araya hiçbir kanal girmeden.Takımınızı 24 saat takip etme fırsatı bulacaksınız.Bu gelişmenin Manisaspor camiasına hayırlı olması dileğiyle."
Terörü Lanetliyoruz
Manisaspor kulübü olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz son günlerde hain saldırılarda vatan için canını feda eden şehitlerimizin ailelerine destek olmak amacıyla sene sonuna kadar sahamızda yapıcagımız bütün macların gelirlerini şehit ailelerine bağışlıyoruz.
Manisaspor Basın Danışmanı Mertcan Dönmez
MANİSASPOR TV LOGOSU BELİRLENDİ !
Bundan sonra bu logoyu gördüğünüz her yerde Manisaspor TV var demektir !
Logonun tasarımını bizzat menajer Emre Sipahi'nin üstlendiği bildirildi.