abi yine süper oynadık kaybettik
abi yine süper oynadık kaybettik
bazen kötü oynayıp kazan,bazen iyi oyna kaybet...bu hep böyle...
oley bee lider galatasaraybu arada tuncay çok net pozizyonlar kaçırdı şaştım kaldım ya
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben anlatayım gözlemlerimi, yeni geldim daha eve(abi bi insan maç izlemek için her hafta toplam 1 saat yol gider mi ya?Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
)
Şimdi Fenerbahçe özellikle ilk yarı iyi oynamadı , çok pasifti. Oyuncuların morallerinin bozuk olduğu ve kendilerine olan güvenlerinin sarsıldığı açıkça görülüyordu çünkü ilk devrede oynadıklar gibi top dolaştırma, kanat akınları, adam geçme, v.b. hiçbiri yoktu.
Skora bakıp da aldanmamak lazım. Kayserispor beraberliğe çıkmış, burası açıktı. Orta sahada kalabalık olup süper pres yaptılar ama atak yapamadılar. Yalnız orta sahada topu alan her Fenerbahçeli kesinlikle ayağına bir kere tekme yedi, bütün pozisyonları oynattı hakem. E tabi bu da top oynatmamak için sahaya çıkmış Kayseri'nin işine yaradı.
70. dakikadan itibaren Tuncay öyle 2 gol kaçırdı ki inanılmaz. Tabi bir de Rüştü'nün ilk yarıda karşı karşıya kurtardığı pozisyon var ama orada da bir organize atak yok. Bizim gene Luciano'nun süper defans anlayışı ve Serkan'ın ofsaytı bozuşu ile pozisyon oldu.
Maçın son dakikasında ise yine bizim defansın arkasına şişirilen topta anlamsız bir biçimde adam kaçırıldı ve karşı karşıya Gökhan golü attı. Olay budur. Kayseri oynatmamaya çıkmıştı, istediklerini de alacaklardı ama daha fazlasını aldılar.
Fenerbahçe'nin moral olarak derhal toparlanması lazım ki bence Galatasaray maçına ölüm kalım maçı olarak çıkacaklardır bu kadar puan kaybından sonra.
Fenerbahçe'nin işi zor gibi. Ama hiç belli olmaz. Galatasaray 3 zorlu deplasman maçı oynayacak. (Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe)
Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı maça kadar en az 4 puan fark oluşturursa Şampiyon olur. Ama o maça kadar 3, 2 ve 1 puan gibi farklar olursa Galatasaray şampiyonluğu kaçırır..
Defans sorununu biran önce çözmeniz lazım.Beraberlik bizi daha çok mutlu ederdi ama sonuç bu yapacak bişey yok.Galatasaray maçını alamazsanız (ki alacağınızı düşünüyorum) ciddi bir çöküş dönemine girebilirsiniz.Bana göre Daum feneri baltalamak için elinden geleni yapıyor.Gitmek istiyorsa gönderin gitsin bu adamı bence.Oyuncu değişikliklerini ve zamanlamayı iyi bilmesine rağmen yapmıyor.Yada unuttu artıkOriginally Posted by Kerim Kerimov
Gs maçında iki takıma başarılar dilerim.Umarım kimse üzülmez ve 1-1 berabere biter maç
![]()
Ya belli olmaz tabi daha çok maç var Gs maçına gelinceye kadar. Bu sene şampiyon olamasak da(ki henüz bi şi belli deil) ben bu yönetim anlayışına güveniyorum. Böyle istikrarlı, güzel işler yaptıkları sürece Fener'in sırtı yere gelmez(Osmanlı mı bu çöküş dönemine girsin)
Bir gs li olarak uzun bir aradan sonra yeniden liderliğe oturmak iyi oldu. Acak şunuda gözardı etmemek lazım ki iki takımda iyi futbol sergilemiyor...
8 martta kupa maçı var fenerbahçe-GalatasarayOriginally Posted by Kerim Kerimov
Bak ya heyecanlandm yineOriginally Posted by nart_susruko
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
İyi oldu bu yenilgi takım kendini toparlar inşallah
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tuncay başı kesik tavuk gibi oynuyor..
Aboo görse gene laf edecek ama Alex - deco tipi oyuncuları sevmediğimi tekrar belirtmem gerekecek .. hani alex nerde , göremiyorum ; aurelio da formsuz dicem olmayacak .. transferi gelmiş bunların .. anelka da iyi gibi ama daha ii olduğunu herkes biliyor..
maçın hakkı beraberlikti, son dakikada şans golü oldu ..
hafta arası kupa maçı çok önemli gibi olsa da bence asıl kopma noktası trabzon - galatasaray maçı ..
eğer kupa maçını Galatasaray alırsa valla fener taraftarında bir ayaklanma görülür ve fener sallantıya gelir ve çok ciddi bi çöküş olabilir.. trabzon maçı ise Galatasaray bence alır çünkü trabzonu en kötü zamanımızda bile yendik tabi bu futbol herşey olabilir
abi ben maçın özetini izledm o yüzden tam bişi söliyemem ama tuncay kaçırdığı 2 net pozisyondan ilkine kaleciye bakıp vursa , insan gibi kesin goldü
anelka nın pozisyonu bence johnson topa vurdu ama anelkanın ayağına da müdahelesi geldi
bide kayseri ceza sahası içindeki karambolde semihin yaptığı çok ayıp, 2 kere yokladn kaleci almış topu be adam hala ne vuruosn kaleciye
bide herzaman söyledm yine söyliyeym bu daum antr falan deil bjk deykende sewmezdm ztn, bu ana kadar fener topçuları kendi şahsi becerileriyle getrdiler daum u buralara, bence artk fenerden ayrılma vakti geldi yönetim istese çok daha iisini getirebilir
bide kupa maçı eğer fener içerde gs ı yenemezse işte ozman işler karışır,gs çok moral kazanır. fenerin kesinlikle yenmesi lasım gs ı eğer toparlanmak istiosa
bencede semihin yaptığı büyük terbiyesizlikti ayıp yani insan gibi davran biraz karşındaki cansız bi varlık deil ki
Alex'i yine bugun normalden biraz daha fazla mucadle etmis gibi gordum ben ama Kayserispor ozellikle Fenerbahce'nin defanstan kisa paslarla cikmasini cok guzel onledi. Bunun sonucunda da Fenerbahce defanstan sisirme uzun toplarla cikmak zorunda kaldi. Bu uzun toplari da genelde Kayseri defans oyunculari ve orta saha oyunculari kapti. Toplu halde de kontra ataga kolaylikla cikabildikleri icin de Fenerbahce uzun sure baski kuramadi. Bu baskiyi kuramayinca hem duran top kazanamadi hem de oyun akisi icinde pozisyon bulmakta cok zorlandi cunku orta sahada veya ileride kaptirilan bir cok top, Fenerbahce'nin kalesine geri geldi ve bazilari tehlike oldu.Originally Posted by Frank_Castle
Bence macin hakki beraberlikti demek Kayserispor'a ve Ertugrul Saglam'a haksizlik olur cunku ozellikle Daum mac icinde analizi yapip taktigi veya sahadaki oyunculari degistirmedi. Ikinci yarinin basinda durumun boyle oldugunu gorup ve ozellikle takiminin sadece 2 sutu oldugunu gorup ona gore taktik verecegini tahmin etmistim ama ikinci yarinin hemen basinda Fenerbahce ilk atagini yine Onder ile bir uzun topla baslatti ve boyle devam etti. Ikinci yari ortalarinda Kayseri'nin yorulup geriye gomulmeye basladigi ve Fenerbahce'nin baski kurmaya basladigi anlarda Ertugrul Saglam oyuncu degistirerek orta sahada takiminin alan daraltmasini tekrar sagladi bu da Kayseri'nin yorulup ve Fenerbahce'nin daha rahat rakip sahada top cevirmesini saglayacaini bekleyen Daum ve Fenerbahce'nin aleyhine calisti.
Fenerbahce'nin su andaki futbol anlayisi ve kadrosu, defans ve orta sahasi arasinda fazla bosluk birakmayan, orta sahada alan daraltan ve paslasarak basarili(!) bir sekilde ataga kalkan takimlara karsi yeterli degil. Yani bir bakima, Chelsea tipi futbol oynayan takimlara karsi Fenerbahce ozellikle zorlanacaktir. Ankara, Besiktas ve Kayseri takimlarinin hepsi bu tip taktikler ile Fenerbahce karsisinda basarili olmustur. Onune gelmedigi surece toplara gitmeyen bir Alex bu taktigin Fenerbahce karsisinda ise yaramasina yardimci olur. Alex yerine rakip defans veya Fenerbahce forvet adamlarindan donecek toplara forvet arkasinda kosacak ve kazanacak bir Tuncay cok daha yararli olacaktir ancak Daum Tuncay'i hem bu pozisyonda dusunmuyor hem de Alex'i takimdan kesme cesareti gosteremiyor. Her Alex'in kosup kazanmaya calismadigi top basarili bir sekilde paslasarak hizli cikan takimlara kontra atak baslatiyor. Alex gibi toplara girmeyen forvet arkasi oynayan futbolculari olan takimlarin gobege dogru degil, kanatlara dogru uzun top oynamasi gerekir ancak Fenerbahce bunu cok nadir yapiyor.
Ayrica Nobre'nin kendisini yere atip penalti kazandirdigi mactan beri, pek fazla faul kazanamiyor cunku dususlerinin artik hakemlerin gozunde pek fazla inandiriciligi kalmadi. Bu da Fenerbahce'nin ozellikle ceza sahasi etrafinda duran top kazanma ihtimalini dusuruyor ve duran toplardan gol bulmasini zorlastiriyor.
mehmet topuz yine driblingleriyle coşturdu
Bireysel olarak Servet'in oynadığı futboldan pek hazzetmem ama Luciano ile Önder yanyana oynayınca daha kötü oluyor..
(Neden hazzetmem, çünkü topu oyuna sokmayı bilmiyor ve kaçırdığı adamı yakalarsa yani ikinci müdahale şansını bulursa biçiyor)
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Fenerbahçe artık öle bir iki maçlar çöküş yaşayacak bir takım değil. Bu konuda beklentiler boşuna. Aziz Yıldırım geçen gün tarihteki en fazla oyu alarak gene başkan oldu. Bu yönetim oldukça Fenerbaçe bu şekilde devam eder merak etme.Originally Posted by hurmet
Formsuzluk dönemleri her takımın başına gelir, önemli olan olayın sonunda gülebilmektir. Hiçbir şeyin olduğu yok daha, kupa maçları var, lig maçları var.
Ben takımıma ve yönetimime güveniyorum. Nette gözlediğim kadarı ile taraftar da güveniyor. 8 Martta stad yine tam kapasite ile dolacaktır ve taraftar güvenini gösterecektir takıma.
helal olsun gokhan unala ya fb ye golunu atti ben korkuyom bu adamdan ya bjk gol atmasinda
Stad dolar kardşe sen ona canını sıkmaOriginally Posted by Kerim Kerimov
yalnız bir takım tökezlemeye başladımı düzelene kadar beş altı maç geçiyor.Çöküş dönemi olarak kastettiğim bu.Osmanlı'mı bu çöksün dedin de osmanlı gibi bir devlet bile çöküyorsa fener hayli hayli çöker.Osmanlı çöktü noldu biz çıktık yeniden toparlanıp.Çöküşten kastettiğim yıkım değil bir kaç yıl başarısız olmanız
![]()
Fenerdeki dusus devam etti. Ve maglubiyet geldi.
Dun FBTV de kongre sırasında Ali Yıldırıma soru soruyyorlar. Aksamki Kayseri maci ni olur gibisinden. Cevap:
"Teknik heyet ve futbolculara guveeniyoruz"
Benim tepkim:
"Taraftar guvenmiyor, ozellikle Daum'a"
Bu saatten sonra Daum'u da gonderemiyiz? Devre arasinda gonderilmis olsa belki cok daha iyi olacaktı.
şu anda göndermek çok riskli.köprüyü geçerken katlanacaksınız ama sezon bitince ilk işiniz bence daumu yollamak olmalı.Originally Posted by e_mali
bence de daumu simdi gondermek cok ama cok riskli. Ama bi yandan da gitse hic fena olmaz diorum. (2 yildir diyorum ama kime)
Allah Kurtarsın![]()
fener iki maçla çöküş yaşayacak takım değil ama bi puan kaybetmeye başladı 5 haftada 10 puan oldu taraftarın dauma tamülü kalmadı eğer bu adam galatasaraya maçı verir ve konya maçında puan kaybederse bak gör eğlenceyibencede allah kurtarsın feneri bu adamdan
**n dünkü maçta stad'daydım atmosfer çok güzeldi .**n fark ettim ki bu fener anadoluda sevilmiyor valla tribünde öyle küferler ediliyordiki anlatamam zaten anlatsam bann olurum.neyse maç bizim için o kadar iyi başlamadı ama ilerleyen dakkalarda biz daha iyi hücum ettik gökhanla bir kaç pozisyon bulduk . mehmet kaleciyle karşı karşıya kaldı ama gol atamadı çünkü heyecanlandı. ikinici yarı fener daha etkili oldu ama tuncay sag olsun iki net pozisyonda golü atamadı son dakkada sahneye gökhan ünal çıktı ve golü attı tirbünde herkes birbirinin üstüne çıktı ve o uzatmalarda bir heyecan kasırgası vardı ama sonuçta biz kazandık
Daum ***se de bundan daha kötü olmaz zaten, **nnce gönderilsin hatanın neresinden dölnülse kardır...
Biz burada hep dedik ama birçok FB'li arkadaşımız bizi yanlı olmakla suçladı, acaba hala nasıl düşünüyorlar merak ediyorum...
fener başarı istiyosa **nce daumu yollamalı valla bu kadroyu burdan bi kaç sıkı fmciye ver onlar bile türkiyede kafaya oynatır daumda bundan başka bişi yapmıyo zaten **nce fenerin hayrı ve avrupada türk futbolunun ilerlemesi için daum ***meli
zamanında sıkıcı futbol oynatıyor diye lucescunun gönderilmesine sevinmiştik galatasaraylılar olarak, o günleri arar olduk ..gerçi daumun, lucescunun avrupada yaptığının çeyreğini bile yapamadığını ve şimdiki fenerbahçenin, 01-02 sezonundaki galatasaraydan fersah fersah güçlü olduğunu düşünürsek ;
uzun lafın kısası daumla olmaz bu iş.. "çıkın fenerbahçe gibi oynayın" dese belki takım motive olup daha iyi oynayacak yahu ..